הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הקאתם פעם אחרי מטקון?

super beten

משתמש פעיל
709
0
נק' מוניטין:
5,762
709
0
אחרי כל אימון מטקון (עד 10-15 דקות אחרי)ן אני מרגיש לא טוב הגרון יבש ובא לי להקיא.
עשיתי עכשיו את ג'קי וכ10 דקות אחרי האימון הקאתי. כמעט ולא היו שאריות של אוכל.

קרה לכם? מה עושים כדי למנוע את זה?

אתה תתרגל, מצאתי את עצמי על סף הקאה הרבה באימוני פוטבול.
תשתדל לא לאכול דברים כבדים ושמנים לפני אימונים (את הפרות תשאיר לאחרי)

כן, זו בערך ההרגשה שמקבלים אחרי מטקון טוב. תנסה לא לאכול לפני 😃

נעים, או שלא, להכיר:
Pukie!

6a0112791e305028a401156efe790c970c-800wi

Pukie הוא הליצן של CrossFit, הוא קצת הגזים עם האימון שלו, וזה מה שקרה.
הרעיון הוא להשתדל לא להגיע למצב הזה, אבל כן לדחוף את עצמך לגבול היכולות.

למה זה קורה?
חיפשתי קצת וזה מה שמצאתי:
1. התייבשות.
2. עלייה בחום הגוף.
3. תזונה.
4. אתה חולה.

דבר נוסף ששמעתי מאחד המרצים אצלנו (אבל לא מצאתי סימוכין באינטרנט) הוא שאין שום קשר למה שאכלת לפני, אלא בגלל שהעצימות היא מאוד גבוהה ואופי העבודה של אימוני CrossFit גורמת להיווצרות המון חומצות חלב, באלו שהגוף לא מצליח (בגלל הכמות הגדולה) להשתמש, מוצאות את דרכן לקיבה, והן מה שאתה מקיא, גם אם לא אכלת כלום לפני.

בקיצור, התופעה היא לא רעה, אבל תשתדל לא להגיע לזה הרבה פעמים. זה לא בעייתי, אבל זה סתם לא נעים וזה לא הרעיון של האימונים.

מה מצחיק? באחד האתרים מאשימים את הולסלווה שהוא הגורם העיקרי להקאה. 😵

חחח הזמנתי את החולצה בשחור

• פותח/ת השרשור
קראתי באתר שלהם שהם שותים הרבה מים לפני וזה עוזר למנוע הקאות. לי זה נראה יותר כמשהו שכן יגרום לי להקיא.
זה שהקאתי 10 דקות אחרי האימון אומר משהו?

אם אתה מרגיש בחילות ואתה רק מתחיל עדיף לעשות את האימונים על בטן ריקה, ככה לא תקיא (בבוקר או משהו)

קראתי באתר שלהם שהם שותים הרבה מים לפני וזה עוזר למנוע הקאות. לי זה נראה יותר כמשהו שכן יגרום לי להקיא.
זה שהקאתי 10 דקות אחרי האימון אומר משהו?
בטן אני מנוסה עם החרא הזה של רצון עז להקיא באימונים, תעשה מה שאמרתי בתור התחלה.
אגב, אתה שותה נסקפה לפני אימון?

לא שותה קפה בכלל
אז רק תשתדל להרחיק את הארוחות לפני האימון ככל האפשר, ושלא יהיו כבדות.

אגב Systematichaos - ההסבר על החומצות חלב מעניין לאללה, זה אמיתי או שזה מיתוס ליצני? אף פעם לא חשבתי שהן יכולות להתפנות לקיבה.

לי דווקא המים עושים יותר חשק להקיא.

אם אתה מרגיש בחילות ואתה רק מתחיל עדיף לעשות את האימונים על בטן ריקה, ככה לא תקיא (בבוקר או משהו)
זה לא יעשה אותך חלש יותר לקראת האימון? אני בבוקר בלי לאכול אפילו את המשהו הקטן ביותר מרגיש את הבטן עושה קוקוריקו וחולשה מטורפת

זה לא יעשה אותך חלש יותר לקראת האימון? אני בבוקר בלי לאכול אפילו את המשהו הקטן ביותר מרגיש את הבטן עושה קוקוריקו וחולשה מטורפת
אינדבידואלי, קצת קפאין יעשה את העבודה.

סבלתי גם מבחילות מטורפות, אבל לא הגעתי להקאות...

מזה אימון "מטקון" והיה לי חבר שאחרי אימונים בעיקר אימוני רגליים היה מקיא וזה היה קשור לתזונה פשוט היה אוכל ארוחה מיד לפני אימון שתדל לאכול שעתיים לפני משו כזה

תנועות מעיים אחרות, תופסות גם?
אני בעד הקטע של הקפה, לי אישית זה עוזר.

בשעור ספורט האחרון שהיה לנו המאמן הכריח אותי לרוץ 3 סיבובים מסביב למגרש כשמותכם הלכתי סיבוב אחד סיימתי עם סחרחורות ובחילה אחחח אני ואירובי לא חברים טובים.

ואני חושב שפשוט כדי שתוריד מהרמת קושי ותעלה בהדרגה עד שתתרגל

אגב Systematichaos - ההסבר על החומצות חלב מעניין לאללה, זה אמיתי או שזה מיתוס ליצני? אף פעם לא חשבתי שהן יכולות להתפנות לקיבה.

לא יודעת, אני עדיין בחיפושים על הנושא. יש בזה משהו שנשמע הגיוני, כשיהיה לי משהו חדש בנושא אני אעדכן 😃

תמיד. :(

וחקרתי קצת לעומק. מה שגורם לי להקיא : עגבנייה, בשר טחון, קציצות בקר, רטבים כמו צ'ילי טריאקי וכו'..

תמיד. :(

וחקרתי קצת לעומק. מה שגורם לי להקיא : עגבנייה, בשר טחון, קציצות בקר, רטבים כמו צ'ילי טריאקי וכו'..
חחחחח האמת שבכל אימון פוטבול שהתחשק לי להקיא אכלתי בדיוק מה שכתבת כאן...
וגם היום, עוד שעה יש אימון ואכלתי קציצות בקר ברוטב עגבניות חריף LOL

Back
למעלה תחתית