הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בסקוואט מצורף סרטון

שלומי שבתאי

משתמש מתחיל
120
13
נק' מוניטין:
29
120
13
שלום לכולם אז אחרי כל ההמלצות שקיבלתי פה לסקוואט אני כל הזמן מנסה לשפר יש לי בעיה עם ההחזקה של הבטן בירידה אני מצליח לשמור עליה מכווצת לאורך כל הירידה ובעליה הבטן פשוט קורסת לי וכתוצאה מזה יש תנועה מהאגן והגב התחתון מתעגל.
אשמח לשמוע טיפים איך לשפר מצורפים 2 סרטונים בסרטון השני ניסיתי להשתמש בחגורה של שקל וחצי שהייתה במכון.

כשאני עושה היי באר אני תמיד עושה אותו בעמידה הרבה יותר צרה. ממליץ לך לנסות לעמוד צר גם כן ולהעלות סרטון בפעם הבאה ולהגיד איך היה. בנוסף, ממליץ לרכוש נעלי סקוואט וחגורה (אם תקציב זה בעיה, יש לך חגורות RDX בפחות מ200 שקל ונעלי אולסטאר אפשר להשיג גם במחיר הזה) כי להסקוויט יחף או עם נעליים לא מתאימות זה לא רעיון טוב.

• פותח/ת השרשור
כשאני עושה היי באר אני תמיד עושה אותו בעמידה הרבה יותר צרה. ממליץ לך לנסות לעמוד צר גם כן ולהעלות סרטון בפעם הבאה ולהגיד איך היה. בנוסף, ממליץ לרכוש נעלי סקוואט וחגורה (אם תקציב זה בעיה, יש לך חגורות RDX בפחות מ200 שקל ונעלי אולסטאר אפשר להשיג גם במחיר הזה) כי להסקוויט יחף או עם נעליים לא מתאימות זה לא רעיון טוב.

תודה על התגובה קודם כל.
לגבי הנעליים והחגורה אני מקווה שהשבוע כבר יצא לי לקנות אולסטאר והחגורה הזמנתי מהאייבי של rdx.
מלבד הדברים האלו יש לך עוד המלצות לשפר את הסקוואט או שאתה רואה משהו נוסף שהוא לא תקין?

מלבד הדברים האלו יש לך עוד המלצות לשפר את הסקוואט או שאתה רואה משהו נוסף שהוא לא תקין?
רוחב העמידה וההוצאה של הברכיים תואמים לואו באר סקוואט כשמנח הגב בירידה ומיקום המוט תואמים היי באר. זאת בעצם הבעיה העיקרית שלי עם התנועה. אני חושב שאתה נותה יותר לעשות היי באר אז אני נותן לך עצה בהתאם. תצר עמידה.

• פותח/ת השרשור
רוחב העמידה וההוצאה של הברכיים תואמים לואו באר סקוואט כשמנח הגב בירידה ומיקום המוט תואמים היי באר. זאת בעצם הבעיה העיקרית שלי עם התנועה. אני חושב שאתה נותה יותר לעשות היי באר אז אני נותן לך עצה בהתאם. תצר עמידה.

ומה לגבי הברכיים מה אני צריך לשנות אם אני עושה היי באר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית