הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איבוד של 3 קילו בשבוע...

danieldand

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום חברים,
הייתי בחופשה בערך כשבוע ובשבוע הזה לא התאמנתי בכלל והתזונה שלי הייתה על הפנים - בערך ארוחה אחת ליום

לפני החופשה הייתי במשקל 74 וכשחזרתי חשכו עיניי... 71 קילו :(
כמו כן ירדתי בשריר ורואים את זה בעין - ידיים, חזה, רגליים כתפיים.. ובנוסף לכל זה גם אמרו לי אנשים שהצטמקתי :(
תוך כמה זמן אני יחזיר את כל מה שאבד? איך אפשר לצמצם את הנזק לפעם הבאה?
כל ההשקעה בחדכ ורק שבוע ללא אימונים וזה מה שקורה? זה נורמלי? 🤒

זה אכן אנורקסיה לצערי,
באסה נהרסה לי ההוכחה 😅

בכל אופן, אני חושב שאת לא הבנת כמה דברים מאוד בסיסיים, שומן הוא נחוץ לגוף האדם, זה שתהיה חטובה עם מסת שריר יפה ככל שתהיה, זה עדיין לא הופך אותך לבריאה, אם את לא מקבלת וסת, זו נורה אדומה שאסור לך לחצות, את חייבת להוסיף שומן, זאת לא שאלה בכלל לטובת הבריאות שלך.

עלייה באחוזי השומן תקרה ככה או ככה, עדיף לך לעשות כמה סבבים של מסה/חיטוב מאשר לעשות מסה אחת "נקייה" וארוכה שתייגע אותך ותאריך לך את הדרך.
אני הייתי אומר שתעלה לאחוזי שומן סבירים.
תקבל ווסת חזרה ואז תתחיל מסה נקייה לאורך כמה שנים.

היא לא ליפטרית ולא בודיבילדרית, היא לא צריכה להתלכלך (אולי רק עד אחוז שומן תקין, כמו שאמרתי)

זה אכן אנורקסיה לצערי, זה התחיל מזה לפחות. נכנסתי דרך המחלה לעולם של הכושר והפיתוח גוף והתאהבתי בזה. ירדתי הרבה במשקל ובאחוזי שומן כתוצאה מכך וגם על הדרך איבדתי המון מסת שריר. המטרה שלי היא לא תת משקל וגוף רזה אלא גוף שרירי וחטוב, גוף של עבודה קשה ולא גוף שהוא לא בריא. כן יש לי קושי לעלות במשקל כי אני מנסה לעשות את זה עם כמה שפחות עלייה באחוזי שומן, ככה שאני עולה, אבל לאט מאוד.
ואת מקבלת עזרה דרך איזשהי מסגרת מקצועית? מעקב כלשהו אצל דיאטנית?

בכל מקרה, זה יפה שקיימת אצלך המוטיבציה לשינוי.. 😃

אני הייתי אומר שתעלה לאחוזי שומן סבירים.
תקבל ווסת חזרה ואז תתחיל מסה נקייה לאורך כמה שנים.

היא לא ליפטרית ולא בודיבילדרית, היא לא צריכה להתלכלך (אולי רק עד אחוז שומן תקין, כמו שאמרתי)

בדיוק בגלל שהיא לא ליפטרית ולא בודיבילדרית היא יכולה להתלכלך.
אין דבר כזה "מסה נקייה" או "מסה מלוכלכת", תזונה לא אמורה להתבסס על תפוצ'יפס ומילקשייק, גם לא במסה "מלוכלכת".
הרעיון הוא להיות בבקרה מבלי למנוע מעצמך הנאות שלא יזיקו, אני מתאמן זמן מה כבר, אני שוקל מעל הגובה שלי על אחוז שומן די נמוך ומעבר לחודש חיטוב פעם בכמה חודשים אני לא מגביל את עצמי לשום מאכל, אני דואג שהתזונה תהיה מבוססת על ערכים שהם "לפי הספר" ומידי פעם מותר לאכול המבורגר או פיצה, אין בזה שום דבר רע.
עדיף להיות על 12-15 א"ש כשאתה מרשה לעצמך הכל, מאשר להיות 8-10 שחוסם לעצמו את הנאות החיים ורודף אחר "הגוף המושלם", הגוף הזה שמככב בסרטים, הגוף הזה שמופיע בפרסומות, הגוף הזה שעל האריזת תחתונים שלי, הגוף הזה לבחור מהמכון כושר שלי וכן הלאה.
מגיל קטן הראו לנו את ה"דמות האולטימטיבית" (לאישה/גבר), לא צריך לתת לזה יד כי חוץ מסבל לא יצא מזה הרבה.

אין דבר כזה "מסה נקייה" או "מסה מלוכלכת", תזונה לא אמורה להתבסס על תפוצ'יפס ומילקשייק, גם לא במסה "מלוכלכת".
הרעיון הוא להיות בבקרה מבלי למנוע מעצמך הנאות שלא יזיקו, אני מתאמן זמן מה כבר, אני שוקל מעל הגובה שלי על אחוז שומן די נמוך ומעבר לחודש חיטוב פעם בכמה חודשים אני לא מגביל את עצמי לשום מאכל, אני דואג שהתזונה תהיה מבוססת על ערכים שהם "לפי הספר" ומידי פעם מותר לאכול המבורגר או פיצה, אין בזה שום דבר רע.
עדיף להיות על 12-15 א"ש כשאתה מרשה לעצמך הכל, מאשר להיות 8-10 שחוסם לעצמו את הנאות החיים ורודף אחר "הגוף המושלם", הגוף הזה שמככב בסרטים, הגוף הזה שמופיע בפרסומות, הגוף הזה שעל האריזת תחתונים שלי, הגוף הזה לבחור מהמכון כושר שלי וכן הלאה.
מגיל קטן הראו לנו את ה"דמות האולטימטיבית" (לאישה/גבר), לא צריך לתת לזה יד כי חוץ מסבל לא יצא מזה הרבה.
הגוף הזה שאתה מדבר עליו מושג בדרך כלל על ידי סטרואידים.

והכוונה שלי במסה נקייה הייתה פלוס קלורי לא גדול מאוד.
אפשר להיות בפלוס קלורי של 200, מידי פעם לעשות "צ'יט הפוך" שזה יום במאזן קלורי שלילי ואז לחזור למאזן חיובי של 200 שוב.
אפשר לעלות במסת שריר בצורה מאוד נקייה ככה.

זאת תיהיה הדרך האידיאלית בשבילה מכיוון שהיא גם ככה חרדה משומן.
וזאת תיהיה הדרך הכי בריאה פיזית ונפשית בשבילה.

אפשר להיות בפלוס קלורי של 200, מידי פעם לעשות "צ'יט הפוך" שזה יום במאזן קלורי שלילי ואז לחזור למאזן חיובי של 200 שוב.

בחייך לא שמעתי על דבר כזה.

בחייך לא שמעתי על דבר כזה.
להכניס את הגוף להלם.
יש אנשים שאפילו עושים יום צום.
ממ... כמובן שלא הייתי ממליץ צום במצב שהיא נמצאת בו.
http://www.bodybuilding.com/fun/gain_mass_no_fat.htm

That said, on days you aren't in the gym
lifting, try and get there to do a small amount of cardio. Don't go crazy doing hours upon hours as this will limit yourrecovery and hinder your lifting sessions. Just get in, do 30-45 minutes two to three days a week at moderate intensity and call it a day. This will both help to create a slight deficit (necessary for fat loss), and help to increase blood flow to the muscles, improving recovery.

Also on these days, bring your calories down to about 100-200 below your required maintenance. This means you now have a zig-zag diet where you eat 750-1000 calories above maintenance on lifting days and 100-200 below maintenance on non-lifting days.

שום קשר לסטרואידים, אני מדבר על מקרים שבהם אנשים הופכים בולמיים בשביל להראות כמו שהכתיבו.

להכניס את הגוף להלם.
יש אנשים שאפילו עושים יום צום.
ממ... כמובן שלא הייתי ממליץ צום במצב שהיא נמצאת בו.
Bulking: How To Prevent Fat-Gain Overload!

That said, on days you aren't in the gym
lifting, try and get there to do a small amount of cardio. Don't go crazy doing hours upon hours as this will limit yourrecovery and hinder your lifting sessions. Just get in, do 30-45 minutes two to three days a week at moderate intensity and call it a day. This will both help to create a slight deficit (necessary for fat loss), and help to increase blood flow to the muscles, improving recovery.

Also on these days, bring your calories down to about 100-200 below your required maintenance. This means you now have a zig-zag diet where you eat 750-1000 calories above maintenance on lifting days and 100-200 below maintenance on non-lifting days.

התרגום שהבאת ממש לא תואם למה שהצעת בעברית

שום קשר לסטרואידים, אני מדבר על מקרים שבהם אנשים הופכים בולמיים בשביל להראות כמו שהכתיבו.
אמרת פשוט דוגמני תחתונים ומודלים לחיקוי שהחברה מכתיבה, לזה התייחסתי.
התרגום שהבאת ממש לא תואם למה שהצעת בעברית
נכון, אבל המטרה להראות שיש דבר כזה כמו מה שקראתי לו "צ'יט הפוך"

המודלים לחיקוי שהחברה מכתיבה הם לא המודלים של הפורום, רחוק מזה.

לא הבנתי אז מה הצ'יט פה,אם אתה בסופו של היום בשלילי

לא הבנתי אז מה הצ'יט פה,אם אתה בסופו של היום בשלילי
הפוך מצ'יט.
ביום צ'יט בחיטוב אתה אוכל במאזן חיובי.
"צ'יט הפוך" במסה אתה אוכל במאזן שלילי.

לא באמת קוראים לזה ככה, סתם הדבקתי לזה שם.

הפוך מצ'יט.
ביום צ'יט בחיטוב אתה אוכל במאזן חיובי.
"צ'יט הפוך" במסה אתה אוכל במאזן שלילי.

לא באמת קוראים לזה ככה, סתם הדבקתי לזה שם.

אז בקצרה כולה ירדת בנוזלים במשך יום אחד ותייגת את זה כ"צ'יט הפוך"

אז בקצרה כולה ירדת בנוזלים במשך יום אחד ותייגת את זה כ"צ'יט הפוך"
אני ירדתי?
אני לא השתמשתי בשיטה הזאת.

ומה הקשר ללרדת בנוזלים?
למה שבמסה אני אנסה לרדת במשקל?
וגם בחיטוב... אני לא סופר בכלל את הירידה של הנוזלים.

אני עכשיו בדל פחמימה ירדתי 3.3 קילו נוזלים ביומיים הראשונים, הם לא נספרים בכלל בירידה שלי, כי הם יחזרו מיד ברגע שיחזרו הפחמימות.

הצ'יט הפוך נועד כדי לשלוט באגירת השומן במסה.

אני ירדתי?
אני לא השתמשתי בשיטה הזאת.

ומה הקשר ללרדת בנוזלים?
למה שבמסה אני אנסה לרדת במשקל?
וגם בחיטוב... אני לא סופר בכלל את הירידה של הנוזלים.

אני עכשיו בדל פחמימה ירדתי 3.3 קילו נוזלים ביומיים הראשונים, הם לא נספרים בכלל בירידה שלי, כי הם יחזרו מיד ברגע שיחזרו הפחמימות.

הצ'יט הפוך נועד כדי לשלוט באגירת השומן במסה.

לשלוט באגירת שומן במסה על ידי כך שאתה מוריד נוזלים?אתה מבין את מה שאתה אומר?🤦‍♂️

לשלוט באגירת שומן במסה על ידי כך שאתה מוריד נוזלים?אתה מבין את מה שאתה אומר?🤦‍♂️
שוב, מה הקשר לנוזלים?
אני לא מנסח טוב את מה שאני אומר או שאתה פשוט לא מנסה להבין?

לשלוט באגירת שומן במסה בכך שבימים שאתה לא מתאמן אתה בגירעון קלורי קטן.
מי אמר שזה יהיה דווקא מהפחמימות?
אולי תחתוך בשומן?

אז מה הקשר לנוזלים?
אבל אתה בכלל אוגר מגודל, אתה שומע את המילה גרעון אתה נבהל 😛

שוב, מה הקשר לנוזלים?
אני לא מנסח טוב את מה שאני אומר או שאתה פשוט לא מנסה להבין?

לשלוט באגירת שומן במסה בכך שבימים שאתה לא מתאמן אתה בגירעון קלורי קטן.
מי אמר שזה יהיה דווקא מהפחמימות?
אולי תחתוך בשומן?

אז מה הקשר לנוזלים?
אבל אתה בכלל אוגר מגודל, אתה שומע את המילה גרעון אתה נבהל 😛

1.כמות נוזלים מושפעת גם ממאזן קלורי חיובי,לא רק פחמימות
2.תזונה זה לא תהליך יומי,יום אחד בשלילי לא משנה כלום ויום אחד בחיובי לא ישנה כלום. זה תהליך ארוך ולעשות יום כן יום לא עם חיובי/שלילי ולא תתקדם.
לא מגודל,עגול. Real hamsters have curves.

באסה נהרסה לי ההוכחה 😅

בכל אופן, אני חושב שאת לא הבנת כמה דברים מאוד בסיסיים, שומן הוא נחוץ לגוף האדם, זה שתהיה חטובה עם מסת שריר יפה ככל שתהיה, זה עדיין לא הופך אותך לבריאה, אם את לא מקבלת וסת, זו נורה אדומה שאסור לך לחצות, את חייבת להוסיף שומן, זאת לא שאלה בכלל לטובת הבריאות שלך.

אז ככה, זה לא כזה פשוט בשבילי להתחיל מסה רגילה ולקחת בחשבון שגם אעלה בצורה משמעותית באחוזי שומן. אני עושה מסה נקייה עם פלוס של 200-150 קלוריות ליום והאמת שאני עולה מזה יפה במשקל וכמעט ללא שומן. ברור לי שהגוף שלי צריך שומן ואני מאמינה שככל שאעלה במשקל גם הסוגייה הזו תסתדר, הרי אין מסה ללא עלייה באחוזי שומן.
בקשר לתזונה אני עושה IIFYM/דיאטה גמישה למי שמכיר.. דיאטה שבה אפשר לאכול הכל כל עוד זה נכנס בערכים ככה שאני אוכלת הכל מהכל במסגרת התקציב שלי, אני אוכלת בערך 80% "נקי" 20% "מלוכלך" ככה שאני לא סובלת או משהו 😃.
תודה לכם על הדאגה אגב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית