הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקה אנרגיה/ספורט

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
שלום לכולם,
אני רואה שלהרבה ספורטאים מקצועיים (במיוחד בענף הטניס) שותים תוך כדאי משקה אנרגיה/ספורט
ורציתי לשאול מה המשקה הזה נותן? ואיך להכין אותו?
תודה לעוזרים

שלום לכולם,
אני רואה שלהרבה ספורטאים מקצועיים (במיוחד בענף הטניס) שותים תוך כדאי משקה אנרגיה/ספורט
ורציתי לשאול מה המשקה הזה נותן? ואיך להכין אותו?
תודה לעוזרים
משקה איזוטוני
מים, פחמימה ומלח

ללא קפאין? 😲
אולי במשקאות שקונים המוכנים יש קפאין, אבל אלא שמכינים בעצמם משקאות איזוטוניים לא שמים קפאין, זה מה שאני יודע לפחות.
נשמע לי קצת מיותר קפאין במהלך פעילות, אם כבר לפניה.

• פותח/ת השרשור
משקה איזוטוני
מים, פחמימה ומלח
קפאין והרבה חרא כימיקלי
אבל מה זה נותן?
והאם אפשר להכין אותם בבית?

• פותח/ת השרשור
נותן אנרגיה ומחזיר מלחים שאבדו עם הזיעה, אבל זה מתחיל להיות יעיל רק בפעילויות של מעל 60 דקות פחות או יותר.
יש לי אימוני כדורגל 5 פעמים בשבוע וכולם נמשכים בסביבות השעה וחצי.
וחוץ מזה שזה מחזרים מלחים נותן אנרגיה זה נותן התאוששות?
ואולי אתה יודע איך מכינים את זה?
מצאתי באינטרנט אבל אני מעדיף להסתמך על אנשים מהפורום...

יש לי אימוני כדורגל 5 פעמים בשבוע וכולם נמשכים בסביבות השעה וחצי.
וחוץ מזה שזה מחזרים מלחים נותן אנרגיה זה נותן התאוששות?
ואולי אתה יודע איך מכינים את זה?
מצאתי באינטרנט אבל אני מעדיף להסתמך על אנשים מהפורום...
פשוט כך בקבוק ליטר וחצי, שים שם ויטמינצ'יק (100 גרם בערך), עוד כפית גדושה של מלח, תערבב וזהו. (עם מים מן הסתם)

• פותח/ת השרשור
תתמצת לי מה אומרים שם שסותר את מה שאמרתי?
לא שהדברים סותרים את מה שאמרת, פשוט רשום שם עוד כמה דברים שעושה המשקה אנרגיה שלרשמת:
- תשתפר היכולת הגופנית במהלך פעילות גופנית
- הפחתת מידת הסטרס ממערכת הלב במהלך הפעילות
- שיפור ניכר ביכולת האירובית, בזכות התמיכה שסיפקו הפחמימות לעבודת השריר
- מונע פירוק סיבי השריר במהלך הפעילות
- שיפור ההתאוששות.

לא שהדברים סותרים את מה שאמרת, פשוט רשום שם עוד כמה דברים שעושה המשקה אנרגיה שלרשמת:
- תשתפר היכולת הגופנית במהלך פעילות גופנית
- הפחתת מידת הסטרס ממערכת הלב במהלך הפעילות
- שיפור ניכר ביכולת האירובית, בזכות התמיכה שסיפקו הפחמימות לעבודת השריר
- מונע פירוק סיבי השריר במהלך הפעילות
- שיפור ההתאוששות.
הכל סובב סביב זה שפשוט תיתן לגוף עוד אנרגיה. אבל כמו שאמרתי זה מיותר בפעילויות קצרות

קפאין והרבה חרא כימיקלי
זה במשקאות אנרגיה דוגמת XL שלא תראה הרבה ספורטאים שותים.
מה שתראה ספוראי סיבולת שותים זה משקאות איזוטוניים.
ומה בדיוק כימיקלי ב-XL. ממש נמאס לי לשמוע את הביטוי הזה ואני אפילו לא שותה את זה.
יש שם סוכר (או ממתיק מלאכותי) כמו בכל משקה מתוק אחר, קפאין, שגם ככה כמעט כל אחד מאתנו צורך מקפה, תה או תוספים, טאורין, חומצת אמינו נחמדה מאוד שאני אישית צורך מתוסף. כן, זו שנמצאת בלא מעט קדמי אימון וזו שנלקחת בשילוב קלן כדי למנוע התכווצויות. בנוסף, ויטמינים מקבוצת בי, נתרן, חומצה ציטרית (חומצה שנמצאת גם בתפוזים באופן טבעי) ומווסת חומציות.
וואו. כמה כימיקלים.

ומה בדיוק כימיקלי ב-XL. ממש נמאס לי לשמוע את הביטוי הזה ואני אפילו לא שותה את זה.
יש שם סוכר (או ממתיק מלאכותי) כמו בכל משקה מתוק אחר, קפאין, שגם ככה כמעט כל אחד מאתנו צורך מקפה, תה או תוספים, טאורין, חומצת אמינו נחמדה מאוד שאני אישית צורך מתוסף. כן, זו שנמצאת בלא מעט קדמי אימון וזו שנלקחת בשילוב קלן כדי למנוע התכווצויות. בנוסף, ויטמינים מקבוצת בי, נתרן, חומצה ציטרית (חומצה שנמצאת גם בתפוזים באופן טבעי) ומווסת חומציות.
וואו. כמה כימיקלים.
חיב לחזק את דעתך, דיי נמאס לשמוע את זה מההורים, זה ללא ספק מיותר אבל כשבא לך איזה משהו נחמד - זה השתייה היחידה שהיא לא מתוקה כמו כל הקולות למינהם ויש לה חמיצות מתקתקה ,(מדובר באקסל/בלו דיאט)

וואו. כמה כימיקלים.
כן, כמה תגובות מעליך הוסבר הנושא ומודה שלא הייתי מודע לכך. טוב לדעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית