הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שהייתם מדיחים מהחדר כושר לו הייתם יכולים

אני מת על אלה ששואלים אותך נגיד עוד כמה זמן נשאר לך על הבנץ' או בכלוב.. ואתה אומר להם 4 סטים...
ואז הם אשכרה עוברים לגור לך בתוך השן... הם יושבים לך על הראש... מודדים לך את הדופק...
שחרר גבר... קח 10 צעדים אחורה...שאני אסיים אני אגיד לך!! 😣

אני מת על אלה ששואלים אותך נגיד עוד כמה זמן נשאר לך על הבנץ' או בכלוב.. ואתה אומר להם 4 סטים...
ואז הם אשכרה עוברים לגור לך בתוך השן... הם יושבים לך על הראש... מודדים לך את הדופק...
שחרר גבר... קח 10 צעדים אחורה...שאני אסיים אני אגיד לך!! 😣
שמים לך את המגבת על החיזוק של הבנץ', "אז אני אחריך גבר...". בטח אחריי, עשרה סטים ואני עף 🤣

שמים לך את המגבת על החיזוק של הבנץ', "אז אני אחריך גבר...". בטח אחריי, עשרה סטים ואני עף 🤣

אימון נפח אחרון בא בחור ושאל כמה סטים,עניתי ש3 אז הוא אמר שהוא אחריי והלך להליכון. חזר כל 2 דקות לבדוק אם סיימתי ואחרי זה כבר נידב את הבנץ לאחד מהמאמנים ומתאמן שלו(אמר לו שיכנס איתו) מפה לשם,היו לי 3 סטוקרים על הוריד:🤦‍♂️:

אימון נפח אחרון בא בחור ושאל כמה סטים,עניתי ש3 אז הוא אמר שהוא אחריי והלך להליכון. חזר כל 2 דקות לבדוק אם סיימתי ואחרי זה כבר נידב את הבנץ לאחד מהמאמנים ומתאמן שלו(אמר לו שיכנס איתו) מפה לשם,היו לי 3 סטוקרים על הוריד:🤦‍♂️:
למי ששואל אותי מתי אני מסיים עם הבנץ' אני תמיד אומר "יש לי הרבה סטים אבל אתה מוזמן להצטרף. רק קח בחשבון שאם משקלי העבודה שונים אתה מפרק צד אחד ומחזיר..."
הם תמיד מוותרים... 😳

למי ששואל אותי מתי אני מסיים עם הבנץ' אני תמיד אומר "יש לי הרבה סטים אבל אתה מוזמן להצטרף. רק קח בחשבון שאם משקלי העבודה שונים אתה מפרק צד אחד ומחזיר..."
הם תמיד מוותרים... 😳

לא התאים לי להתחיל לעבוד עם הבחור ולשמור עליו בזמן שהוא נכשל עם פלטה.
מהיום פשוט עונה:תבוא עוד שעה וכנראה שאסיים

הייתי מדיח את כל המשתמשים בזה:
adductor-machine.jpg

אנשים ששוברים אתיקה בסיסית של להחזיר את המשקולות למקום צריך לשרוף (כן אותך ואותך). אנשים שנותנים לך עצות או מתערבים לך (לא מדבר במקרה של חיים-או-מוות, או סיכון של נכות) באיך אתה מנהל את האימון שלך צריך לישרוף.
בנות שבאות לדבר במקום להתאמן.
אנשים שניזכרים לפתח איתך שיחה על הצבא וטיולים במזרח בדיוק שאתה ניגש לסט.
או אנשים שנזכרו ליצור לעצמם "חברים" במכון כושר.
10 הליכונים פנויים, והוא בא להזיע לידי.
לא רוצה לדבר. עם אף אחד. בחדר כושר.

מדיח את אלה שמעלימים את כל הפלטות למוט בכדי לבצע את זה:

Fucking pigeon...

מדיח אתמול גם את כל אלה שעושים קרוספיט במכון. מה הקטע של wall ball במכון דחוס צמוד לכלוב או לעבור לידי בריצה מתנשפת?!...

איך אני יכול להתרכז כשמישהו עושה burpees לידי... 😆
עוף עוף לבוקס...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית