דיון תוכנית אימון

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
אני מחפש תוכנית אימונים שתתאים לי ואשמח לעזרה.
מתאמן שנה וזמן רב מהשנה הזאת הייתי אידיוט ולא התאמנתי רגליים ולכן אני חלש מאוד ברגליים אבל בשאר התרגילים אני מרים יפה למשקל שלי, אני מחפש תוכנית שתתאים לי, יותר מעניין אותי לגדול במסה מאשר כוח למרות שזה בא ביחד אני לא מעוניין לעשות תוכנית כמו ss.
יש לכם המלצה בשבילי?

משקלי עבודה:
בנץ: 85 קילו
דדליפט: 100 קילו (לא מעלה יותר מידי כדי לעבוד טוב על טכניקה)
סקוואט: 75 קילו (חלשש!!)
פרס: 45 קילו (עשיתי ריסט וירדתי ל40)

יותר מעניין אותי לגדול במסה מאשר כוח למרות שזה בא ביחד אני לא מעוניין לעשות תוכנית כמו ss.
חבל, SS תתאים לך בול, תעיף לך את המשקלי עבודה למעלה, תלמד אותך טכניקה, ותבנה לך מסה.
מה מונע ממך?

• פותח/ת השרשור
חבל, SS תתאים לך בול, תעיף לך את המשקלי עבודה למעלה, תלמד אותך טכניקה, ותבנה לך מסה.
מה מונע ממך?
זאת תוכנית בלי נפח אני מחפש תוכנית עם לפחות קצת נפח כי בסך הכל חוץ מרגליים המשקלים שאני מרים יחסית למשקל שלי הם לא נמוכים
אתה לא ממליץ על הלינארית?

זאת תוכנית בלי נפח אני מחפש תוכנית עם לפחות קצת נפח כי בסך הכל חוץ מרגליים המשקלים שאני מרים יחסית למשקל שלי הם לא נמוכים
אתה לא ממליץ על הלינארית?
הלחיצות שלך סבירות יחסית למשקל גוף שלך, אבל אני עדיין חושב שכדאי שתתן צ'אנס ל-SS אם הנפח לא יספיק תעבור למתכונת של טקסס בלחיצות.
תוספת כוח וטכניקה בתרגילי הבסיס יבנו לך בסיס טוב כמתאמן, כל תכנית שתעשה אחרי זה תהיה הרבה יותר יעילה.
ולא תחשוב שאתה לא תוסיף מסה, זה לא נכון, נפח תוסיף אחרי שכבר תכנית עם נפח נמוך לא תורמת לך

• פותח/ת השרשור
הלחיצות שלך סבירות יחסית למשקל גוף שלך, אבל אני עדיין חושב שכדאי שתתן צ'אנס ל-SS אם הנפח לא יספיק תעבור למתכונת של טקסס בלחיצות.
תוספת כוח וטכניקה בתרגילי הבסיס יבנו לך בסיס טוב כמתאמן, כל תכנית שתעשה אחרי זה תהיה הרבה יותר יעילה.
ולא תחשוב שאתה לא תוסיף מסה, זה לא נכון, נפח תוסיף אחרי שכבר תכנית עם נפח נמוך לא תורמת לך
אין לי מה לעשות ss אחי אני לא יצליח לעלות בבנץ משקל מאימון לאימון בטוח, בכל מקרה אתה חושב שטקסס עדיפה על הליאנרית לגבי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית