הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אכילה תחרותית

לאנשים בקריות ובחיפה- חקניבר יש אתגר של 230 ג' המבורגר עם תוספת כפול שלוש צ'יפס ושתייה סיימת ב20 דקות חינם.
מי שרוצה קצת חלבון חינם שיעוף על זה (תכלס זה בדיחה)

לאנשים בקריות ובחיפה- חקניבר יש אתגר של 230 ג' המבורגר עם תוספת כפול שלוש צ'יפס ושתייה סיימת ב20 דקות חינם.
באמת? מה זאת הבדיחה זו?

עדין יש שם את זה? צריך לבקר שם (שוב)

מה דעתכם על האתגר של קניבר? 700 גרם בשר צ'יפס ושתייה אני אצליח ב20 דקות? (איש קטן סך הכל)

בדיוק חשבתי על זה בפעם הראשונה שלי שם. ביקרתי בסניף החדש (5 דקות גם ממני) לפני איזה חודש.
אני חשבתי על אירובי וקצת פחמימות פשוטות ושייק חלבון בתור אוכל במהלך היום. כמה ראשים לפני שאתה יוצא ותן בראש.

לא הבנתי 230 עם 3 תוספות וציפס ב20 דקו? מה זה השטות הזאת זה אוכל חינם חח

לול מה זה הצחוק הזה..
אני מסיים את זה בפחות זמן.
איפה זה.. אה בחיפה. :(

את מסיימת את זה בקלות. אני לא בטוח כי אני אוכל לאט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית