הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט 1200 - חיטוב

מצב
השרשור נעול

ShikoG

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
אני עושה חיטוב כבר חודש בתפריט הזאת ולא ירדתי במשקל ולא באחוזי שומן :

+ שייק חלבון עוד 30 גרם.
משקל 89,גובה 172,אחוז שומן 26-27 שורף 3000~ קלוריות ביום ,משקולות ושחיה (חתירה) בבוקר ,ריצה בערב.
http://srv1.jpg.co.il/10/56279f05a6b80.jpg

מה הבעיה?

• פותח/ת השרשור
תודה על העדכון.

זה כבר טיפה פחות משונה. לפי החישוב הכי נוח, בתשעה ימים היית בחוסר של 1300*9=11700 קלוריות שהן כ-1.5 ק"ג שומן. ירדת קילו כך שעדיין יש על מה לתהות אבל זה הרבה פחות מדהים ממה שסיפרת בתחילת האשכול, שבמשך חודש שלם על 1200 קלוריות ליום לא ירדת בכלל. אם חילוף החומרים שלך נמוך במיוחד (בדקת במקרה תפקוד בלוטת המגן?), או אם המשקל הביתי שלך מזייף קצת התעלומה נפתרת.

לא עשיתי בדיקה,המשקל לא מזייף הוא דיגיטלי ואני בודק אותו תמיד.
זה שירדתי קילו לא אומר שהמצב פחות משונה,גם זה לא בטוח שזה קילו שומן,יכול להיות שאיבדתי גם מאסה ונוזלים.
האחוז שומן שלי הוא גבוה (26) וממשקלים כאלה אמורים לרדת יחסית מהר גם נוזלים גם שומן,עוד לא הגעתי לשומן עיקש ולחלק הקשה של החיטוב שאמורים להתקע..בהתחלה הכל אמור לזרום..

היי, תשעה ימים מאז שפסרסמתי את זה, אני אוכל כל יום בין 1200-1400 , 50% חלבון 12% שומן 38% פחממות. ~
אני בגרעון של -14001300(ביום) בערך כולל אירובי וריצות יומיומיות.

ירדתי מאז רק קילו אחד מסכן ולא משמעותי כי אני נראה אותו דבר איתו ובלעדיו,למרות הריצות למרות הגרעון הגדול.

"רק"?!

תירגע. הכל בסדר. לרדת קילו בשבוע זה מעולה, וזה הקצב שאתה אמור להיות בו.

זה שירדתי קילו לא אומר שהמצב פחות משונה
לא נראה לך שלרדת קילו בתשעה ימים כשאתה אוכל 1200-1400 קלוריות ליום זה פחות משונה מאשר לא לרדת בכלל במשך חודש כשאתה אוכל 1200?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לך שלרדת קילו בתשעה ימים כשאתה אוכל 1200-1400 קלוריות ליום זה פחות משונה מאשר לא לרדת בכלל במשך חודש כשאתה אוכל 1200?

כן אני אבל לא מספק אותי פחות משונה,עדיין הכל הזוי,
פה יש בחור שירד 3 קילו בשבוע ייעוץ - ערכים תזונתיים ..על זה אני מדבר,שאני שומר רץ מתאמן שוחה בגרעון כזה גדול כבר חודש וחצי כמעט וירדתי רק קילו..יכול להיות שאצלו ירד נוזלים ועוד,אבל אצלי גם זה לא ירד חחח..

האשכול הזה נשמע לי כמו פברוק מפוברק.

אתה בגירעון קלורי של יותר מ-1000 קלוריות, ובאורח פלאים בזמן הזה עלית בבנץ' מ-50 ל-80, עלייה של 30 קילו בבנץ' בגרעון קלורי של למעלה מ-1000.

אם אתה לא משקר, או מגזים, צריך לעשות מחקר מעמיק בנושא שלך.

אני הצלחתי לרדת בשבוע הראישון קרוב ל 3 קילו ומאז כל שבוע אני יורד באיזור הקילו באופן עיקבי,ואני אוכל יותר ממך,משהו אצלך לא מסתדר.

• פותח/ת השרשור
האשכול הזה נשמע לי כמו פברוק מפוברק.

אתה בגירעון קלורי של יותר מ-1000 קלוריות, ובאורח פלאים בזמן הזה עלית בבנץ' מ-50 ל-80, עלייה של 30 קילו בבנץ' בגרעון קלורי של למעלה מ-1000.

אם אתה לא משקר, או מגזים, צריך לעשות מחקר מעמיק בנושא שלך.

לכל המעוניינים בעדכון,
אני אוכל 900-1100 קלוריות ביום,בתחילת האשכול שקלתי 89 עכשיו אני 83,
רץ כל יום 7 קילומטר קצב 12-13 קמש. ודחיקת חזה הורדתי ל 60-65 קילו.- 12-15 חזרות

עדיין הזוי?
ד"א כל התפריטים שלי שמורים,הכל נשקל הכל נכתב.

אתה עושה נזקים חמורים לגוף.
לא מבין איך אתה מנפנף בזה בגאווה.

באמת נראה כמו הטרלה לא.מוצלחת
שים לב שהוא גם רץ 7 קילומטר כל יום ב12-13 קמ"ש. אם זה היה אמיתי היה מדובר בגרעון של כ2000 קלוריות 😆😆😆😆

לכל המעוניינים בעדכון,
אני אוכל 900-1100 קלוריות ביום,בתחילת האשכול שקלתי 89 עכשיו אני 83,
רץ כל יום 7 קילומטר קצב 12-13 קמש. ודחיקת חזה הורדתי ל 60-65 קילו.- 12-15 חזרות

עדיין הזוי?
כן, הזוי שעוד לא התמוטטת.
גם אני מקווה שאתה לא רציני, אחרת המצב רע מאוד. לכל מי שיקרא את השרשור, אל תנסו את זה בבית!!!

הזוי, אתה 25 אחוז שומן ועל גרעון כל כך גדול ולא ירדת כמו שצריך? (ולא, קילו בשבוע על גרעון כזה זה לא סביר - אתה אמור לרדת יותר)
מסקנה: דפקת לעצמך את החילוף חומרים, צא לנטרלי/תעשה העמסות כדי לאזן את זה ואז תחזור לגרעון סביר.

אני עם גרעון 500 הייתי מוריד יותר במשקל, ככה שזה לא הגיוני שאתה על גרעון כזה עצום ויורד כזה לאט.

הזוי, אתה 25 אחוז שומן ועל גרעון כל כך גדול ולא ירדת כמו שצריך? (ולא, קילו בשבוע על גרעון כזה זה לא סביר - אתה אמור לרדת יותר)
מסקנה: דפקת לעצמך את החילוף חומרים, צא לנטרלי/תעשה העמסות כדי לאזן את זה ואז תחזור לגרעון סביר.

אני עם גרעון 500 הייתי מוריד יותר במשקל, ככה שזה לא הגיוני שאתה על גרעון כזה עצום ויורד כזה לאט.
בדיוק רציתי לרשום את זה

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה כל עוד אני מרגיש חזק ומקבל מלא מחמאות ומרגיש בשינוי?
ואין פה שם שקר תפסיקו להגיד את זה,שמתי תמונה בהתחלה אני יכול גם לשים עכשיו לראות הבדלים.

מה זה משנה כל עוד אני מרגיש חזק ומקבל מלא מחמאות ומרגיש בשינוי?
ואין פה שם שקר תפסיקו להגיד את זה,שמתי תמונה בהתחלה אני יכול גם לשים עכשיו לראות הבדלים.
לא אמרנו שאתה משקר, אתה פשוט באחוז שומן כזה אמור להוריד יותר במשקל בטח ובטח שעם גרעון כזה גדול.

החילוף חומרים שלך ברצפה, מקווה שאתה מודע לזה. תתחיל לקרוא מאמרים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית