הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 110 5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Loco
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אבל באמת, y8, למה שתעשה את זה לעצמך, לעשות דדליפט ככה? יש לך עמוד שדרה ספייר בבית?
מחר אנחנו קופצים לסוריה לשוק הסחר באיברים של דאעש אולי נביא כמה ספייר

הדד של חיים נראה דווקא די טוב לדעתי
לסובב יותר אגן ותנסה להוציא יותר סלאק מהמוט לפני שאתה מושך...

אני אגיד לך משהו שאתה לא תאהב לשמוע וזה בטח יעלה לי בBASH רציני מהכיוון שלכם אבל מישהו חייב להגיד את זה.
רייג' זה יפה ומגניב אבל כשאתה נכנס לכזה רייג' שזה עולה לך במחיר של הטכניקה אז נסחפת.
אל תתחיל לספר לי שזו הטכניקה שלך כי שום חזרה לא דומה לחזרה אחרת.

אני אגיד לך משהו שאתה לא תאהב לשמוע וזה בטח יעלה לי בBASH רציני מהכיוון שלכם אבל מישהו חייב להגיד את זה.
רייג' זה יפה ומגניב אבל כשאתה נכנס לכזה רייג' שזה עולה לך במחיר של הטכניקה אז נסחפת.
אל תתחיל לספר לי שזו הטכניקה שלך כי שום חזרה לא דומה לחזרה אחרת.
אני מסכים עם הטענה שלך אבל אני גם חושב שגם בלי רייג' הטכניקה שלו לא משהו אז זה לא כל כך רלוונטי. זה לא נראה לי אפקט איבוד טכניקה של רייג', זאת נראת לי לקות בהבנה של צורת ההרמה.

שנייה אני אתקשר לאריק ליליברידג' שזרק 906 פאונד ואגיד לו שמארק ריפטו חושב שהוא פוסי.
תקשר, מעניין לראות את ליליברידג' יוצא על ריפטו בפייסוש ובאינסטוש

וואו כמעט ואף פעם לא ראיתי reach כזה מפחיד כמו שיש לילד השני, תשקול ללמוד אגרוף זה ישתלב טוב עם האימוני כח וכשתתחזק יהיה לך פוטנציאל עצום בזה.

אני דווקא לא חושב שהרייג' מזיק לטכניקה, עושה רושם שהטכניקה מתבצעת בדיוק כמו שהתכוונת (אילן).

מצד שני זה הסרטון השני שאני רואה שאתה פשוט מושך רחוק מהגוף. אני יודע שאושר מושך ככה, אבל זה לא אומר שגם אתה צריך.

עכשיו שהמשקל קל יחסית (%) זה נראה עוד די בסדר, אבל ברגע שתגיע לשלשות כבדות ומעלה - התחת יעוף למעלה וזה יהיה RDL.

חוץ מזה לא ראיתי שום דבר רע.

סט אחרון

חיים "Haim7x" כהן בהופעת אורח

חיים אהבתי את הפרצוף שעשית בסוף הסרטון 😛
רק אל תידרדר לתחרויות והכל יהיה בסדר

יכול להיות שאני טועה אבל אילן נראה שאתה באמת לא מושך את המוט קרוב לגוף ,אני מדבר על נקודת ההתחלה של ההרמה.
אם כבר הגבתי אז כל אחד שמעוניין לבוא להתאמן במכון וולקנו,לא ימצא מכון כזה בארץ,פשוט כיף להתאמן שם,אם למישהו יש חברים מהמרכז שמחפשים חדר כושר שיבואו לסטרומה 10 פתח תקווה, אני מקווה שיבוא היום שיהיו סניפים בכל חלקי הארץ של חדרי כושר כאלה.
spread out the word!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית