הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט 1200 - חיטוב

מצב
השרשור נעול

ShikoG

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
אני עושה חיטוב כבר חודש בתפריט הזאת ולא ירדתי במשקל ולא באחוזי שומן :

+ שייק חלבון עוד 30 גרם.
משקל 89,גובה 172,אחוז שומן 26-27 שורף 3000~ קלוריות ביום ,משקולות ושחיה (חתירה) בבוקר ,ריצה בערב.
http://srv1.jpg.co.il/10/56279f05a6b80.jpg

מה הבעיה?

במקרה הזה במקום לחפש את הבעיה יותר קל לפתור אותה: תפחית את כמות הקלוריות שאתה צורך, או תגדיל את כמות הקלוריות שאתה שורף (אימונים אירוביים יעשו את העבודה).

נערך לאחרונה:
במקרה הזה במקום לחפש את הבעיה יותר קל לפתור אותה: תפחית את כמות הקלוריות שאתה צורך, או תגדיל את כמות הקלוריות שאתה שורף (אימונים אירוביים יעשו את העבודה).
1200 קלוריות????? זה נראה לך נורמלי???
התפריט שלך דל מכל הבחינות.
לדעתי תצא לשבועיים/שבוע נייטרלי ותחזור לתפריט שפוי.
תקרא את המאמר בפורטל של "הורדה באחוזי שומן וחיטוב הגוף."
(אני מהפלאפון, סורי שאין קישור.)

• פותח/ת השרשור
1200 קלוריות????? זה נראה לך נורמלי???
התפריט שלך דל מכל הבחינות.
לדעתי תצא לשבועיים/שבוע נייטרלי ותחזור לתפריט שפוי.
תקרא את המאמר בפורטל של "הורדה באחוזי שומן וחיטוב הגוף."
(אני מהפלאפון, סורי שאין קישור.)

עשיתי לפי המאמר הזה הכל מדוייק מבחינת כמויות לפי משקל הגוף.

• פותח/ת השרשור
ומה שהכי מוזר הוא שמאימון לאימון אני מרים יותר משקל..

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאתה עובד במשקלים שעדיין קלים לך ולכן יש התקדמות
לגבי התפריט תיקח תפריט מהפורטל

בכלל לא,המשקלים שהגעתי אליהם זה השיא שלי,הייתי דוחק חזה 50 קילו לפני שבועיים 3 ואיכשהוא הגעתי ל 80קג 8-10 חזרות 4 סטים.
בקיצור משהו הזוי..בגלל זה אני שואל לעזרה 😕

בקיצור משהו הזוי
בהנחות הבאות:

1. אתה לא מטריל אותנו.
2. רשמת שם את כל מה שאתה אוכל ולא טעית בכמויות.
3. לא נולדת בפלנטה קריפטון.

יש לי רק רעיון אחד: אתה אוכל בלילות מתוך שינה ולא זוכר את זה בבוקר. יש תופעה נדירה כזאת. אתה יכול לבדוק ע"י חוט קטן או משהו דומה שתדביק לדלת חדר השינה שלך לפני השינה, ותבדוק בבוקר אם הוא עוד שם (ותודה לכל ספרי הבלש שקראתי).

• פותח/ת השרשור
בהנחות הבאות:

1. אתה לא מטריל אותנו.
2. רשמת שם את כל מה שאתה אוכל ולא טעית בכמויות.
3. לא נולדת בפלנטה קריפטון.

יש לי רק רעיון אחד: אתה אוכל בלילות מתוך שינה ולא זוכר את זה בבוקר. יש תופעה נדירה כזאת. אתה יכול לבדוק ע"י חוט קטן או משהו דומה שתדביק לדלת חדר השינה שלך לפני השינה, ותבדוק בבוקר אם הוא עוד שם (ותודה לכל ספרי הבלש שקראתי).

אני מבטיח שזה מה שאני אוכל במדוייק, האימון שלי הוא AB של חזה ויד אחורית ,כתפיים גב רגליים.
שחיה חתירה 1ק"מ~ 3 פעמים בשבוע ,ריצה 6-7 ק"מ 4-5 פעמים בשבוע.

*אני לא אוכל מתוך שינה בוודאות.
*הגוף שלי כן חלש אבל שאני מתאמן אני פתאום מקבל כוחות - כנראה מוטיבציה או אהבה לאימונים,אבל לא מאוכל.
*צירפתי גם תמונה שלי http://srv1.jpg.co.il/10/56279f05a6b80.jpg

מישהו יודע מה הבעיה בי? אני חייב להוריד אחוזי שומן או משקל.

אין שום סיכוי שבעולם שאתה בגירעון כל כך גדול ואתה לא רואה שיפור משמעותי ובנוסף שאתה עוד טוען שחלה עלייה דרסטית של עשרות אחוזים בהרמה.
מצטער זה פשוט לא הגיוני גם עם אדרנלין והכול, עכשיו זה לא שאתה סופרמן או חייזר , אני מסיק מכל המידע שנתת במידה ואתה באמת לא טרול (1200 קלוריות תפריט? אני על 1700 רציתי למות) אני באמת מאמין שאתה ללא כוונה אוכל יותר ממה שאתה חושב באמצעות חישוב שגוי של כמות האוכל.
לפני שקניתי את המשקל מזון ההערכה שלי לכמויות הייתה לא נכונה משמעותית לדוגמא הייתי שם טחינה גולמית וחושב שזה 30 גרם כשזה בעצם 60 גרם, זה מבלבל במיוחד כשזה מגיע ללא מוצקים.
בכל מקרה אני מאמין שעם חישוב לא נכון אתה בכיף ב2000 קלוריות תפריט ביום, כי זה נוגע גם לפירות לחזה עוף וכו...

TLDR; תקנה משקל אוכל

• פותח/ת השרשור
אין שום סיכוי שבעולם שאתה בגירעון כל כך גדול ואתה לא רואה שיפור משמעותי ובנוסף שאתה עוד טוען שחלה עלייה דרסטית של עשרות אחוזים בהרמה.
מצטער זה פשוט לא הגיוני גם עם אדרנלין והכול, עכשיו זה לא שאתה סופרמן או חייזר , אני מסיק מכל המידע שנתת במידה ואתה באמת לא טרול (1200 קלוריות תפריט? אני על 1700 רציתי למות) אני באמת מאמין שאתה ללא כוונה אוכל יותר ממה שאתה חושב באמצעות חישוב שגוי של כמות האוכל.
לפני שקניתי את המשקל מזון ההערכה שלי לכמויות הייתה לא נכונה משמעותית לדוגמא הייתי שם טחינה גולמית וחושב שזה 30 גרם כשזה בעצם 60 גרם, זה מבלבל במיוחד כשזה מגיע ללא מוצקים.
בכל מקרה אני מאמין שעם חישוב לא נכון אתה בכיף ב2000 קלוריות תפריט ביום, כי זה נוגע גם לפירות לחזה עוף וכו...

TLDR; תקנה משקל אוכל

עזבו את הקטע של הטרול,אני לא ילד טיפש.
אני יודע שזה נשמע הזוי,בגלל זה אני שואל לעזרה,
אני לא פעיל בפורומים ולא קורא כל היום כתבות,אני פשוט אוהב להתאמן. ולא מחפש גוף גדול ושבירת שיאים בהרמה. מצידי להרים 5 קילו משקל אם זה יהיה יעיל כמו משקל יותר גבוה,מעניין אותי יעילות.

אני עם משקל דיגיטלי,מרוב שאני לא מבין מה נסגר איתי התחלתי לשקול ירקות וכל דבר קטן,כדי באמת לאמת את מחשבותיי.
כמובן שאני שוקל טחינה,ואם אני אוכל קטשופ אני שוקל,וכל מה שצריך.

• פותח/ת השרשור
אין לי רעיונות, אבל אני מבקש שכאשר התעלומה תיפתר תחזור הנה ותספר לנו מה קרה כאן.

היי, תשעה ימים מאז שפסרסמתי את זה, אני אוכל כל יום בין 1200-1400 , 50% חלבון 12% שומן 38% פחממות. ~
אני בגרעון של -14001300(ביום) בערך כולל אירובי וריצות יומיומיות.

ירדתי מאז רק קילו אחד מסכן ולא משמעותי כי אני נראה אותו דבר איתו ובלעדיו,למרות הריצות למרות הגרעון הגדול.

ירדתי מאז רק קילו אחד
תודה על העדכון.

זה כבר טיפה פחות משונה. לפי החישוב הכי נוח, בתשעה ימים היית בחוסר של 1300*9=11700 קלוריות שהן כ-1.5 ק"ג שומן. ירדת קילו כך שעדיין יש על מה לתהות אבל זה הרבה פחות מדהים ממה שסיפרת בתחילת האשכול, שבמשך חודש שלם על 1200 קלוריות ליום לא ירדת בכלל. אם חילוף החומרים שלך נמוך במיוחד (בדקת במקרה תפקוד בלוטת המגן?), או אם המשקל הביתי שלך מזייף קצת התעלומה נפתרת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית