הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הירי במחבלת תחנה מרכזית עפולה + מגנום

היו צריכים לרסס אותה בתרסיס ולתקל אותה
קל לדבר ממרומי החדר הנוח בבית, לא?
לנושא ירו לה ברגליים ואז פינו אותה לטיפול רפואי, לא מוסריים כאלה אנחנו, עוזרים לאויב

היו שם שוטרים? גם אם כן לא לכל שוטר יש טייזר ואם לא אז אין אפשרות לחכות שיגיעו. שתגיד תודה שקראו ליורה אבי ולא ג'יימס כי השני היה יורה לה מחסנית לראש ולא כדור לרגליים.

נערך לאחרונה:
8 חבר'ה עם עם רובי סער וחיילת עם מגנום שוקולד לבן מול מחבלת אחת עם סכין.
yeah right
אתה אמיץ מאחורי המקלדת,במצב שלהם הייתה משתין מפחד באיזה פינה,רוצה לראות אותך מתקל מחבלת עם סכין שכל המטרה שלה זה להרוג אותך.

אתה אמיץ מאחורי המקלדת,במצב שלהם הייתה משתין מפחד באיזה פינה,רוצה לראות אותך מתקל מחבלת עם סכין שכל המטרה שלה זה להרוג אותך.
זה הטיעון שלך, אתה לא היית שם אין לך זכות דיבור.
אני יכול להשתמש באותו טיעון שאתה לא ערבי שחי תחת כיבוש אין לך זכות דיבור.
זה כשל לוגי...

היא כבר תיקלה ונוטרלה והגיע למצב סטטי, אני חושב שהיה אפשר לתפעל את העסק בלי לירות.

מה זה קשור להשתנה?... יש לה סכין ביד. זה נוהל סטנדרטי. לא הניחה את הסכין- ירי לכיוון פלג גוף תחתון. מתקדמת לתקוף- ירי על-מנת להרוג.

זה הטיעון שלך, אתה לא היית שם אין לך זכות דיבור.
אני יכול להשתמש באותו טיעון שאתה לא ערבי שחי תחת כיבוש אין לך זכות דיבור.
זה כשל לוגי...

היא כבר תיקלה ונוטרלה והגיע למצב סטטי, אני חושב שהיה אפשר לתפעל את העסק בלי לירות.

ירו בה כדי לנטרל אותה,היא לא הסכימה לזרוק את הסכין,אף אחד לא ייתקרב אליה במצב כזה,או שאתה לא מבין את זה?

מה זה קשור להשתנה?... יש לה סכין ביד. זה נוהל סטנדרטי. לא הניחה את הסכין- ירי לכיוון פלג גוף תחתון. מתקדמת לתקוף- ירי על-מנת להרוג.

הקשר הוא שהבחור אמיץ ודורש מהמ"גבניקים לנטרל אותה בעזרת מגע כי ככה הוא היה פועל,או שלא?

ירו בה כדי לנטרל אותה,היא לא הסכימה לזרוק את הסכין,אף אחד לא ייתקרב אליה במצב כזה,או שאתה לא מבין את זה?

הקשר הוא שהבחור אמיץ ודורש מהמ"גבניקים לנטרל אותה בעזרת מגע כי ככה הוא היה פועל,או שלא?
הורד (3).jpg

בלי נוהל פתיחת אש!
הרמת אבן... אפילו מבט לא במקום... נותנים להם את כול הצינור הזה!! עד הסוף...
תוך שבוע יש פה שקט!!

U2klE.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית