הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריטלין וקפאין

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
הבנתי שריטלין וקפאין זה כמו אפדרין וקפאין, האם יש בזה משהו?
אני לוקח ריטלין בשביל ללמוד כמו שצריך. אם מוסיף לזה קפאין (בכמות קטנה כי אני לא חובב גדול), זה יתן יתרונות ולא יפגע ביכולות הלמידה? לא יגרום לי להיות היפראקטיבי?

יש לזה השפעה מסוימת לטובה אולי על שריפת שומן? הבנתי שריטלין פועל בדיוק כמו אפדרין פשוט.
הכי חשוב לי רק שלא יפגע לי בלימודים..

תודה מראש.

בכמות ממש קטנה זה בסדר נראה לי , אבל לי זה עשה דברים מוזרים כמו בחילות ושיט כזה , ועודף התרגשות .
תכלס הריטלין עצמו נראה לי מספיק כי הוא מוריד תאבון , וגם הוא מעלה לך את חום הגוף .הייתי מוריד קילוגרמים בטרווווף בתקופות מבחנים (לא שרציתי) . מה שכן , זה חרא רציני ,אני בטוח שכל שנייה שזה נמצא לך במחזור הדם זה מקצר לך את החיים (ככה לפחות הרגשתי ,עכשיו אני שונא לקחת את זה ,אפילו עד למצב שאני נכשל במבחנים ) .

• פותח/ת השרשור
בכמות ממש קטנה זה בסדר נראה לי , אבל לי זה עשה דברים מוזרים כמו בחילות ושיט כזה , ועודף התרגשות .
תכלס הריטלין עצמו נראה לי מספיק כי הוא מוריד תאבון , וגם הוא מעלה לך את חום הגוף .הייתי מוריד קילוגרמים בטרווווף בתקופות מבחנים (לא שרציתי) . מה שכן , זה חרא רציני ,אני בטוח שכל שנייה שזה נמצא לך במחזור הדם זה מקצר לך את החיים (ככה לפחות הרגשתי ,עכשיו אני שונא לקחת את זה ,אפילו עד למצב שאני נכשל במבחנים ) .
ריטלין לי באופן אישי גם גורם להרגשה לא נעימה. לא קיצונית כמו שאתה מדבר אלא יותר שעמום וחוסר עניין בכל דבר מופשט שלא דורש חשיבה.
ריטלין מוריד תיאבון זה נכון אבל זה לא עוזר בכלום להפך אני בחיטוב וצריך לשמור על גרעון קלורי שלילי מסוים והריטלין גורם לאכול פחות
לגבי מה שהבנתי אגב ריטלין מוריד את חילוף החומרים...מחפש לייעל שריפת שומן
ריטלין וקפאין - מסייע לחילוף חומרים/שריפת שומן? האם עדיין אוכל ללמוד כרגיל?

• פותח/ת השרשור
כמה דחפו לי תחרא הזה שהייתי ילד אנשים עוד לוקחים תכדור רעל הזה<?
אחלה כדור שבעולם, כן תופעות לוואי נפשיות מבאסות. אבל בלי זה אין תקווה לבעלי הפרעות קשב וריכוז....
להגיד שכיף איתו אי אפשר. אבל זה הקרבה למען החיים שלי בעתיד

אחלה כדור שבעולם, כן תופעות לוואי נפשיות מבאסות. אבל בלי זה אין תקווה לבעלי הפרעות קשב וריכוז....
להגיד שכיף איתו אי אפשר. אבל זה הקרבה למען החיים שלי בעתיד
היום ל75% מהילדים מאבחנים בעיות קשב וריכוז, זה כבר נהיה סטייל, וממהרים לתת רטלין כמו לא יודע מה, אני בטוח שקצת יותר מאמץ ויצרתיות תפחית משמעותית את הכמויות ילדים שלוקחים היום רטלין.לא כולם צריכים את זה לדעתי.

• פותח/ת השרשור
היום ל75% מהילדים מאבחנים בעיות קשב וריכוז, זה כבר נהיה סטייל, וממהרים לתת רטלין כמו לא יודע מה, אני בטוח שקצת יותר מאמץ ויצרתיות תפחית משמעותית את הכמויות ילדים שלוקחים היום רטלין.לא כולם צריכים את זה לדעתי.
תראה, האמת היא שלכולנו יש הפרעות קשב וריכוז פשוט חלקנו נותן 150% ולכן מצטיין ולא מאובחן כבעל הפרעת קשב
והחלק השני נותן 50% ומאובחן
וזה הרבה יותר קל להתעצל מאשר לתת הכל

אני יכול די בקלות להיות מצטיין בלי שום ריטלין.העניין הוא שזה משפר תהישגים

בכל מקרה תשובה לגבי הנושא מישהו?

לא שמעתי אף פעם על שילוב שכזה. ואיפה קראת בדיוק שריטלין עובד כמו אפדרין? זה נשמע כל כך מופרך ולא הגיוני...
ריטלין עושה אותך זומבי, בעוד שאפדרין עושה אותך שמח ואנרגטי. לא התעמקתי בזה מספיק, אבל זה נשמע כמו upper מול downer, המכנה המשותף היחידי הוא חוסר התיאבון, שעם ריטלין הוא הרבה יותר רציני.

בכל מקרה, ממליץ לך לחפש קצת מחקרים, מאמרים ובכלל מידע באנגלית בנושא הזה. אפילו לוגים בפיתוח גוף של אנשים שביצעו 'סייקל'כזה.
ואם אתה הולך על זה, תתחיל ממינון נמוך של ריטלין מול מינון נמוך של קפאין, עדיף בצורה של קפה כהתחלה ולא בכדור.
אי אפשר לצפות את התגובה שתתקבל, ועדיף לייצר סבילות לשילוב לפני שעוברים למינונים רצויים.

• פותח/ת השרשור
לא שמעתי אף פעם על שילוב שכזה. ואיפה קראת בדיוק שריטלין עובד כמו אפדרין? זה נשמע כל כך מופרך ולא הגיוני...
ריטלין עושה אותך זומבי, בעוד שאפדרין עושה אותך שמח ואנרגטי. לא התעמקתי בזה מספיק, אבל זה נשמע כמו upper מול downer, המכנה המשותף היחידי הוא חוסר התיאבון, שעם ריטלין הוא הרבה יותר רציני.

בכל מקרה, ממליץ לך לחפש קצת מחקרים, מאמרים ובכלל מידע באנגלית בנושא הזה. אפילו לוגים בפיתוח גוף של אנשים שביצעו 'סייקל'כזה.
ואם אתה הולך על זה, תתחיל ממינון נמוך של ריטלין מול מינון נמוך של קפאין, עדיף בצורה של קפה כהתחלה ולא בכדור.
אי אפשר לצפות את התגובה שתתקבל, ועדיף לייצר סבילות לשילוב לפני שעוברים למינונים רצויים.
ריטלין ואפדרין עובדים על אותם רצפטורים..(ככה הבנתי)
ריטלין לא עושה אותך זומבי, זה שמועה לפחות לדעתי. מה שכן הוא יכול לגרום לפעמים לחוסר עניין ודיכאון ואפילו חוסר חשק מיני.
בין הדברים היחידים שמצאתי נטען שזה עושה אופוריה נורא רצינית לבערך חצי שעה, ממש כמו של קוק..ואז דאון מורגש שאחריו אפשר להתרכז
ובנוסף נכתב ש-10 מ"ג ריטלין + 200 מ"ג קפאין + 750 מ"ג פראצטמול מאיץ את חילוף החומרים בצורה מורגשת עד כדי הזעת יתר קשה עד סיום ההשפעה.
נכתב המון שיט ברשת על להגיע להיי מריטלין בשילובים מוזרים..לדוגמה ריטלין עם מינון מטורף של גוארנה (תמצית צמח בכדורי אנרגיה) כדי לקבל היי. או לעשן ריטלין בגלל שבעת השריפה יש תהליך כימי שבסופו נוצר חומר שנורא דומה ל-THC בהרגשה. כל אלה זה שיט גדול..מחפש לדעת אם יש אפשרות להוסיף לחילוף החומרים בעת מתן ריטלין, לא יותר.

מישהו שיודע עוד משהו בנושא ??

נערך לאחרונה:
לי זה בא מצויין בתקופת מבחנים, כדור בבוקר עם 3 כוסות קפה לאורך היום היו מדביקים אותי לכיסא במשך כל היום ללא הפסקות אוכל.
היו מקרים אבסורדים שלא הייתי קם לשירותים לפני שהייתי מסיים לפתור תרגיל.
ההשפעה הייתה ככ חזקה שאפילו הייתי טורח להוכיח נוסחאות.
הריטלין אמנם מפקס אבל יש אפקט הזומבי, אני זוכר שהלכתי פעם לחנות טמבור תחת השפעה לקנות משהו לדירה, המוכר דיבר אלי ולא ממש התייחסתי אליו, הייתי שקוע חזק במחשבות. הוא שאל אותי 3 פעמים אם הכל בסדר לפני שהתייחסתי אליו.

הבעיה בסיום ההשפעה זה הדאון,
יש גם כמה ימים של דיכאון אחרי שמפסיקים לקחת.
בגדול זה שיפר משמעותית את יכולת הלמידה והציונים היו בהתאם.
עלי זה השפיע לטובה, אבל כל מקרה לגופו.
שמעתי סיפורים על אנשים שזה לא בא להם טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית