עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לצערנו אין דבר כזה, מבנה הגוף שאותו יש לך לא השתנה בעקבות אימוניםאהלן.
ראיתי איזה סרטון,שאקטומורף שיעלה במשקל,יהיה אנדומורף,זה נכון?
חילוף החומרים יהיה איטי?
זה לא לכל החיים האקטומורוף מסו ואנדו?
איפה ראית שכתבתי שזה לא נכון? אני לגמרי מסכים עם מה שכתבתצאו מהנקודות הנחה השגויות האלו
מה שההוא אמרלא לצערנו אין דבר כזה, מבנה הגוף שאותו יש לך לא השתנה בעקבות אימונים
לא לצערנו אין דבר כזה, מבנה הגוף שאותו יש לך לא השתנה בעקבות אימונים
דיברתי על פות"ש
לא לצערנו אין דבר כזה, מבנה הגוף שאותו יש לך לא השתנה בעקבות אימונים
אקטומורף לא אומר שאתה רזה
אנדומורף לא אומר שאתה משן
יש אקטומורפים שמנים
יש אנדומורפים חטובים
צאו מהנקודות הנחה השגויות האלו.
לא דיברתי על זה.מה שההוא אמר
אבל להוסיף שכשהייתי שמן וחסר שריר
המטאבוליזם שלי היה ברצפה ולמוח לא היה אינדיקציה טובה לכמה אני צריך לאכול(למרות שאכלתי פחות מעכשיו) ורק הוספתי משקל
עכשיו אם אני שוכח מהאימונים והתזונה ואוכל איך שבא לי(שזה כנראה גם יותר מבעבר) כנראה שארד במשקל
אתה מתעסק בדברים שאין לך באמת שליטה עליהם, מה זה משנה לך?לא דיברתי על זה.
בסרטון יש מאמן,הוא דיבר על זה שהוא פעם היה אקטומורף ושהוא היה רוצה לחזור לתקופה הזו[או שלא הבנתי נכון]
עוד שאלה:אם אני עולה עכשיו במשקל[ 15 קילו לדוגמא],חילוף החומרים יהיה איטי?
לא מחפש תירוצים,רק מעניין אותי לדעת אם כשאני יצבור מסה אני עדיין ישאר אקטומורףאתה מתעסק בדברים שאין לך באמת שליטה עליהם, מה זה משנה לך?
נולדת עם גנטיקה מסויימת ומבנה גוף מסויים, תממש את הפוטנציאל שלך, למה לחפש תירוצים?
אז התשובה היא -> כןלא מחפש תירוצים,רק מעניין אותי לדעת אם כשאני יצבור מסה אני עדיין ישאר אקטומורף
אם ה 15 קילו הם ברובם (או בחלקם אפילו) מסת שריר אז החילוף חומרים אמור להיות מהיר יותר.עוד שאלה:אם אני עולה עכשיו במשקל[ 15 קילו לדוגמא],חילוף החומרים יהיה איטי?
אז התשובה היא -> כן
מדוע?אם ה 15 קילו הם ברובם (או בחלקם אפילו) מסת שריר אז החילוף חומרים אמור להיות מהיר יותר.
כי הגוף צורך אנרגיה בשביל שמסת השריר הנוספת תמשיך להתקיים.מדוע?
מסכים אבל לא רק, זה עוד משקל גוף שצריך לסחוב כל היום, לכן גם שומן יעלה את ההוצאה האנרגטית היומית בסופו של יום.כי הגוף צורך אנרגיה בשביל שמסת השריר הנוספת תמשיך להתקיים.