עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם ראית את הריצה שלו בהתחלה, תשים לב איזה חור נפתח לו בגלל הליין ההתקפי של הויקינגס.רואה רואה, ויקינגס שליטה :]
ריפטו בשבילך זה פיטרסון בשבילי.
14... יוווווווווווווווווווווווווווווגם הג'ייטנס - סיינטס נראה מעניין לאללה, מתי זה בכלל?
אני סקרן לדעת במה הדעות שלהם שונות, תוכל לפרט?הלכתי לאימון שם, הדעות שלהם הפכות לגמרי מפה, כמו תמיד עוד חילוקי דעות.
ממש נהנתי, חבר'ה חמודים ותומכים. מה שכן התחלתי לעבוד על התנועה של הקלין, מתחיל להראות ממש טוב.
אבל 2 אימונים ביום, ועוד ברברה אתמול זה יותר מידי. עפתי לדפוק 2 לאפות בחג' כחיל, שיהיה לכולם ערב נעים. [הברכיים שלי שורפות מהמוט המזדיין הזה והטרפז שלי הולך מחר לשרוף!!!!!!!!!!!]
אני סקרן לדעת במה הדעות שלהם שונות, תוכל לפרט?
לפי מה שהבנתי מכאן הם חושבים שכל הזמן צריך שתיהיה טכניקה מושלמת ופעם בעשור צריך להוסיף משקל למוט (כנראה שאני גם טועה, זה פשוט מה שאני זוכר מהוויכוחים בין המשקולנים ל"אנשי הריפטו").
לא ממש התעניינתי, אבל הם כן אנשים שבעד להוסיף למוט, רק בצורה יותר בטוחה.
המאמן הראשי שם אומר ש LOW BAR דופק את הגב, ובשביל עוד אקסטרה משקל זה לא שווה את זה, לכן הוא מעדיף HIGE BAR.
לא הייתה את הבעיה של לעלות משקלים שם כי אני עוד ילד, אבל הסוג אימונים שלהם הוא אחרת,כל עניין המיהרות חשוב פה...
הוא אמר לי משפט כזה "אתה תראה מישהו עוד דדלפיט 200 קילו, אבל שלא מצליח לעלות 80 קילו מעל הראש"
לכל אחד יש דעה שונה וכל פעם להגיע למכון שונה וששם יגידו לך משהו שנוגד את כל מה שהתבססת אליו עד עכשיו זה מתסכל לגמרי...
אתה בעצמך הסכמת עם זה שהיי באר מפעיל יותר עומס על הגב העליון, אתה רוצה להגיד שלואו באר מעמיס יותר על הגב התחתון ככה שהם מתאזנים?אתה חייב להפסיק עם הקטע הזה שהיי באר מעמיס יותר.
הם פוחדים בגלל "זווית הגב". פחד לא מוסבר, כיוון שיש זוויות יותר קטנה כשהם מושכים מהרצפה.
עם זה כולם יסכימו - מיותר.עפתי לאירובי