עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא שאני לא מסכים עם כל מה שאליוט אומר. וזה לא שאני אומר שברוסיינס לא עובד. אני מדבר עכשיו על מקרה ספציפי של מתאמן שעובד חודשיים במכון והאידיאולוגיה שלי מבוססת על פיתוח מערכת העצבים בשלב ההתחלתי של האימונים והדרך הטובה ביותר לכך היא התקדמות במשקלי העבודה. כל אתלט צריך בסיס של כוח לפני שהוא יכול להתקדם כמו שצריך בספורט שלו, בין אם הוא בודיבילדר, שחקן טניס או שחיין. אם תתחיל לעבוד כמו בודיבילדר לפני שיש לך מספיק כוח בשביל זה אתה פשוט תשרוף את הזמן שלך.חחחח ידעתי שתחלוק גם עליו,האמת היא שציפיתי לזה,אבל אני מעדיף להיצמד לברוסיינס שלו ושל עוד הרבה כמוהו שיש להם על מה לסמוך,ושכולם אומרים בפה אחד שמשני האימונים גם כוח וגם מסה אתה תצבור מסה רק שמתוכנית שמיועד למסה אתה תצבור יותר מסת שריר מאשר בתוכנית של כח ולא ראיתי על זה שום עוררין חוץ ממה שאתה אומר.ואם אתה חושב שאתה מבין יותר ממנו אז תראה לי בבקשה על מה אתה מתבסס אשמח לראות מחקר שסותר את זה שבטווח חזרות של 8 עד 12 לא צוברים יותר מסה מאשר בטווח חזרות 1 עד 5.
לקוח מהספר PRACTICAL PROGRAMMING של ריפטו ובייקריש מחקר שקראת שתומך במה שאמרת?אשמח לקרוא.
איך אתה רוצה לגדול במסת שריר כשאתה בגרעון קלורי?אוקיי קראתי קצת ואני אמשיך לקרוא,מצד שני הוא אומר שאתה צריך לאכול ,דגש על המילה לאכול,ואני כרגע במינוס קלורי,עדיין כח זה בשבילי?
אתה מתאמן מתחיל. אתה יכול להתחזק ולרדת במשקל בו זמנית. בשלב האימונים שלך לא חייב להעלות במסת השריר כדי להתחזק כי אתה עדיין נמצא בשלב ההתחלתי של פיתוח מערכת העצבים שלא רגילה עדיין לתרגילי הבסיס ולאימוני עצימותאוקיי קראתי קצת ואני אמשיך לקרוא,מצד שני הוא אומר שאתה צריך לאכול ,דגש על המילה לאכול,ואני כרגע במינוס קלורי,עדיין כח זה בשבילי?
זאת מתמטיקה פשוטה.אני לא,אני כרגע בחיטוב ורק עוד חודשיים שלוש יעבור למאזן חיובי עם תוכניות בסיגנון הזה,אז אתם אומרים שזה ביזבוז זמן ושבלי כוח לפני אני לא אגדל?העניין הוא שגם בתוכנית של בילדינג מעלים משקלי עבודה מאימון לאימון אז למה שאני לא אגדל ללא בסיס של תוכנית כוח לפני?
אתה מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, תרוץ כמה חודשים עם תוכנית כוח קלאסית וזה יעשה לך הרבה סדר בראש לגבי מה חשוב ומה לא.ומה אם התוכנית הבאה שלי תכלול גם טווח חזרות נמוך וגם גבוה במקביל?