ייעוץ חגורה rdx

שלומי שבתאי

משתמש מתחיל
120
13
נק' מוניטין:
29
120
13
יש יתרונות וחסרונות ל-2 החגורות

החסרון של החגורה הראשונה שכשברגע שאתה רוצה להוריד אותה אחרי שסיימת סט(בהנחה ואתה מוריד) - אתה צריך "להלחם" עם 2 הפרונגים בשביל להוריד את החגורה.

בחגורה עם הלבר זה בעיה לאנשים שעושים תקופות מסה וחיטוב והמשקל שלהם עולה ויורד כל הזמן, וככה כל הזמן צריך להתאים את החגורה עם מברג למידה שלך.

• פותח/ת השרשור
יש יתרונות וחסרונות ל-2 החגורות

החסרון של החגורה הראשונה שכשברגע שאתה רוצה להוריד אותה אחרי שסיימת סט(בהנחה ואתה מוריד) - אתה צריך "להלחם" עם 2 הפרונגים בשביל להוריד את החגורה.

בחגורה עם הלבר זה בעיה לאנשים שעושים תקופות מסה וחיטוב והמשקל שלהם עולה ויורד כל הזמן, וככה כל הזמן צריך להתאים את החגורה עם מברג למידה שלך.

זה בעייתי להתאים את המידה כל פעם מחדש?

זה בעייתי להתאים את המידה כל פעם מחדש?

אין לי מושג כי לא הייתה לי אף פעם חגורה כזאת. יש לי עם 2 פרונגים. אם הייתי מוצא חגורה נורמלית הייתי לוקח עם פרונג אחד.

יש לי את הראשונה, אחלה חגורה ביחס למחיר אבל אתה כנראה תצטרך להילחם לא מעט אחרי סטים כדי להשתחרר ממנה, בעיקר בהתחלה.

הבעיה בחגורה השניה זה אם אתה סוגר אותה בחורים שונים בתרגילים שונים, אני למשל בדדליפט סוגר פחות צמוד מאשר בשאר התרגילים ואני יודע שאני לא היחיד. אם זה כמו שאמרו כאן שזה לוקח 2 דקות אז זה בסדר פשוט צריך להקפיד להביא מברג למכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית