אוקיי, אז בתור הקדמה אני משחק כדורסל ואני רוצה לשפר את הניתור בשילוב עם אימוני כוח, אז הוספתי לתוכנית האימונים שלי את התרגיל "Box Jump" שמשפר את הניתור (3 סטים של 8 חזרות, ובנוסף גם אני מניח שזה תרגיל עזר מעולה לסקוואט).
עכשיו, המכון שלי דיי בעייתי מבחינת ציוד. אין שם קופסאות גבוהות שאפשר לעשות בהם בוקס ג'מאפ. יש רק את המדרגות האלה שעושים בהם בדרך כלל תאומים בסמית'.
אם אני אשים את המדרגות האלה אחד על השני, אז זה לא יהיה מספיק יציב ואני עלול ליפול.
חשבתי גם לעשות את התרגיל רק עם פלטות, אבל אני בספק אם הכמות שיש לנו במכון תספיק..
וגם על ספסל חשבתי, אבל זה נמוך מדי...
אז בקיצור יש לי שאלה כזו, זה בסדר לבצע את התרגיל עם גובה פלטות שנחשב נמוך יחסית (בתוספת משקל כמובן)? האם יש גובה מינימלי שממנו צריך לעשות את התרגיל?
ובכלל, אם יש לכם עוד פתרונות, אשמח לשמוע 😃
תודה מראש
הקפצה
@Beast and cheat @White Walker @לוטם @shahar18 @NonCivilized @yujinius @Matty
עכשיו, המכון שלי דיי בעייתי מבחינת ציוד. אין שם קופסאות גבוהות שאפשר לעשות בהם בוקס ג'מאפ. יש רק את המדרגות האלה שעושים בהם בדרך כלל תאומים בסמית'.
אם אני אשים את המדרגות האלה אחד על השני, אז זה לא יהיה מספיק יציב ואני עלול ליפול.
חשבתי גם לעשות את התרגיל רק עם פלטות, אבל אני בספק אם הכמות שיש לנו במכון תספיק..
וגם על ספסל חשבתי, אבל זה נמוך מדי...
אז בקיצור יש לי שאלה כזו, זה בסדר לבצע את התרגיל עם גובה פלטות שנחשב נמוך יחסית (בתוספת משקל כמובן)? האם יש גובה מינימלי שממנו צריך לעשות את התרגיל?
ובכלל, אם יש לכם עוד פתרונות, אשמח לשמוע 😃
תודה מראש
הקפצה
@Beast and cheat @White Walker @לוטם @shahar18 @NonCivilized @yujinius @Matty