הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוסלוג - רק בשביל הכיף.

• פותח/ת השרשור
רואה רואה, ויקינגס שליטה :]

ריפטו בשבילך זה פיטרסון בשבילי.

רואה רואה, ויקינגס שליטה :]

ריפטו בשבילך זה פיטרסון בשבילי.
אם ראית את הריצה שלו בהתחלה, תשים לב איזה חור נפתח לו בגלל הליין ההתקפי של הויקינגס.
פיטרסון ענק. הויקינגס זאת הקבוצה התקפה הכי מפחידה לדעתי בליגה.

• פותח/ת השרשור
בואנה חח היה לי כאבי רגליים מטורפים אתמול, ישנתי איזה שעה בלילה. מה שמצחיק זה שזה גרם לי לחייך כל הזמן.

ד"א סתם כדי לעודד אותך קורן, הויקינגס ניצחו רק בגלל מזל.

נערך לאחרונה:
זה לא מעודד, כוסעומו נתנו להם 14-0 יתרון ונגמר בהפרש שער שדה שהתפספס ב2 מטר שמאלה מ40 יארד. זין.

• פותח/ת השרשור
אני מפגר.

אמא כבר אמרה לי שיש לי בעיה, אבל היום הבנתי את זה חד משמעית.

פשוט כמו מפגר במקום לנוח הלכתי לעשות ברברה, שוב. בלי קשר לשום דבר... הייתי עצבני ואנרגתי...

כנראה ודפקתי את האימון של מחר.

בכל זאת, התוצאה הייתה 31:04 , שיפור של 6-7 דקות מפעם קודמת. לפחות זה כן העלה לי חיוך.
לפי דעתי כמות הזיעה שהייתה לי האימון הזה יכלה להחזיר את ים המלח לממדיו הרגילים.

• פותח/ת השרשור
חזרתי מהאימון, היה באמת חרא.

אימון SS A :

סקוואט
5X78
5X78
5X78

סטראשון האחיזה של הLOW לא הייתה טובה, וכמעט נפל לי המוט, החזרתי ויצאתי לסט חדש כמה דקות אחר כך.
הסט השלישי היה ממש קטסטרופה, היית עייף, האמסטרינג שלי היה תפוס, ופישלתי בעמוק בחזרות האחרונות.

בנצ'

78X5
78X5
78X5
הרגשתי את המאמץ סופסוף, אימון הבא מעלה ב2וחצי כל צד.

דדליפט
5X88 , נעלתי ברכיים מוקדם מידי בכמה חזרות, אבל נראה טוב והיה ממש קל.

התאכזבתי מהסקוואט, וזה רק בגלל האימון של אתמול, לא הייתי צריך לעשות את הברבה המזדניית הזו.
עוד שעתיים הולכים להדר יוסף ללמוד קצת פאוור קלינים :]

• פותח/ת השרשור
הלכתי לאימון שם, הדעות שלהם הפכות לגמרי מפה, כמו תמיד עוד חילוקי דעות.
ממש נהנתי, חבר'ה חמודים ותומכים. מה שכן התחלתי לעבוד על התנועה של הקלין, מתחיל להראות ממש טוב.

אבל 2 אימונים ביום, ועוד ברברה אתמול זה יותר מידי. עפתי לדפוק 2 לאפות בחג' כחיל, שיהיה לכולם ערב נעים. [הברכיים שלי שורפות מהמוט המזדיין הזה והטרפז שלי הולך מחר לשרוף!!!!!!!!!!!]

הלכתי לאימון שם, הדעות שלהם הפכות לגמרי מפה, כמו תמיד עוד חילוקי דעות.
ממש נהנתי, חבר'ה חמודים ותומכים. מה שכן התחלתי לעבוד על התנועה של הקלין, מתחיל להראות ממש טוב.

אבל 2 אימונים ביום, ועוד ברברה אתמול זה יותר מידי. עפתי לדפוק 2 לאפות בחג' כחיל, שיהיה לכולם ערב נעים. [הברכיים שלי שורפות מהמוט המזדיין הזה והטרפז שלי הולך מחר לשרוף!!!!!!!!!!!]
אני סקרן לדעת במה הדעות שלהם שונות, תוכל לפרט?

אני סקרן לדעת במה הדעות שלהם שונות, תוכל לפרט?

לפי מה שהבנתי מכאן הם חושבים שכל הזמן צריך שתיהיה טכניקה מושלמת ופעם בעשור צריך להוסיף משקל למוט (כנראה שאני גם טועה, זה פשוט מה שאני זוכר מהוויכוחים בין המשקולנים ל"אנשי הריפטו").

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי מכאן הם חושבים שכל הזמן צריך שתיהיה טכניקה מושלמת ופעם בעשור צריך להוסיף משקל למוט (כנראה שאני גם טועה, זה פשוט מה שאני זוכר מהוויכוחים בין המשקולנים ל"אנשי הריפטו").

לא ממש התעניינתי, אבל הם כן אנשים שבעד להוסיף למוט, רק בצורה יותר בטוחה.
המאמן הראשי שם אומר ש LOW BAR דופק את הגב, ובשביל עוד אקסטרה משקל זה לא שווה את זה, לכן הוא מעדיף HIGE BAR.

לא הייתה את הבעיה של לעלות משקלים שם כי אני עוד ילד, אבל הסוג אימונים שלהם הוא אחרת,כל עניין המיהרות חשוב פה...
הוא אמר לי משפט כזה "אתה תראה מישהו עוד דדלפיט 200 קילו, אבל שלא מצליח לעלות 80 קילו מעל הראש"

לכל אחד יש דעה שונה וכל פעם להגיע למכון שונה וששם יגידו לך משהו שנוגד את כל מה שהתבססת אליו עד עכשיו זה מתסכל לגמרי...

לא ממש התעניינתי, אבל הם כן אנשים שבעד להוסיף למוט, רק בצורה יותר בטוחה.
המאמן הראשי שם אומר ש LOW BAR דופק את הגב, ובשביל עוד אקסטרה משקל זה לא שווה את זה, לכן הוא מעדיף HIGE BAR.

לא הייתה את הבעיה של לעלות משקלים שם כי אני עוד ילד, אבל הסוג אימונים שלהם הוא אחרת,כל עניין המיהרות חשוב פה...
הוא אמר לי משפט כזה "אתה תראה מישהו עוד דדלפיט 200 קילו, אבל שלא מצליח לעלות 80 קילו מעל הראש"

לכל אחד יש דעה שונה וכל פעם להגיע למכון שונה וששם יגידו לך משהו שנוגד את כל מה שהתבססת אליו עד עכשיו זה מתסכל לגמרי...

זה החלק העצוב, ולא מראה על אינטלגנציה גבוהה במיוחד.

באמת מעניין לשמוע את ההיגיון מאחורי הטענה שלואו באר דופק את הגב, עד כמה שאני יודע היי באר מהעמיס על הגב יותר באופן כללי ומה שמעמיס יותר בדרך כלל מגדיל גם את הסיכון לפציעה.

אתה חייב להפסיק עם הקטע הזה שהיי באר מעמיס יותר.

הם פוחדים בגלל "זווית הגב". פחד לא מוסבר, כיוון שיש זוויות יותר קטנה כשהם מושכים מהרצפה.

אתה חייב להפסיק עם הקטע הזה שהיי באר מעמיס יותר.

הם פוחדים בגלל "זווית הגב". פחד לא מוסבר, כיוון שיש זוויות יותר קטנה כשהם מושכים מהרצפה.
אתה בעצמך הסכמת עם זה שהיי באר מפעיל יותר עומס על הגב העליון, אתה רוצה להגיד שלואו באר מעמיס יותר על הגב התחתון ככה שהם מתאזנים?

אוקיי אז בעצם אני אמור להסיק שענית על השאלה שלי בחיוב (קראתי את הדיון).

• פותח/ת השרשור
לא כולם במכון הזה הסכימו עם המדריך שם, היו חלק שכן. לא אומר שאני הולך להפסיק לעשות את זה, אבל זה סתם מעצבן שיש כל כך הרבה דעות שונות.

עפתי לאירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית