עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גב לא ישר, ישבן לא מסובב.
צוואר במנח לא נייטרלי (מוחזק נמוך מדי עם ראש מורם מדי).
ישבן כנראה גבוה מדי בשביל מבנה הגוף שלך.
וחוץ מזה, לא נועל בסוף התנועה.
זה עניין של גמישות בהאמסטרינגס וחוזק בזוקפי הגב.מה אפשר לעשות בשביל להצליח לסובב את הישבן עוד החוצה? זה מה שיגרום לגב להתיישר נכון? ומה הכוונה לא נועל בסוף?
זה עניין של גמישות בהאמסטרינגס וחוזק בזוקפי הגב.
אבל תתחיל מהורדת ישבן והחזקת צוואר באופן נייטרלי.
תנסה ליישר גב עליון (שכמות) יותר לאחור, זה גם אמור לעזור.
לא נועל זה אומר לא מסיים את התנועה עם גב ישר וכתפיים משוכות לאחור, אבל את זה תתקן בשניה.
נסה להוציא חזה החוצה לפני המשיכה
כמו בשאר תרגילי הבסיס, הרעיון הוא להישאר מכווצים גם בזמן התרגיל ולא רק בסט אפ 😃את האמת שלפני המשיכה אני מוציא חזק ואז שאני מושך זה טיפה משתחרר
כמו בשאר תרגילי הבסיס, הרעיון הוא להישאר מכווצים גם בזמן התרגיל ולא רק בסט אפ 😃
כל מה שהוא אמר זה רוב הסט אפ שאתה צריך לשפר.ידוע אני מנסה. הסט אפ שלי בסדר חוץ ממה שסטיץ כבר אמר?
הוא אמר שהצוואר לא בסדר אבלכל מה שהוא אמר זה רוב הסט אפ שאתה צריך לשפר.
מה שבסדר בסט אפ בכל אופן זה מנח הצוואר ומרחק המוט מהגוף.
לא שמתי לב, והוא צודק.הוא אמר שהצוואר לא בסדר אבל
לא שמתי לב, והוא צודק.
בהסתכלות שניה אני רואה שאתה מסדר את הצוואר ואחכ מרים אותו למעלה.
למה?
בכל אופן אתה צריך לשמור על צוואר שמתיישר עם עמוד השדרה ולשמור עליו כך לאורך כל המשיכה
צפה בקובץ המצורף 30579 צפה בקובץ המצורף 30580
אז אל תעבוד מול מראה.נראה לי זה נובע מהרצון להסתכל במראה. צריך להלחם בזה.
גם לפני המשיכה אתה לא מוציא חזק. אין שום נקודה שבה אתה ישר ותקין.את האמת שלפני המשיכה אני מוציא חזק ואז שאני מושך זה טיפה משתחרר
לא אסתכל באימון הבא. העיניין שיותר מפריע לי זה שאני לא כל כך מצליח כנראה לסובב את האגן. יכול להיות שאם אוריד קצת את הישבן זה יסתדר באמת?אז אל תעבוד מול מראה.
גם ראיתי אנשים שבשביל לראות איך הסט אפ שלהם מרימים כשהראש שלהם מסובב לצד כי שם המראה.
יכול להיות שזה נובע מחוסר גמישות של הכתפיים?גם לפני המשיכה אתה לא מוציא חזק. אין שום נקודה שבה אתה ישר ותקין.
גמישות כלפי קדימה? זה עוד לא ראיתי.יכול להיות שזה נובע מחוסר גמישות של הכתפיים?
תנסה עם ישבן למטה יותר, ולמעלה יותר, תראה איך הכי נכון בשבילך ואיפה אתה מצליח לסובב אגן וליצור גימור בגב.זה עניין של גמישות בהאמסטרינגס וחוזק בזוקפי הגב.