עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי, הצבת מטרות זה תמיד טוב.בן 26, 192 193 גובה103 קילו,מטרה חיטוב ל 10 אחוז שומן ואז מעבר למסה
ירידה מהירה, כל הכבוד קודם כל!המטרה אמורה להיות מושגת עוד חודשיים עד 3 חודשים.אני בחיטוב כבר חודשיים ירדתי מ 113.5 קילו ל 103 קילו בחודשיים האלה
חשוב להוסיף שאני מתאמן עוד 4 אימוני ריצה בשבוע של שעה כל ריצה בקצב 10 קמש.ומתאמן סך הכל חודשיים בחדר כושר
היקף היד לא ממש מעניין.היקף יד 47 סמ,נמצא במעקב של דיאטן ספורט ומאמן אישי, כל חודש מחליף תוכנית אימונים ותוכנית תזונה,נמצא במינוס קלורי של כ 600 עד 700 קלוריות,כרגע אני 20 אחוז שומן.
אירובי עחי, אירובי 😃אבל ת'אמת בגלל שזה יום שבת לא כל כך יש לי כוח לזה.
תיקון -אירובי עחי, אירובי 😃
מה לדעתך הליקויים בתוכנית עצמה?סטים תרגילים חזרות?לבחור שמתאמן רק חודשיים אתה עושה הרבה יותר מדי פעילות, בין אם זה תוכנית אימון שלקויה בהרבה מקומות וכנראה תועיל לך הרבה פחות מתוכנית בעלת ווליום נמוך יותר, ובין אם זה זה שאתה רץ 4 שעות בשבוע. אני למען האמת מופתע שאתה לא הגעת עדיין לאימון יתר מכל זה. בכל מקרה, פורום LBS דוגל בשיטת אימונים המתבססת על עצימות גבוהה ונפח נמוך למתאמן המתחיל. דוגמא לתוכניות בסגנון תמצא בחתימה שלי, שבה בניתי 3 תוכניות אימונים ל3 סוגי מתאמנים. אני יכול לכתוב את ההסבר המפורט למה אנחנו מאמינים בווליום נמוך, אבל ת'אמת בגלל שזה יום שבת לא כל כך יש לי כוח לזה.
אני חושב שכדאי לך להתחיל לקרוא את המאמרים בפורטל ולפתח את הידע שלך קודם כל על מנת שלא תצטרך להסתמך על מאמנים בבניית תוכניות האימונים שלך.
לדעתי האישית, במקומך הייתי מבצע תוכנית בנפח נמוך כמו אחת הדוגמאות בחתימה שלי (עדיפות לFBW).
לומד את תרגילי הבסיס ושם פוקוס על התקדמות במשקלי העבודה.
בנוסף מוריד את האירובי שיהיה שעה וחצי בשבוע.
מתאמן ברמה שלך לא צריך סופר סטיםמה לדעתך הליקויים בתוכנית עצמה?סטים תרגילים חזרות?
הבנתי מדבריך שהתוכנית אינטנסיבית מדי עבור מתאמן כמוני ,יש פה בתוכנית את כל התרגילי בסיס רק בטווח חזרות של 6 עד 15 חזרות,לאיזו רמה מתאימה התוכנית הזאת ?מתאמן בעל כמה זמן וותק לפחות?ועוד דבר הרגע ראיתי תתוכנית שאמרת fbw באתר קילוגרם,זה נראה לי לא למתחילים אלא לקוקסינלים,מה זה התוכנית הזאת????יותר קל מיזה אי אפשר,אחרי שחודשיים אני מתאמן abc זה bitch slap לעבור לתוכנית fbw,לא ניראה לי רציני בכלל בהתחשב בעובדה שאני לא קוקסינל.מתאמן ברמה שלך לא צריך סופר סטים
מתאמן ברמה שלך צריך לבצע את כל תרגילי הבסיס ועדיף לטווח חזרות נמוך (לדוגמא, 5)
מתאמן ברמה שלך לא צריך לעשות ABC. האופציה הטובה ביותר בשבילך היא FBW מפוצלת ל3 אימונים בשבוע כמו הדוגמא בחתימה שלי.
אין סיבה שתעבוד ל15 חזרות בשום תרגיל חוץ מבטן/תאומים
אין סיבה שמאמן שבנה את הדבר הזה למתאמן בעל חודשיים ותק בחד"כ יזכה לקרוא לעצמו מאמן.
קשה לי להגיד כי לדעתי התוכנית הספציפית הזאת לא מתאימה לאף אחד בכלל.לאיזו רמה מתאימה התוכנית הזאת ?
הדעה שלך בנושא לא רלוונטיתזה נראה לי לא למתחילים אלא לקוקסינלים
אף אחד לא מכריח אותך לרצות כוח. מה הקשר בין לרצות כוח למה שאני מביא לך לעשות?העניין הוא שאני לא רוצה כוח
למה לדעתך יהיה גירוי טוב יותר של השריר ב6-12 חזרות?אני רוצה טווח חזרות לגירוי טוב יותר של השריר בין 6 ל 12 חזרות
מאיפה ידוע? מיוסי יד 50? מהמאמן בן ה25 שסיים בדיוק את הקורס שלא בוינגייט? מי הפרופסור או המדען שקבע את זה?וידוע שמטווח חזרות כזה בונים יותר שריר מאשר בטווח נמוך