הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הירי במחבלת תחנה מרכזית עפולה + מגנום

היו צריכים לרסס אותה בתרסיס ולתקל אותה
דלביוב, החשש העיקרי היה שיש לה מטען השהיה בתיק
צעקו לעברה לזרוק את התיק ואת הסכין, והיא פשוט חיכתה.
המחבלת קיבלה כמה כדורים לרגליים והיא בחיים, אתה יכול לבקר אותה בבית חולים
בהצלחה וסע ברכה.

8 חבר'ה עם עם רובי סער וחיילת עם מגנום שוקולד לבן מול מחבלת אחת עם סכין.
yeah right

ומה הבעיה בזה?
אם היא ניסתה לרצוח מגיע לה למות במקום.
אתה לא חושב? חכה שזה יגיע אליך.
למה תרסיס פלפל ודחיפה ניראה לך מספיק בשבילה? עונש הולם?
אז ניטרלו אותה יפה כמו שאתה רוצה ואז מה??
קצת כלא והיא תחזור לעשות בדיוק אותו דבר בפעם הבאה שיתחמם המצב.
לך תדע, בפעם הבאה זה לא יהיה איש זר שאתה קורא עליו באינטרנט, אלא מישהו שאתה מכיר? אוהב? מעריך?
אם היה מדובר ברוצח שהמניע שלו זה מחלת נפש אז אולי אולי אולי מתאים גז פלפל ודחיפה על הריצפה.
היא ניסתה לדקור בן אדם בגלל שהוא יהודי.... ואתה חושב שמגיע לה הזדמנות שניה?
היא ניסתה להרוג ח י י ל! מה זה חייל? זה פאקינג ילד שמקריב 3 שנים למדינה בשביל שתוכל לשבת על התחת שלך בשקט ולקיים את הדיון הזה!
אלה חברים שלי שעוברים בתחנה מרכזית בעפולה כל שבוע. (על מדים, חלקם עדיין לא יוצאים עם נשק, ילדים שעד לפני כמה חודשים עדיין ישבו בכיתה.)
זו אחותי שמסתובבת בדיוק ברחוב הראשי בו נדקר החייל בן 20 בעפולה. (פונה במצב בינוני-קשה לבית חולים. על מה ולמה?)
זה אני שעבדתי בגן שמואל ובירושלים שעות ספורות לפני הפיגועים שם.
אבל עזוב בנאדם, זה לא פייר ש8 גברים בנשק עומדים מסביבה ויורים לה ברגליים במקום לתת לה דחיפה.🤦‍♂️
תתעורר. 😖

אני יכול להשתמש באותו טיעון שאתה לא ערבי שחי תחת כיבוש אין לך זכות דיבור.

איזה כיבוש בדיוק? אם היא הייתה מהשטחים אולי זה היה תופס.
תושבת נצרת. יש לה תואר ראשון מלימודיה בטכניון ולמדה במסגרת מכינה להוראת ביולוגיה.
ממש סובלת תחת הכיבוש היהודי לא? 🙄

ומה הבעיה בזה?
אם היא ניסתה לרצוח מגיע לה למות במקום.
אתה לא חושב? חכה שזה יגיע אליך.
למה תרסיס פלפל ודחיפה ניראה לך מספיק בשבילה? עונש הולם?
אז ניטרלו אותה יפה כמו שאתה רוצה ואז מה??
קצת כלא והיא תחזור לעשות בדיוק אותו דבר בפעם הבאה שיתחמם המצב.
לך תדע, בפעם הבאה זה לא יהיה איש זר שאתה קורא עליו באינטרנט, אלא מישהו שאתה מכיר? אוהב? מעריך?
אם היה מדובר ברוצח שהמניע שלו זה מחלת נפש אז אולי אולי אולי מתאים גז פלפל ודחיפה על הריצפה.
היא ניסתה לדקור בן אדם בגלל שהוא יהודי.... ואתה חושב שמגיע לה הזדמנות שניה?
היא ניסתה להרוג ח י י ל! מה זה חייל? זה פאקינג ילד שמקריב 3 שנים למדינה בשביל שתוכל לשבת על התחת שלך בשקט ולקיים את הדיון הזה!
אלה חברים שלי שעוברים בתחנה מרכזית בעפולה כל שבוע. (על מדים, חלקם עדיין לא יוצאים עם נשק, ילדים שעד לפני כמה חודשים עדיין ישבו בכיתה.)
זו אחותי שמסתובבת בדיוק ברחוב הראשי בו נדקר החייל בן 20 בעפולה. (פונה במצב בינוני-קשה לבית חולים. על מה ולמה?)
זה אני שעבדתי בגן שמואל ובירושלים שעות ספורות לפני הפיגועים שם.
אבל עזוב בנאדם, זה לא פייר ש8 גברים בנשק עומדים מסביבה ויורים לה ברגליים במקום לתת לה דחיפה.🤦‍♂️
תתעורר. 😖

איזה כיבוש בדיוק? אם היא הייתה מהשטחים אולי זה היה תופס.
תושבת נצרת. יש לה תואר ראשון מלימודיה בטכניון ולמדה במסגרת מכינה להוראת ביולוגיה.
ממש סובלת תחת הכיבוש היהודי לא? 🙄
לאן נעלמת אבשייי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית