עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ברור, אתה אחרי הרבה זמן חוזר לאכול נתרן ופחמימות בכמות "נורמלית" זה ישר עליה של נוזלים. אל תחשוש, סמוך על משה ותשקיע חזק, אחרי זמן זה משתלם מאודאני מבין.
וזה נורמלי שאני מרגיש שהתנפחתי מאז שהתחלתי? אני מניח שזה פסיכולוגי. אבל כשאני מסתכל במראה זה נראה כאילו הבטן גדלה.
כן ברור, אתה אחרי הרבה זמן חוזר לאכול נתרן ופחמימות בכמות "נורמלית" זה ישר עליה של נוזלים. אל תחשוש, סמוך על משה ותשקיע חזק, אחרי זמן זה משתלם מאוד
אני אספר לך סיפור קצר.אבל אני מפחד שבגלל שאני "נוב" אז אני לא מרים כמו שצריך, ובפועל הגוף בכלל לא מתייחס לזה, ואז הוא ישתמש בקלוריות העודפות בשביל שומן ולא בשביל שריר.
לא 😃אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה. 😃 הנוזלים המיותרים לא יוצאים בצואה, בשתן ובזיעה?
לא 😃
שומן ושריר אוגרים בתוכם לא מעט נוזלים, שאל את משה יש לו את המספרים
וזה נשאר שם לנצח?
לא,שום דבר לא לנצח
זה ירד ברגע שתתחיל חיטוב אבל זה באמת חסר פואנטה
תתחיל מסה,אין עלייך בשר בכלל והעור העודף יראה טוב יותר אם יהיה שריר
לדעתי זה תלוי בכמות ובגיל גם, אבל אם "תמלא" את זה בשריר זה יעזוראבל אמרו לי פעם שרק בניתוח אפשר להוריד את זה.
אבל אמרו לי פעם שרק בניתוח אפשר להוריד את זה.
במקרים מסויימים אבל ברגע שתגיע למסת שריר מסויימת תראה הרבה יותר טוב
העור העודף שלי היה נראה רע לפני 10 קילו,עכשיו כשיש טיפה בשר מתחתיו כבר פחות גרוע
היית שמן פעם?!העור העודף שלי היה נראה רע לפני 10 קילו,עכשיו כשיש טיפה בשר מתחתיו כבר פחות גרוע
יעני השריר גורם לזה שהעודפי עור "יתהדקו" מסביב לעצמות?
היית שמן פעם?!
זה בסדר.. גם אני בגיל 15 הייתי שמנמןעדיף שלא תראה תמונות מהעבר שלי:sweatingbullets:
כי האדם הממוצע בעולם המערבי אוכל תזונה עתירת סוכר ושומן (חטיפים, דברים מטוגנים, גלידות וכו') ולא מתאמן.איך זה שהאדם הממוצע בעולם המערבי נראה כמו פרה?
מי שאוכל ומרים דברים כבדים בונה שריר. מי שסתם אוכל למה שיבנה שריר?הרי אתם אומרים שמי שאוכל בונה שריר.
כי האדם הממוצע בעולם המערבי אוכל תזונה עתירת סוכר ושומן (חטיפים, דברים מטוגנים, גלידות וכו') ולא מתאמן.
בלי להתאמן?ואם, נניח, הם היו אוכלים תזונה עתירת חלבון ופחמימה, אז הם היו הופכים לשוורצנגר? 😲
יש אנשים עם חילוף חומרים מהיר שיאכלו זבל ולא ישמינו ויש כאלה שישמינו ממש קצת ותלוי במאזן הפחמימות והנתרן שיש להם בארוחות..ואם, נניח, הם היו אוכלים תזונה עתירת חלבון ופחמימה, אז הם היו הופכים לשוורצנגר? 😲
יש אנשים עם חילוף חומרים מהיר שיאכלו זבל ולא ישמינו ויש כאלה שישמינו ממש קצת ותלוי במאזן הפחמימות והנתרן שיש להם בארוחות..
גנטיקה בעיקר מפרידה בין אופי ההשמנה.
אני לא מבין בשביל מה כל זה משנה?