הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני חושב לעבור לAB

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אז אני על FBW איזה חודשיים כבר אני בן 20 גובה 173 משקל 78 אחוז שומן איזה 18/19 נראלי.. ואני בחיטוב.

התרגילים ומשקלים שאני עושה:
רגליים - בנץ' פרס 75 קילו 3x8

חזה- בנץ' פרס 17.5 קילו כל צד. 3x8

גב -משיכת משולש כזה מלמעלה (מכונה) 35 קילו3x8

כתפיים - לחיצות כתפיים בישיבה 8 קילו 10x2

יד קדמית - אני עושה כפיפות מרפקים בעמידה, 10 קילו טיפה קשה ביד שמאל אבל בצד ימין עושה טוב.. 16 ( 8 כל יד ) שני סטים.

יד אחורית - משיכת חבל פולי נראלי קוראים לזה אני עושה איזה 25 נראלי ( אבל במכונה עם ה3 מסילות ) 12/2

בטן - עושה כזה ברכיים לבטן על החצי עיגול הזה 15 פעמים 2 סטים raise knees קוראים לזה נראלי.

בקיצור אני עושה להתאמן 4 פעמים בשבוע ולהאיץ יותר תאימונים בשביל תוצאות טובות יותר.. מה אתם ממליצים שיתאים לי?
אגב סקוואט ודדליפט אני מפחד לעשות זה תרגילים שמגדילים תישבן ושלי כבר שמן מדי וגם יש בזה מלא סיכונים אז אני מעדיף משהו בלעדיהם .. מעדיף לג פרס.

בקיצור אני עושה להתאמן 4 פעמים בשבוע ולהאיץ יותר תאימונים בשביל תוצאות טובות יותר.. מה אתם ממליצים שיתאים לי?
אני ממליץ שתישאר ב-FBW, רק תתקן אותה מקצה לקצה (גם אם אתה לא מתכוון לעשות סקוואט ודדליפט, למרות שהסיבות שלך לא טובות).
מעבר לזה תקרא פה קצת ותבין שבמיוחד בחיטוב אין שום סיבה להוסיף אימוני כוח מעבר ל-3 (גג), ואם אתה רוצה ומסוגל תוסיף אימונים אירוביים - לא פירטת כמה אתה עושה, איך נראים האימונים שלך וכמה קלוריות אתה צורך אז אני לא יודע אם אתה צריך, בכל מקרה תחזור אחרי שתקרא את המדריך לחיטוב בפורטל.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ שתישאר ב-FBW, רק תתקן אותה מקצה לקצה (גם אם אתה לא מתכוון לעשות סקוואט ודדליפט, למרות שהסיבות שלך לא טובות).
מעבר לזה תקרא פה קצת ותבין שבמיוחד בחיטוב אין שום סיבה להוסיף אימוני כוח מעבר ל-3 (גג), ואם אתה רוצה ומסוגל תוסיף אימונים אירוביים - לא פירטת כמה אתה עושה, איך נראים האימונים שלך וכמה קלוריות אתה צורך אז אני לא יודע אם אתה צריך, בכל מקרה תחזור אחרי שתקרא את המדריך לחיטוב בפורטל.
יש לי עוד שאלה.. שאני עושה כפיפות מרפקים אז יד ימין סבבה אני עושה טכניקה טובה יד שמאל לא נראלי כי זה כבד לי שמה קצת.. מה אפשר לעשות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית