הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימוני כוח

למה שתרצה להתאמן 5 פעמים בשבוע כשתתקדם יותר טוב ב3 אימונים בשבוע? אני חושב שחוסר ההבנה שלך בתחום גורמת לך לחשוב שכמה שיותר יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
למה שתרצה להתאמן 5 פעמים בשבוע כשתתקדם יותר טוב ב3 אימונים בשבוע? אני חושב שחוסר ההבנה שלך בתחום גורמת לך לחשוב שכמה שיותר יותר טוב.
אני שואל אם אפשר לעשות תוכנית ab של 4 אימונים בשבוע ולהוסיף אימון אחד של bodypump אם אתה מכיר זה אימון משקולות של שעה שעובדים בו על כל הגוף

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אין לי מושג. מצטער. לא מכיר את האימון הזה. למה אתה רוצה בכלל לעשות אותו? ומה זה?
זה אימון של שעה,בלי מנוחה שעובד על כל הגוף עם משקולות\מוט
אני ממש אוהב את האימון הזה כי זה כיף,מפתח סיבולת שריר,שורף הרבה קלוריות ואני יוצא משם גמור מעייפות

זה אימון של שעה,בלי מנוחה שעובד על כל הגוף עם משקולות\מוט
אני ממש אוהב את האימון הזה כי זה כיף,מפתח סיבולת שריר,שורף הרבה קלוריות ואני יוצא משם גמור מעייפות
הבנתי את הכוונה שלך, בו אני יתן לך כזאת אופציה,

ימי א' ו-ב' - אתה עובד AB כרגיל.
יום ג' - מנוחה
יום ד' - אימון מחזורי, פאמפ, איך שלא תקרא לזה.
יום ה' - מנוחה
יום ו' - fbw בעצימות גבוהה.
יום ש'- מנוחה.

ככה תשלב גם נפח, גם אימון מחזורי וגם אימון עצימות, אחלה תכנון לטעמי, גם מהנה וגם יביא תוצאות.

• פותח/ת השרשור
לא מספיק פרטים

תנסה וספר איך היה
זה אחלה אימון,תנסה
הבנתי את הכוונה שלך, בו אני יתן לך כזאת אופציה,

ימי א' ו-ב' - אתה עובד AB כרגיל.
יום ג' - מנוחה
יום ד' - אימון מחזורי, פאמפ, איך שלא תקרא לזה.
יום ה' - מנוחה
יום ו' - fbw בעצימות גבוהה.
יום ש'- מנוחה.

ככה תשלב גם נפח, גם אימון מחזורי וגם אימון עצימות, אחלה תכנון לטעמי, גם מהנה וגם יביא תוצאות.
תודה,וזה לא יותר מידי?לא יפכע בגדילה ובהתפתחות?

תודה,וזה לא יותר מידי?לא יפכע בגדילה ובהתפתחות?
אני לא יודע אם זה יותר מידי בשבילך, זה אתה תגיד, אני לא בקיא ברמתך, ביכולות ההתאוששות שלך ובתזונה/שינה שלך.
באופן עקרוני, מתאמן בינוני יכול בד"כ לעבוד עם תוכנית כזו, סך הכל האימון מחזורי הוא בעצימות נמוכה על דופק גבוה, הוא לא דורש זמו התאוששות ארוך.
אם הנפח גדול עליך, תחליף את שני האימונים המפוצלים ab לאימון fbw בנפח גבוה וזהו

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם זה יותר מידי בשבילך, זה אתה תגיד, אני לא בקיא ברמתך, ביכולות ההתאוששות שלך ובתזונה/שינה שלך.
באופן עקרוני, מתאמן בינוני יכול בד"כ לעבוד עם תוכנית כזו, סך הכל האימון מחזורי הוא בעצימות נמוכה על דופק גבוה, הוא לא דורש זמו התאוששות ארוך.
אם הנפח גדול עליך, תחליף את שני האימונים המפוצלים ab לאימון fbw בנפח גבוה וזהו
אוקיי תודה רבה נב:כמה זמן אמור לקחת אימון a באימון ab ?

להתאמן 5 פעמים בשבוע לא יפגע לך בגובה, זה פשוט לא תכנון חכם. אבל אפשרי, אם זה מה שאתה שואל. לא ישפיע על הגובה שלך.

להתאמן 5 פעמים בשבוע לא יפגע לך בגובה, זה פשוט לא תכנון חכם. אבל אפשרי, אם זה מה שאתה שואל. לא ישפיע על הגובה שלך.
אבל אז הוא יוותר על ה-Body Pump... biatch

• פותח/ת השרשור
תודה,כי שמעתי שאם מתאמנים הרבה אז לגוף אין מספיק טוסטסטרון.... בשביל להתפתח ולגבוהה
אבל אז הוא יוותר על ה-Body Pump... biatch
אני רוצה לעשות ככה,יום ראשון a יום שני b יום שלישי מנוחה(מתאמן רק 5 דקות על עמידת ידיים),יום רביעי אימון fbw ואירובי יום חמישי מנוחה,יום שישי אימון body pump,יום שבת מנוחה
זה בסדר?
ועוד שאלה אירובי ביום מנוחה יכול לפגוע בהתאוששות לכוח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית