הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך חוות דעת על תפריט מסה שבניתי

rampor

משתמש מתחיל
80
4
נק' מוניטין:
4
80
4
הפרטים עלי
בן 24 , גובה 1.75, שוקל 69
RMR סביבות 2000 לא כולל האימונים
בניתי תפריט של סביבות 2500 קלוריות ורציתי חוות דעת
נראה לי חלבון די גבוה כי זה יוצא יותר מפי 2 ממשקל הגוף ואני לא מוצא מאיפה להוריד וכנ"ל לגבי שומן.
אם אני מוריד את החמאת בוטנים או השמן זית יש משהו שאני יכול להוסיף בערב כי כרגע יש לי קוטג ולחם ונראה לי לא מספיק

תפריט444.jpg
תפריט3333.jpg

כדאי לך לקרוא את הנעוץ בראש הפורום, כדי שתביני את הלך הרוחות של רוב הקהל אליו את פונה. זה אומר שכל אמירה שלך בגנות שומן רווי או ההשפעות המזיקות של LDL צריכה גיבוי מחקרי רציני.

בהחלט, תודה!
(אבל מסכים איתי שיש אינספור מחקרים, מאמרים מדעיים וחילוקי דעות בין פרופסורים ודוקטורים, אפילו רואים את זה בין הרופאים שאנחנו מכירים, מישהו אמר ככה והאחר הפריך את זה)

מסכים איתי שיש אינספור מחקרים,
בהחלט.

לא מזמן, בעקבות השמועות על שינוי ההמלצה של אגודת הדיאטיקנים האמריקניים בדבר צריכת כולסטרול, ציטטתי כאן פרופ' לרפואה וסטטיסטיקה שאמר את המשפט הפנטסטי הבא: "Almost every single nutrient imaginable has peer reviewed publications associating it with almost any outcome".

בקיצור, אולי תתענייני באשכול שמתחיל כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית