הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Bench Press 140kg

• פותח/ת השרשור
מוריד עומס מהאיזור, חימום נכון ועבודה על גמישות
תרופות אנטי דלקתיים לא סטרואידיות לא עוזרות לי, אולי אני אנסה פיזיותרפיה בעתיד

מוריד עומס מהאיזור, חימום נכון ועבודה על גמישות
תרופות אנטי דלקתיים לא סטרואידיות לא עוזרות לי, אולי אני אנסה פיזיותרפיה בעתיד
קניתי לא מזמן אתופן לדלקת שיש לי ואני חושב שזה עוזר, במה אתה משתמש?

• פותח/ת השרשור
קניתי לא מזמן אתופן לדלקת שיש לי ואני חושב שזה עוזר, במה אתה משתמש?
ארקוקסיה וגם אתופן ניסיתי
כל אחד והסיפור שלו, יכול להיות שלך זה יעזור
עשיתי אולטראסאונד ולא מצאו קרע
כנראה נבע מעומס בלחיצות

ארקוקסיה וגם אתופן ניסיתי
כל אחד והסיפור שלו, יכול להיות שלך זה יעזור
עשיתי אולטראסאונד ולא מצאו קרע
כנראה נבע מעומס בלחיצות
בדיוק אותו סיפור אצלי. בינתיים אתופן עובד עליי. גם אצלי אולטרסאונד לא מצא קרע, יפה שאתה כבר החלמת מספיק כדי ללחוץ 3 פלטות, אני רק בהתחלה ולקחתי רק 3 כדורים עד עכשיו. נראה אם האתופן יעשה את העבודה, מקווה מאוד שכן כי הוא יצא לי מאוד יקר...

• פותח/ת השרשור
רק עבודה על משקלי התאוששות תעזור לך ועבודה על גמישות
אתה גם צריך לראות מה גרם לבעיה ולא לחזור על אותה טעות

רק עבודה על משקלי התאוששות תעזור לך ועבודה על גמישות
אתה גם צריך לראות מה גרם לבעיה ולא לחזור על אותה טעות
הבעיה הייתה תוכנית אימון לבנץ' פרס בתקופת חיטוב על קטוגנית. עכשיו עובד עם 30 קילו ומוסיף 5 מאימון לאימון. תודה על הטיפים דודי 😃
אגב אם תמצא זמן אשמח אם תגיד אם היו תופעות לוואי/בעיות שבגללן הפסקת לקחת אתופן, והאם בתקופה הזאת כדאי לי גם לא להגזים במשקלים בתרגילי הבסיס האחרים (חבר אמר לי שאם אני לא לוקח פרוביוטיקה אז הגוף שלי נחלש ומאמץ רב יכול לפגוע בו, אבל אני לא בטוח אם הוא צודק).
סליחה שאני מסית ככה את השיחה מההישג המרשים שלך בבנץ', פשוט מאיך שהסרטון נראה יש לך הרבה יותר מ140 אז בשבילך ספציפית זה לא נראה כמו מי יודע מה הישג 😃

• פותח/ת השרשור
לא הפסקתי להשתמש
לקחתי את המינון שהרופא אמר (כנראה נתן לי מינונים של ילדה קטנה) במשך 10 ימים או שבועיים לא זוכר והדלקת לא עברה

בזמן הלקיחה לא אמורות להיות לך תופעות לוואי או קושי באימונים, יש כאלה שאומרים שאתופן עושה בלאגן בבטן, לי לא היה
אני בדעה שבזמן השימוש תקח כמה ימים מנוחה מוחלטת (עד שבוע) ותראה אם הכדורים משפיעים עלייך
לאחר השבוע תתחיל לעבוד עם משקלי התאוששות ותוסיף המון גמישות
לי באופן אישי הlb סקוואט היה מחמיר את הבעיה עוד יותר אבל לא ויתרתי עליו, גם מתח וחתירות החמירו לי את הבעיה
עם הדדליפט לא הייתי מרגיש כאבים

הבעיה הייתה תוכנית אימון לבנץ' פרס בתקופת חיטוב על קטוגנית. עכשיו עובד עם 30 קילו ומוסיף 5 מאימון לאימון. תודה על הטיפים דודי 😃
אגב אם תמצא זמן אשמח אם תגיד אם היו תופעות לוואי/בעיות שבגללן הפסקת לקחת אתופן, והאם בתקופה הזאת כדאי לי גם לא להגזים במשקלים בתרגילי הבסיס האחרים (חבר אמר לי שאם אני לא לוקח פרוביוטיקה אז הגוף שלי נחלש ומאמץ רב יכול לפגוע בו, אבל אני לא בטוח אם הוא צודק).
סליחה שאני מסית ככה את השיחה מההישג המרשים שלך בבנץ', פשוט מאיך שהסרטון נראה יש לך הרבה יותר מ140 אז בשבילך ספציפית זה לא נראה כמו מי יודע מה הישג 😃
פרוביוטיקה לוקחים לאנטיביוטיקה.
אתה כולה לוקח אנטי דלקתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית