הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון פרס

הוא שוקל משהו בין 15 ל18

בנאדם, מוטות ביתיים שוקלים בד"כ 8/10/12 ק"ג, תלוי באורך של המוט. המוט שאתה משתמש בו נראה כמו מוט ביתי סטנדרטי, אז יש מצב שהמוט שוקל פחות ממה שאתה חושב.

לכן לדעתי, חשוב (בשבילך) שתשקול את המוט.

מוט של מטר 80 שוקל 11 קילו+-, הקוטר שלו אני חושב 30

הוא שוקל משהו בין 15 ל18
אם שקלת אותו אתה אמור לדעת מספר מדוייק אני חושב

וזה באמת כל זה בשבילך ולא בשבילנו, גם בשביל לא לשקר על עצמך או לעבוד עליינו.

נערך לאחרונה:
לא נראה 60.. יותר בכיוון ה45.
בהנחה שזה 60 הטכניקה שלך לא טובה, המוט צריך להגיע אל מאחורי הראש.
אבל המשקל על המוט כמעט כמו המשקל גוף, שזה יפה מאוד בפני עצמו

לא יודע מה איתך, אבל מרכז הכובד שלי לא נמצא מאחורי הראש, ואני אוהב לשמור את המוט מעל מרכז הכובד.

לא יודע מה איתך, אבל מרכז הכובד שלי לא נמצא מאחורי הראש, ואני אוהב לשמור את המוט מעל מרכז הכובד.
אתה לא לוקח את כל הגוף שלך קדימה ולקוח את המוט מאחורי הראש, אתה אמור להזיז את הראש והחזה קדימה כאשר המוט עובר את הראש ככה המוט יהיה מעל מרכז הכובד.. אני מאמין שאתה יודע אתזה.

זה אינדיבידואלי, לא?

----

בהנחה והמשקלים נכונים - אתה פשוט מרים משקלים מטורפים ביחס למשקל גוף שלך, גם בסקוואט ודד ליפט, כל הכבוד!!!

זה לא עניין של אמונה.
גם לדעתי הבחור מתבלבל בין פאונדים לקילו. תבדוק אם כתוב על הפלטות 20 lbs או kg.

באמת...מרגישים כמה זה 10 וכמה זה 20.

לא אם אתה ילד בן 14 שמעולם לא היה במכון כושר אמיתי ושיחק עם פלטות של 20. יכול להיות שהוא ראה שכתוב 20 ולא שם לב שכתוב ליד זה lbs. כמה אנשים פה ידעו מה זה lbs לפני שהם נכנסו לחדר כושר וקלטו את זה.
בקיצור יכול להיות שהוא טועה וזה קורה וזה בסדר. ככה לומדים. אין ספק שהוא משקיע והוא חזק והוא עושה את המקסימום שהוא יכול לגיל ולתנאים שלו.

אתה לא לוקח את כל הגוף שלך קדימה ולקוח את המוט מאחורי הראש, אתה אמור להזיז את הראש והחזה קדימה כאשר המוט עובר את הראש ככה המוט יהיה מעל מרכז הכובד.. אני מאמין שאתה יודע אתזה.

אתה מזיז את הראש קדימה כדי להכנס מתחת למוט, לא כדי לעבור אותו ולשים את עצמך במצבים מוזרים.

• פותח/ת השרשור
יש משפט שאומר
"העונג הכי גדול הוא לעשות דברים בחיים שאנשים אמרו שאתה לא מסוגל להם"
והנה מצאתי על המחשב סרטון ממש ישן של 57.5 קילו
שרואים את הפלטות
(אני מצפה להתנצלות מהאנשים שלא האמינו לי וזילזלו בי(
רואים שהסרטון ישן כי תראו פה השיער שלי היה קצר ותראה בסרטון החדש השיער ארוך
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3391666
הנה תמונה מהסרטון

נערך לאחרונה:
אני עדיין לא מבין מה רואים שם. אם זה 20 קילו אז כל הכבוד על המשקלים. כפי שאמרתי אתה חזק במיוחד בהתחשב בגיל/משקל ובתנאים שבהם אתה עובד.
יש מה לשפר בטכניקה של הפרס כפי שאמרו לך אתה צריך להיכנס קצת יותר מתחת למוט כדי שתגיע לנעילה כשהמוט נמצא בדיוק מעל השכמות ומרכז הכובד שלך. תחפש ביוטוב סירטונים של ריפטו מסביר על הפרס ותראה מה הכוונה.

• פותח/ת השרשור
אחי כן אני יודע שהטכניקה לא משו ואני אשפר
אבל לפני שהסרטון מתחיל תעתצור ותוכל לראות בבירור שכתוב 20KG

נערך לאחרונה:
אני ראיתי וכן זה 20, אבל לא רואים את זה טוב בכלל, העליתי את הבהירות והגאמא להכי הרבה שאפשר באפשרויות של הכרטיס מסך כדי לראות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית