הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איבוד של 3 קילו בשבוע...

danieldand

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום חברים,
הייתי בחופשה בערך כשבוע ובשבוע הזה לא התאמנתי בכלל והתזונה שלי הייתה על הפנים - בערך ארוחה אחת ליום

לפני החופשה הייתי במשקל 74 וכשחזרתי חשכו עיניי... 71 קילו :(
כמו כן ירדתי בשריר ורואים את זה בעין - ידיים, חזה, רגליים כתפיים.. ובנוסף לכל זה גם אמרו לי אנשים שהצטמקתי :(
תוך כמה זמן אני יחזיר את כל מה שאבד? איך אפשר לצמצם את הנזק לפעם הבאה?
כל ההשקעה בחדכ ורק שבוע ללא אימונים וזה מה שקורה? זה נורמלי? 🤒

כמו כן ירדתי בשריר ורואים את זה בעין - ידיים, חזה, רגליים כתפיים.. ובנוסף לכל זה גם אמרו לי אנשים שהצטמקתי 😭
בשבוע לא מאבדים שריר, תיהיה רגוע.
ככל הנראה איבדת נוזלים.

כן קרה לי גם לפני כמה ימים..
קצת מאזן שלילי ירדתי מ77 ל-74 .. עליתי בשניה זה כלום:)
מצאתי תיעוד שלך עולה 3 קילו בשניה ;)
stock-photo-attractive-young-asian-girl-with-weight-scale-and-dumbbell-70975165.jpg

זה כן אפשרי לאבד מסת שריר בשבוע. זה קרה לי גם כשהייתי בחפשה בחו"ל וירדתי במשקל. זה אפשרי לחלוטין לצערי וגם אני התמודדתי עם אותו תסכול כמו שאתה חווה.. מה שכן סביר להניח שאחוז קטן מה3 קילו שירדת זה שריר... פשוט תחזור לשגרת האימונים שלך ולאט לאט תחזור לעצמך.

מה הקטע הזה לצאת לחופשה ולזרוק זיין על תזונה ואז לבכות על זה ?
קצת מאמץ.. קצת חלבון, קצת טונה, קצת קופסאות, קצת פירכיות ותאמין לי שלא היית יורד גרם

קצת מאמץ.. קצת חלבון, קצת טונה, קצת קופסאות, קצת פירכיות ותאמין לי שלא היית יורד גרם
כמו שעושים כשסוגרים 21 בבסיס, הרבה טונה.

כי חופשה...
מדובר פה בתחביב לרוב הפורום,לא קריירה ואין שום סיבה להיות על הגרם בתזונה גם בחופשה(דבר שלא קורה כל שבוע)
כן נגד הקטע של "לבכות על זה"

כי חופשה...
מדובר פה בתחביב לרוב הפורום,לא קריירה ואין שום סיבה להיות על הגרם בתזונה גם בחופשה(דבר שלא קורה כל שבוע)
פותחים myfitnesspal ומתחילים להכניס ערכים.. pizza, bacon, hamburger, steak
לא מבין מה הבעיה 😛

פותחים myfitnesspal ומתחילים להכניס ערכים.. pizza, bacon, hamburger, steak
לא מבין מה הבעיה 😛

לפעמים עסוקים מדי בלהסתובב ולראות נופים מכדי לאכול
קרו כבר מקרים שהייתי על 1200 קלוריות בלחץ עם 7 שעות הליכה ברצף:sweatingbullets:

כי חופשה...

אף אחד לא אמר להיות על הגרם בתזונה, מי שחשוב לו לא לרדת או לפחות להכניס קצת ערכים.. שיביא איתו כמה קופסאות, וקצת אבקת חלבון.

או אפשר לחגוג שבוע על ג'אנק וללכת לאכול בחוץ

מסכים לגמרי עם @Hamster יאללה זאת חופשה הולכים ונהנים, לא חושבים על שום דבר אחר.

בכל אופן, אצלי חלק מהכיף של החופשה זה לאכול בחוץ, ככה שלרוב אני חוזר עם מ.ג גבוה יותר, אלא אם כן אני טס להודו 🙄

זה לא, אלא אם כן צמים כל השבוע הזה, ואני עד עכשיו לא הכרתי מישהו שצם שבוע שלם להנאתו.
אני לא מבינה למה אתה מתווכח. אני מדברת מניסיון אישי. זה אפשרי בהחלט. ולא לא צמתי שבוע שלם אני מבטיחה.

אני לא מבינה למה אתה מתווכח. אני מדברת מניסיון אישי. זה אפשרי בהחלט. ולא לא צמתי שבוע שלם אני מבטיחה.
דבר ראשון אני לא מתווכח 😃
דבר שני, מעניין אותי לדעת, איך את יודעת שאיבדת שריר?
איך אתה לא רעב אחריי זה?🚬🤪🚬
צודק אני חוזר בי,
גם בהודו שכל האוכל צמחוני אני עדיין יחזור שמן יותר 🤡

דבר ראשון אני לא מתווכח 😃
דבר שני, מעניין אותי לדעת, איך את יודעת שאיבדת שריר?
נחלשתי בהמון מהתרגילים שהייתי מבצעת באופן קבוע במכון תוך שבוע אחד בלבד. והאחוזי שומן שלי נורא נמוכים ככה שראיתי על הגוף כל גרם שריר שירדתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית