עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמעת @coldfire? תפסיק למשוך עם האדיפאוור, אתה מוסיף לעצמך טווח תנועה אחי!
אתה באמת מושך עם אדיפוואר? ניסיתי כמה פעמים וזה פשוט היה לא נוח מבחינת הגובה והעמידה. אתה איכשהו מפצה על תוספת הגובה מהסוליה?אני אוהב טווח תנועה אחי. זה תורם להיפרטרופיה מקסימלית או משהו.
וואלה, אם אתה אומר אני אתן לזה נסיון עוד פעם.התוספת היא שום דבר לעומת התרומה שאתה מקבל ממצב משיכה מוצלח יותר.
האם תוכל להרחיב בבקשה?התוספת היא שום דבר לעומת התרומה שאתה מקבל ממצב משיכה מוצלח יותר.
אצלי באופן אישי זה גרם לי להתחיל את המשיכה עם זווית גב מאונכת יותר ומרגיש לי הרבה יותר נוח ככהאתה באמת מושך עם אדיפוואר? ניסיתי כמה פעמים וזה פשוט היה לא נוח מבחינת הגובה והעמידה. אתה איכשהו מפצה על תוספת הגובה מהסוליה?
אשמח אם תסביר איזה "מצב משיכה מוצלח יותר" מקבלים מנעלי ליפטינג בדדליפטהתוספת היא שום דבר לעומת התרומה שאתה מקבל ממצב משיכה מוצלח יותר.
אשמח אם תסביר איזה "מצב משיכה מוצלח יותר" מקבלים מנעלי ליפטינג בדדליפט
זה לא בא על חשבון השימוש בגב התחתון ?קצת יותר כפיפה בברך שמאפשרת שימוש בארבע ראשי.
זה לא בא על חשבון השימוש בגב התחתון ?
תקן אותי אם אני טועהמה זה אומר ״על חשבון״?
תקן אותי אם אני טועה
ככל שיש יותר כפיפה בברך הגב יהיה במנח פחות מאוזן ( בהנחה שאתה משאיר את הכתפיים באותו מקום ביחס למוט), ושזה קורה הזוקפים עובדים פחות.
אתה מדבר על הגובה בהקשר שזה קצת "מקזז" את השינוי במנח הגב ? או שפספסתי משהולא הבדל משמעותי. אל תשכח שהנעליים מוסיפות לגובה שלך.
אתה מדבר על הגובה בהקשר שזה קצת "מקזז" את השינוי במנח הגב ? או שפספסתי משהו
@coldfire אתה מתחיל משיכה כשהמוט מעל אמצע כף הרגל או במיקום אחר?