עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ציפיתי לתגובה שונה מיזו ממך.תן 2 גויינטים טובים לפני ויהיה בסדר
באמת? מה זאת הבדיחה זו?לאנשים בקריות ובחיפה- חקניבר יש אתגר של 230 ג' המבורגר עם תוספת כפול שלוש צ'יפס ושתייה סיימת ב20 דקות חינם.
מי שרוצה קצת חלבון חינם שיעוף על זה (תכלס זה בדיחה)
עדין יש שם את זה? צריך לבקר שם (שוב)לאנשים בקריות ובחיפה- חקניבר יש אתגר של 230 ג' המבורגר עם תוספת כפול שלוש צ'יפס ושתייה סיימת ב20 דקות חינם.
לא אתה שחיףמה דעתכם על האתגר של קניבר? 700 גרם בשר צ'יפס ושתייה אני אצליח ב20 דקות? (איש קטן סך הכל)
לא הבנתי 230 עם 3 תוספות וציפס ב20 דקו? מה זה השטות הזאת זה אוכל חינם חחלאנשים בקריות ובחיפה- חקניבר יש אתגר של 230 ג' המבורגר עם תוספת כפול שלוש צ'יפס ושתייה סיימת ב20 דקות חינם.
לול מה זה הצחוק הזה..לאנשים בקריות ובחיפה- חקניבר יש אתגר של 230 ג' המבורגר עם תוספת כפול שלוש צ'יפס ושתייה סיימת ב20 דקות חינם.
חח אתה רציני לגבי זה?לאנשים בקריות ובחיפה- חקניבר יש אתגר של 230 ג' המבורגר עם תוספת כפול שלוש צ'יפס ושתייה סיימת ב20 דקות חינם.
כפול שלוש ציפס נראלי? אם זה שלוש תוספות זה באמת בדיחהלא הבנתי 230 עם 3 תוספות וציפס ב20 דקו? מה זה השטות הזאת זה אוכל חינם חח
קראתי בפייסבוק זה 3 המבורגרים של 230+ ציפס+קולה עדיין אפשריכפול שלוש ציפס נראלי? אם זה שלוש תוספות זה באמת בדיחה
צריך להביא שלילי לקציצו שילמד לכתובקראתי בפייסבוק זה 3 המבורגרים של 230+ ציפס+קולה עדיין אפשרי
תן קישורקראתי בפייסבוק זה 3 המבורגרים של 230+ ציפס+קולה עדיין אפשרי
Really nigga?לאנשים בקריות ובחיפה- חקניבר יש אתגר של 230 ג' המבורגר עם תוספת כפול שלוש צ'יפס ושתייה סיימת ב20 דקות חינם.
Really nigga?
סיבוב שני? 🤯את מסיימת את זה בקלות. אני לא בטוח כי אני אוכל לאט.
לא לא די. החודשיים האלה אני בהפסקה ממזון חחסיבוב שני? 🤯
אני בפלפון זה זין לשלוח לינקים תרשום פשוט אתגר קרניבר בגוגל ואתה תמצאתן קישור