סרטון סיום תקופת אימונים - בנץ' 140 מ"ג 82

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
זה לא היה בתכנון, אבל היום היה האימון האחרון שלי במתכונת אימונים נורמלית (מתגייס מחר), והמון זמן כבר רציתי להגיע לאבן דרך הזאת.
לפני שבועיים נתתי 125 ל4 ולפני שבוע 132.5 ל2. היום בחימום עבדתי בלי ספוטר עד סינגל של 135 שעף לי למעלה, ולא היה אף אחד בסביבה שיכול לשמור בלי להרוס את ההרמה, אז פשוט הלכתי על זה לבד.
מאוד רציתי לסיים את תקופת האימונים שלי גם עם פרס 90, אבל הוא לא עלה בשני נסיונות 😭 כנראה שבגלל שירדתי במשקל גוף לא במכוון. רוצה גם לציין שעשיתי התקדמות נפלאה בעזרת סמולוב ג'וניור, תכנית מדהימה ומאוד מומלצת!
בכל מקרה, הנה הסרטון:

מתייג את חברי נבחרת הטכניון כי אתם יודעים פחות או יותר כמה רציתי להגיע ל140 הזה 😅
@Koller @incin @yujinius @godlin23 @berdan @Savo

מה כבר העיפו אותי מהטכניון ולא ידעתי על זה?
ושמע אתה פאקינג מטורף בלחיצות מזל"ט על הגיוס ותמשיך להתחזק!! לא מאמין שאתה יותר חזק ממני ואני עוד זוכר אותך מהתקופה שהיינו בבצפר ורק התחלת להתאמן כשאני כבר עברתי את ה500 בטוטאל :(
פאק כמה ביצים היו לך לעשות את זה בלי ספוטר!!!!

• פותח/ת השרשור
מה כבר העיפו אותי מהטכניון ולא ידעתי על זה?
ושמע אתה פאקינג מטורף בלחיצות מזל"ט על הגיוס ותמשיך להתחזק!! לא מאמין שאתה יותר חזק ממני ואני עוד זוכר אותך מהתקופה שהיינו בבצפר ורק התחלת להתאמן כשאני כבר עברתי את ה500 בטוטאל 😭
פאק כמה ביצים היו לך לעשות את זה בלי ספוטר!!!!

לא יודע איך שכחתי לתייג אותך, אתה ואלון הייתם הראשונים שעלו לי בראש כשבאתי לתייג 🙃

כל הכבוד דניאל! אני יודע כמה חיכית ל-140 הזה וכמה עבדת בשבילו 😃

בהצלחה בצבא!

יפה, אבל שום דבר לא מצדיק עשיית בנצ בלי ספוטר...
מצטער אבל זאת טיפשות.

טיפשות?אתה מודע לכך שגם בכשל אם אתה לוחץ כמו שצריך זה לא הולך להתרסק לך על הראש נכון?
בוא לא נעבוד כבד כי אין ספוטרים נורמלים ברוב המכונים

טיפשות?אתה מודע לכך שגם בכשל אם אתה לוחץ כמו שצריך זה לא הולך להתרסק לך על הראש נכון?
בוא לא נעבוד כבד כי אין ספוטרים נורמלים ברוב המכונים

איזה גיבור גדול אתה. כשאתה עושה Rm1 אתה לא יודע בוודאות איך יראה הכשל. תבדוק כמה מקרי מוות יש בשנה מבנצ פרס.

איזה גיבור גדול אתה. כשאתה עושה Rm1 אתה לא יודע בוודאות איך יראה הכשל. תבדוק כמה מקרי מוות יש בשנה מבנצ פרס.
מדובר על מקרים בודדים בשנה, פחות ממקרי מוות עקב סלפי או כרישים.
אני לא נגד ספוטר אבל כשל יכול וקורה גם במשקלים נמוכים בהרבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית