עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שואל אם אפשר לעשות תוכנית ab של 4 אימונים בשבוע ולהוסיף אימון אחד של bodypump אם אתה מכיר זה אימון משקולות של שעה שעובדים בו על כל הגוףלמה שתרצה להתאמן 5 פעמים בשבוע כשתתקדם יותר טוב ב3 אימונים בשבוע? אני חושב שחוסר ההבנה שלך בתחום גורמת לך לחשוב שכמה שיותר יותר טוב.
כי אני עושה ab ורוצה להוסיף את האימון body pump בשביל הכיףוהשאלה שנשארת היא למה שתעשה את זה
זה יכול להיות כיף, אבל זה לוא דווקא יתרום לך, אתה רוצה בשביל הכיף? בבקשה.כי אני עושה ab ורוצה להוסיף את האימון body pump בשביל הכיף
כן,זה יכול לפגוע בי?זה יכול להיות כיף, אבל זה לוא דווקא יתרום לך, אתה רוצה בשביל הכיף? בבקשה.
יכול לפגוע ויכול לא לפגוע. אני חושב שזה מעלה את הסיכוי משמעותית להגיע לאימון יתר.כן,זה יכול לפגוע בי?
יפגע אני לא יודע להגיד, יתרום זה בטוח לא, סתם ישבש את התכנון אימוניםכן,זה יכול לפגוע בי?
אז אם אני עושה 3 אימוני ab ואימון body pump זה בסדר?יכול לפגוע ויכול לא לפגוע. אני חושב שזה מעלה את הסיכוי משמעותית להגיע לאימון יתר.
יפגע אני לא יודע להגיד, יתרום זה בטוח לא, סתם ישבש את התכנון אימונים
אין לי מושג. מצטער. לא מכיר את האימון הזה. למה אתה רוצה בכלל לעשות אותו? ומה זה?אז אם אני עושה 3 אימוני ab ואימון body pump זה בסדר?
זה אימון של שעה,בלי מנוחה שעובד על כל הגוף עם משקולות\מוטאין לי מושג. מצטער. לא מכיר את האימון הזה. למה אתה רוצה בכלל לעשות אותו? ומה זה?
לא מספיק פרטיםזה אימון של שעה,בלי מנוחה שעובד על כל הגוף עם משקולות\מוט
תנסה וספר איך היהאני ממש אוהב את האימון הזה כי זה כיף,מפתח סיבולת שריר,שורף הרבה קלוריות ואני יוצא משם גמור מעייפות
הבנתי את הכוונה שלך, בו אני יתן לך כזאת אופציה,זה אימון של שעה,בלי מנוחה שעובד על כל הגוף עם משקולות\מוט
אני ממש אוהב את האימון הזה כי זה כיף,מפתח סיבולת שריר,שורף הרבה קלוריות ואני יוצא משם גמור מעייפות
זה אחלה אימון,תנסהלא מספיק פרטים
תנסה וספר איך היה
תודה,וזה לא יותר מידי?לא יפכע בגדילה ובהתפתחות?הבנתי את הכוונה שלך, בו אני יתן לך כזאת אופציה,
ימי א' ו-ב' - אתה עובד AB כרגיל.
יום ג' - מנוחה
יום ד' - אימון מחזורי, פאמפ, איך שלא תקרא לזה.
יום ה' - מנוחה
יום ו' - fbw בעצימות גבוהה.
יום ש'- מנוחה.
ככה תשלב גם נפח, גם אימון מחזורי וגם אימון עצימות, אחלה תכנון לטעמי, גם מהנה וגם יביא תוצאות.
אני לא יודע אם זה יותר מידי בשבילך, זה אתה תגיד, אני לא בקיא ברמתך, ביכולות ההתאוששות שלך ובתזונה/שינה שלך.תודה,וזה לא יותר מידי?לא יפכע בגדילה ובהתפתחות?
אוקיי תודה רבה נב:כמה זמן אמור לקחת אימון a באימון ab ?אני לא יודע אם זה יותר מידי בשבילך, זה אתה תגיד, אני לא בקיא ברמתך, ביכולות ההתאוששות שלך ובתזונה/שינה שלך.
באופן עקרוני, מתאמן בינוני יכול בד"כ לעבוד עם תוכנית כזו, סך הכל האימון מחזורי הוא בעצימות נמוכה על דופק גבוה, הוא לא דורש זמו התאוששות ארוך.
אם הנפח גדול עליך, תחליף את שני האימונים המפוצלים ab לאימון fbw בנפח גבוה וזהו
אבל אז הוא יוותר על ה-Body Pump... biatchלהתאמן 5 פעמים בשבוע לא יפגע לך בגובה, זה פשוט לא תכנון חכם. אבל אפשרי, אם זה מה שאתה שואל. לא ישפיע על הגובה שלך.
תודה,כי שמעתי שאם מתאמנים הרבה אז לגוף אין מספיק טוסטסטרון.... בשביל להתפתח ולגבוההלהתאמן 5 פעמים בשבוע לא יפגע לך בגובה, זה פשוט לא תכנון חכם. אבל אפשרי, אם זה מה שאתה שואל. לא ישפיע על הגובה שלך.
אני רוצה לעשות ככה,יום ראשון a יום שני b יום שלישי מנוחה(מתאמן רק 5 דקות על עמידת ידיים),יום רביעי אימון fbw ואירובי יום חמישי מנוחה,יום שישי אימון body pump,יום שבת מנוחהאבל אז הוא יוותר על ה-Body Pump... biatch