- פותח/ת השרשור
הם מקנאים שאני לא ישן דקה בלילה ואין לי מה לעשות בבית אז אני פשוט שם אוזניות ויוצאמה זה מטייל חח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם מקנאים שאני לא ישן דקה בלילה ואין לי מה לעשות בבית אז אני פשוט שם אוזניות ויוצאמה זה מטייל חח
עדיין יש בעיות שינה?? ניסית ללכת למעבדת שינה?הם מקנאים שאני לא ישן דקה בלילה ואין לי מה לעשות בבית אז אני פשוט שם אוזניות ויוצא
כן ניסיתי ואמרו שבגילי זה עניין פסיכולוגי ולא פיזיולוגיעדיין יש בעיות שינה?? ניסית ללכת למעבדת שינה?
הם קראו לך פסיכופט בעצם?כן ניסיתי ואמרו שבגילי זה עניין פסיכולוגי ולא פיזיולוגי
ניסו לתת לו כדורים נגד דיכאוןהם קראו לך פסיכופט בעצם?
קצת מזכיר לי שהגעתי לבית חולים עם הרעלת קפאין והשאלה הראשונה הייתה: "ניסית להתאבד?"
Watהגעתי לבית חולים עם הרעלת קפאין
אחרי ה1.2 גרם ?הם קראו לך פסיכופט בעצם?
קצת מזכיר לי שהגעתי לבית חולים עם הרעלת קפאין והשאלה הראשונה הייתה: "ניסית להתאבד?"
אחרי ה1.2 גרםאחרי ה1.2 גרם ?
למה?אחרי ה1.2 גרם
החליט להשתולללמה?
GainZלמה?
כן ככה הסתכלו עלייהם קראו לך פסיכופט בעצם?
החליט להשתולל
גאון..GainZ
ילד, עד שאין לך ארבע פלטות סקוואט אתה קורא לי "גאון" רק ברשות, קאפיש?גאון..
לא, אני לא חייב לך כלום כדי להגיד לך שזה לא תקין לקחת 1.2 גרם קפאין. אני יכול להיות גם אישה קשישה בת 90.ילד, עד שאין לך ארבע פלטות סקוואט אתה קורא לי "גאון" רק ברשות, קאפיש?
השיאן רשם פטנט על המשפט הזה, אני מלשין עליךילד, עד שאין לך ארבע פלטות סקוואט אתה קורא לי "גאון" רק ברשות, קאפיש?
לך יש 4 פלטות סקוואט?ילד, עד שאין לך ארבע פלטות סקוואט אתה קורא לי "גאון" רק ברשות, קאפיש?
כן.לך יש 4 פלטות סקוואט?
בהחלט תשובה עניינית ביותר קבל כוכב!כן.
או שאולי לא
תשמע, אני לא רוצה להחריב לאפי את הלוג אז אסיים את זה בזה: לא התייעצתי איתך/שאלתי אותך/והדעות שלך לגבי מה אני עושה/עשיתי לא מעניינות אותי. אני אפסיק להגיב על הנושא הזה כאן אחרי ההבהרה הזו.לא, אני לא חייב לך כלום כדי להגיד לך שזה לא תקין לקחת 1.2 גרם קפאין. אני יכול להיות גם אישה קשישה בת 90.
🤫השיאן רשם פטנט על המשפט הזה, אני מלשין עליך
צא מנקודת הנחה שלא הייתי כותב דברים סתם.לך יש 4 פלטות סקוואט?