הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ

• פותח/ת השרשור eliya
  • פורסם בתאריך

eliya

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי אני בת 27
ילדתי לפני 7 חודשים את בני השני.
חודש אחרי הלידה התחלתי לאכול מאוזן ולשלב אירובי וקצת קרב מגע..
חייבת לציין שהגוף התרחב באיזור האגן/ ירכיים!
התחלתי ממשקל 80 קילו ונכון להיום 57
( היעד הוא 52, אני 1.55)
בבקשה תייעצו לי איזה תרגילים לעשות על מנת לחטב את הירכיים הפנימיות כי זה נורא מפריע לי (מדלדל)..
אני עושה כושר 3 פעמים בשבוע של שעה.

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום! 😃
כל הכבוד על הירידה הראשונית זה יפה מאוד

המאמר הזה :מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

והפוסטים הבאים של @מרטין :

תפישות מוטעות על חיטוב ולמה את חייבת לאכול כדי לרזות

אילוף הסוררת - עקרונות אימון לנשים

10 סיבות להתחיל להתאמן - אתן מוזמנות להוסיף עוד

אל תפחדי להיות חזקה

וכמובן המאמר הכי חשוב:

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

יסדרו לך הרבה דברים ויתנו לנו ולך שפה משותפת (כך גם השאלות שלך יהיו ממוקדות יותר)

אל תדאגי זה רק נראה הרבה, הכתיבה של מרטין מעולה וקלילה המאמר האחרון הוא כל הידע כמעט שאת צריכה על מנת לשנות את תפריט התזונה שלך לבד וליצור אחד מעולה.

את מוזמנת לבנות תפריט ולהעלות אותו לכאן להתייעצות 😃

תוכניות אימון ניתן למצוא בקישורים בתןך המאמר האחרון

לגבי השאלות שלך:

בבקשה תייעצו לי איזה תרגילים לעשות על מנת לחטב את הירכיים הפנימיות כי זה נורא מפריע לי (מדלדל).
אין דרך לצערי להוריד שומן ממקום ספציפי אלא רק לרדת באחוז השומן הכללי (חיטוב) ובסוף הכל יורד.

במאמר "מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין" תוכל לקרוא על תופעת ה"מדלדל"

כדי להגיע לגוף חטוב את צריכה תפריט תזונה לפי הכללים שכתובים במאמר ותוכנית אימוני התנגדות.

לגבי התרחבות האגן אולי @מרטין תוכל לעזור קצת יותר ממני בנושא

• פותח/ת השרשור
מעולה תודה רבה 😃

הנסיון שלי מלמד שעם קצת מודעות הגוף חוזר לקדמותו.
כלומר למעט מקרים שבהם נשים סוחבות את העודפים מההריון הראשון לשני וכך הלאה, כל מי שירדה במשקל בטווח של שנה חזרה למידות שלה טרום ההריון. יחד עם זאת למרות שההיקפים חוזרים ישנם עודפי עור, סמני מתיחה וכו' שישארו איתנו - פחות או יותר - לעד.

לגבי האימונים שלך, מבחינתי קרב מגע ואירובי זה טוב אבל זה אותו הדבר מבחינת ההשפעה על הגוף. ההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לשלב אימוני כוח ולהתחיל לעבוד עם משקל חופשי. תשלבי סקווטים ומכרעים עם משקל. את יכולה לאמץ תכנית כוח מאחד הקישורים שצרף @yogevnn ולהמשיך עם אימוני קרב מגע/אירובי אחרי אימון כוח או בנפרד.

Back
למעלה תחתית