הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
somewhat difficult to see from that angle, but I'd say, open ur hips more and let ur knees travel more forward.
Basically shove ur knees out and try to get ur ass more forward, it's a little far back, looking close to a LB.
back-pain-high-bar-vs-low-bar-squats.jpeg

this is how it should look (on the left), urs looks closer to the one on the right (LB) z

כן אחרי שראיתי את הסרטון הבנתי שהזווית בעייתית
תשמע גם אני מתאמן בסקופ, ממליץ שתשים את שתי המדרגות שיש שם אחד על השני ליד העמוד של הסמית' כדי לשפר את הזווית.
אני שם פה סרטון שלי שתראה איך זה נראה:

• פותח/ת השרשור
תשמע גם אני מתאמן בסקופ, ממליץ שתשים את שתי המדרגות שיש שם אחד על השני ליד העמוד של הסמית' כדי לשפר את הזווית.

חשבתי לשם על הספה שנמצאת מתחת לסמית אבל לא היה לי עם מה לאזן את הפלאפון

חשבתי לשם על הספה שנמצאת מתחת לסמית אבל לא היה לי עם מה לאזן את הפלאפון
א. אתה יכול להשעין את הפלאפון על העמוד הזה ולשחק עם הזווית. ו-ב. זה דיי בעייתי כי לצערי הרבה אנשים אצלנו במכון משתמשים בסמית' (לפחות בזמן שאני מתאמן)..
לכן אני ממליץ על המדרגות כי ככה זה לא יפריע להם ולא יעשו בעיות, וזה גם יותר נגיש.

נראה כאילו אתה קורס למטה ואז יותר קשה לך לעלות.תנסה לרדת בצורה בקורתית יותר,תוציא את הבירכיים כמו שsavo אמר.

Just cuz I'm a dick..

U don't lock out Ur knees properly in Ur deadlift, u can see that when u get to the top, U lock them, then try to lean more back and end up unlocking Ur knees. Think about trying to get as tall as u possibly can.

• פותח/ת השרשור
Just cuz I'm a dick..

U don't lock out Ur knees properly in Ur deadlift, u can see that when u get to the top, U lock them, then try to lean more back and end up unlocking Ur knees. Think about trying to get as tall as u possibly can.
כה שמתי לב לזה בעצמי

Just cuz I'm a dick..

מוזר, כשהעלאתי לפה לביקורת, אמרו לי שהכל בסדר...
תודה על ההערה, איישם את זה 😃

• פותח/ת השרשור
Just cuz I'm a dick..

דיברת עליו ?
אהה חשבתי נכנסת לי ללוג וראית את הדדילפט שלי
איזה FAIL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית