הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
אני רוצה להתחיל להשתמש בקריאטין אז קראתי קצת באינטרנט ומצאתי כתבה שאומר שזה גורם לסרטן באשכים (זה מYNET ואני מודע לזה ש99% מהכתבות שלזה זה חרטא אבל אני רוצה להיות בטוח)

וגם חלק אומרים שלא צריך לעשות העמסה וחלק אומרים כן אז מה עדיף?

• פותח/ת השרשור
תעשה חיפוש בפורום. השאלות הללו נשאלו מיליוני פעמים.
חפשתי ומה שמצאתי לא היה חד משמעי, אחד כתב לעשות יום העמסה אחד כתב שזה לא עוזר אז לא צריך והשלישי אומר שכל 4 שבועות צריך לעשות הפסקה

חפשתי ומה שמצאתי לא היה חד משמעי, אחד כתב לעשות יום העמסה אחד כתב שזה לא עוזר אז לא צריך והשלישי אומר שכל 4 שבועות צריך לעשות הפסקה
אז גם את מה שאמרת עכשיו אמאו כבר עשרות פעמים וענו להם. חפש אתה תמצא.

ש: האם מותר לצרוך קריאטין למשך תקופה ארוכה? והאם זה פוגע בגוף? האם צריך סוכר ענבים בשילוב עם קריאטין? ומתי בכלל לצרוך קריאטין?
ת: קריאטין אפשר לצרוך מתקופת אימונים אפסית עד כדי מתאמן מתחיל לגמרי, זה אף יעזור למתאמן מתחיל בעשרות אחוזים מאשר אחד ותיק. ממחקרים אחרונים שנעשו אפשר להשתמש בקריאטין בצורה ממושכת ורצופה מספר שנים ללא כל חשש, כמו כן לא נצפו במחקרים הללו כל פגיעה לאיברים בגוף (כבד,כליות וכו') אצל אנשים בריאים. בנוסף תקופת העמסה איננה נחוצה והמנה היומית המומלצת הינה 5 גר' ליום, זמן הצריכה אינו משנה (גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון). סוכר ענבים במינונים גבוהים יכולים לשפר את הספיגה של הקריאטין (מדובר בכ-100 גרם סוכר ענבים ומעלה [ שווה ערך ל 2 וחצי סקופים]) אך לא הייתי מייחס לכך חשיבות, כמות כזו של סוכר ענבים זה מוגזם ובמבחן התוצאה זה לא יהיה ממשי.

תגובתו של משה.
(צבעתי לך לשאלתך)

בנוסף, מה יש לBODYBUILDING להגיד בנושא: The Truth About Supplements And Testicular Cancer

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית