תמונה לחטב או למסות?

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני מבין.

וזה נורמלי שאני מרגיש שהתנפחתי מאז שהתחלתי? אני מניח שזה פסיכולוגי. אבל כשאני מסתכל במראה זה נראה כאילו הבטן גדלה.

אני מבין.

וזה נורמלי שאני מרגיש שהתנפחתי מאז שהתחלתי? אני מניח שזה פסיכולוגי. אבל כשאני מסתכל במראה זה נראה כאילו הבטן גדלה.
כן ברור, אתה אחרי הרבה זמן חוזר לאכול נתרן ופחמימות בכמות "נורמלית" זה ישר עליה של נוזלים. אל תחשוש, סמוך על משה ותשקיע חזק, אחרי זמן זה משתלם מאוד

• פותח/ת השרשור
כן ברור, אתה אחרי הרבה זמן חוזר לאכול נתרן ופחמימות בכמות "נורמלית" זה ישר עליה של נוזלים. אל תחשוש, סמוך על משה ותשקיע חזק, אחרי זמן זה משתלם מאוד

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה. 😃 הנוזלים המיותרים לא יוצאים בצואה, בשתן ובזיעה?

אבל אני מפחד שבגלל שאני "נוב" אז אני לא מרים כמו שצריך, ובפועל הגוף בכלל לא מתייחס לזה, ואז הוא ישתמש בקלוריות העודפות בשביל שומן ולא בשביל שריר.
אני אספר לך סיפור קצר.
כולנו,בהתחלה היינו "נובים". טכניקה טובה זה דבר שרוכשים לאורך זמן...אני לא אשקר לך,לרוב המתחילים יש טכניקה חרא-אבל אם הם מראים רצון להשתפר (ואני מאמין שיש לך את זה) אתה תראה שמהר מאוד אתה תרכוש את המיומנות הזאת. בכלל,עד כמה שאני יודע משה יבקש ממך לעלות מפעם לפעם סרטוני טכניקה בשביל לראות איפה תצטרך להשתפר

• פותח/ת השרשור
לא,שום דבר לא לנצח
זה ירד ברגע שתתחיל חיטוב אבל זה באמת חסר פואנטה
תתחיל מסה,אין עלייך בשר בכלל והעור העודף יראה טוב יותר אם יהיה שריר

אבל אמרו לי פעם שרק בניתוח אפשר להוריד את זה.

אבל אמרו לי פעם שרק בניתוח אפשר להוריד את זה.

במקרים מסויימים אבל ברגע שתגיע למסת שריר מסויימת תראה הרבה יותר טוב
העור העודף שלי היה נראה רע לפני 10 קילו,עכשיו כשיש טיפה בשר מתחתיו כבר פחות גרוע

• פותח/ת השרשור
במקרים מסויימים אבל ברגע שתגיע למסת שריר מסויימת תראה הרבה יותר טוב
העור העודף שלי היה נראה רע לפני 10 קילו,עכשיו כשיש טיפה בשר מתחתיו כבר פחות גרוע

יעני השריר גורם לזה שהעודפי עור "יתהדקו" מסביב לעצמות?

• פותח/ת השרשור
אז איפה עובר הגבול שגורם לאנשים להשמין? איך זה שהאדם הממוצע בעולם המערבי נראה כמו פרה? הרי אתם אומרים שמי שאוכל בונה שריר. מה, הכל תלוי בפעילות הגופנית?

איך זה שהאדם הממוצע בעולם המערבי נראה כמו פרה?
כי האדם הממוצע בעולם המערבי אוכל תזונה עתירת סוכר ושומן (חטיפים, דברים מטוגנים, גלידות וכו') ולא מתאמן.
הרי אתם אומרים שמי שאוכל בונה שריר.
מי שאוכל ומרים דברים כבדים בונה שריר. מי שסתם אוכל למה שיבנה שריר?

• פותח/ת השרשור
כי האדם הממוצע בעולם המערבי אוכל תזונה עתירת סוכר ושומן (חטיפים, דברים מטוגנים, גלידות וכו') ולא מתאמן.

ואם, נניח, הם היו אוכלים תזונה עתירת חלבון ופחמימה, אז הם היו הופכים לשוורצנגר? 😲

ואם, נניח, הם היו אוכלים תזונה עתירת חלבון ופחמימה, אז הם היו הופכים לשוורצנגר? 😲
יש אנשים עם חילוף חומרים מהיר שיאכלו זבל ולא ישמינו ויש כאלה שישמינו ממש קצת ותלוי במאזן הפחמימות והנתרן שיש להם בארוחות..
גנטיקה בעיקר מפרידה בין אופי ההשמנה.

אני לא מבין בשביל מה כל זה משנה?

• פותח/ת השרשור
יש אנשים עם חילוף חומרים מהיר שיאכלו זבל ולא ישמינו ויש כאלה שישמינו ממש קצת ותלוי במאזן הפחמימות והנתרן שיש להם בארוחות..
גנטיקה בעיקר מפרידה בין אופי ההשמנה.

אני לא מבין בשביל מה כל זה משנה?

חחח. כי אני מנסה להבין למה הפכתי לשמן.

בכל מקרה, החשש הגדול שלי זה שהגוף יתעלם מהתרגילי כוח שלי בהינף יד, ואני אמשיך להשמין בגלל התפריט "עתיר הקלוריות" שאני התחלתי לאכול כרגע. כי הרי אני לא בטוח שאני מרים משקל גדול מדי או/ו עושה מספיק סטים/חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית