עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
this as well, but it's much less crucial at the moment, first get into a more upright position and open ur hips more, it's possible it's a flexibility issue that will come as u continue lifting.חושב שחסר קצת עומק
תשמע גם אני מתאמן בסקופ, ממליץ שתשים את שתי המדרגות שיש שם אחד על השני ליד העמוד של הסמית' כדי לשפר את הזווית.כן אחרי שראיתי את הסרטון הבנתי שהזווית בעייתית
תשמע גם אני מתאמן בסקופ, ממליץ שתשים את שתי המדרגות שיש שם אחד על השני ליד העמוד של הסמית' כדי לשפר את הזווית.
אני שם פה סרטון שלי שתראה איך זה נראה:
א. אתה יכול להשעין את הפלאפון על העמוד הזה ולשחק עם הזווית. ו-ב. זה דיי בעייתי כי לצערי הרבה אנשים אצלנו במכון משתמשים בסמית' (לפחות בזמן שאני מתאמן)..חשבתי לשם על הספה שנמצאת מתחת לסמית אבל לא היה לי עם מה לאזן את הפלאפון
תשמע גם אני מתאמן בסקופ, ממליץ שתשים את שתי המדרגות שיש שם אחד על השני ליד העמוד של הסמית' כדי לשפר את הזווית.
אני שם פה סרטון שלי שתראה איך זה נראה:
כה שמתי לב לזה בעצמיJust cuz I'm a dick..
U don't lock out Ur knees properly in Ur deadlift, u can see that when u get to the top, U lock them, then try to lean more back and end up unlocking Ur knees. Think about trying to get as tall as u possibly can.
מוזר, כשהעלאתי לפה לביקורת, אמרו לי שהכל בסדר...Just cuz I'm a dick..
U don't lock out Ur knees properly in Ur deadlift, u can see that when u get to the top, U lock them, then try to lean more back and end up unlocking Ur knees. Think about trying to get as tall as u possibly can.
דיברת עליו ?Just cuz I'm a dick..
חחחח הוא ציטט אותידיברת עליו ?
אהה חשבתי נכנסת לי ללוג וראית את הדדילפט שלי
איזה FAIL
כה שמתי לב לזה עכשיו FAIL FAIL FAILחחחח הוא ציטט אותי