עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוזמן להגיד מה שאתה חושבאבל באמת, y8, למה שתעשה את זה לעצמך, לעשות דדליפט ככה? יש לך עמוד שדרה ספייר בבית?
מחר אנחנו קופצים לסוריה לשוק הסחר באיברים של דאעש אולי נביא כמה ספייראבל באמת, y8, למה שתעשה את זה לעצמך, לעשות דדליפט ככה? יש לך עמוד שדרה ספייר בבית?
מה תביאו? עוד חיים כהן-ים? אני בקושי מסתדר עם אלה שכבר יש פה.מחר אנחנו קופצים לסוריה לשוק הסחר באיברים של דאעש אולי נביא כמה ספייר
עוד טרולים שמתחזים למנהליםמה תביאו
אי אפשר. יש תקן. בגלל זה לפני שמינו אותי העיפו את @coldfire.עוד טרולים שמתחזים למנהלים
אני מסכים עם הטענה שלך אבל אני גם חושב שגם בלי רייג' הטכניקה שלו לא משהו אז זה לא כל כך רלוונטי. זה לא נראה לי אפקט איבוד טכניקה של רייג', זאת נראת לי לקות בהבנה של צורת ההרמה.אני אגיד לך משהו שאתה לא תאהב לשמוע וזה בטח יעלה לי בBASH רציני מהכיוון שלכם אבל מישהו חייב להגיד את זה.
רייג' זה יפה ומגניב אבל כשאתה נכנס לכזה רייג' שזה עולה לך במחיר של הטכניקה אז נסחפת.
אל תתחיל לספר לי שזו הטכניקה שלך כי שום חזרה לא דומה לחזרה אחרת.
תקשר, מעניין לראות את ליליברידג' יוצא על ריפטו בפייסוש ובאינסטוששנייה אני אתקשר לאריק ליליברידג' שזרק 906 פאונד ואגיד לו שמארק ריפטו חושב שהוא פוסי.
טוב נו, אז זאהיר.תקשר, מעניין לראות את ליליברידג' יוצא על ריפטו בפייסוש ובאינסטוש
אני מתגעגע לתקופה שבה לא להסכים עם ריפטו = באן :(טוב נו, אז זאהיר.
ריפטו-קיל?
כן, ככה זה כשאתה לא יודע לחשוב בשביל עצמך וכל מילה של ריפטו היא קדושה.אני מתגעגע לתקופה שבה לא להסכים עם ריפטו = באן 😭
וזה חברים, מה שניקרא - rekt.כן, ככה זה כשאתה לא יודע לחשוב בשביל עצמך וכל מילה של ריפטו היא קדושה.
נכוןכל מילה של ריפטו היא קדושה
סט אחרון
חיים "Haim7x" כהן בהופעת אורח