נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
נופ, יש לי את המוט אליקו שלי ואוי ואבוי למי שישתמש בו לצורכי קרוספיטתגיד אתה הבעלים של המכון שאתה מאמן בו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נופ, יש לי את המוט אליקו שלי ואוי ואבוי למי שישתמש בו לצורכי קרוספיטתגיד אתה הבעלים של המכון שאתה מאמן בו?
נופ, יש לי את המוט אליקו שלי ואוי ואבוי למי שישתמש בו לצורכי קרוספיט
איבדתי אותךשמת 30K על אלייקו ? לא סתם אומרים שאתה משוגע
וכלובים.שפט של מישהו שנמצא במכון שחסרים בו מוטות. אצלנו אין בעיות כאלה, יש מעל 20 מוטות אולימפיים
שמים לך את המגבת על החיזוק של הבנץ', "אז אני אחריך גבר...". בטח אחריי, עשרה סטים ואני עף 🤣אני מת על אלה ששואלים אותך נגיד עוד כמה זמן נשאר לך על הבנץ' או בכלוב.. ואתה אומר להם 4 סטים...
ואז הם אשכרה עוברים לגור לך בתוך השן... הם יושבים לך על הראש... מודדים לך את הדופק...
שחרר גבר... קח 10 צעדים אחורה...שאני אסיים אני אגיד לך!! 😣
איבדתי אותך
הוא עולה בארץ בין 6000 ל8000, קניתי את שלי יד שניה.בדקתי פעם את המחיר של מוט כזה "רק בשביל הספורט" ועכשיו אתה אומר שיש לך אותו.
שמים לך את המגבת על החיזוק של הבנץ', "אז אני אחריך גבר...". בטח אחריי, עשרה סטים ואני עף 🤣
למי ששואל אותי מתי אני מסיים עם הבנץ' אני תמיד אומר "יש לי הרבה סטים אבל אתה מוזמן להצטרף. רק קח בחשבון שאם משקלי העבודה שונים אתה מפרק צד אחד ומחזיר..."אימון נפח אחרון בא בחור ושאל כמה סטים,עניתי ש3 אז הוא אמר שהוא אחריי והלך להליכון. חזר כל 2 דקות לבדוק אם סיימתי ואחרי זה כבר נידב את הבנץ לאחד מהמאמנים ומתאמן שלו(אמר לו שיכנס איתו) מפה לשם,היו לי 3 סטוקרים על הוריד:🤦♂️:
למי ששואל אותי מתי אני מסיים עם הבנץ' אני תמיד אומר "יש לי הרבה סטים אבל אתה מוזמן להצטרף. רק קח בחשבון שאם משקלי העבודה שונים אתה מפרק צד אחד ומחזיר..."
הם תמיד מוותרים... 😳
אנשים שעושים בייספס עם המוט האולימפי.
הייי!!!! זה אחד המתקנים!!!
ככה אני יודע איזה עוד גייז יש בחדר כושר!!
😆
תמונת אילוסטרציה מוזרה.. בחיים לא ראיתי גבר שמשתמש במכשיר הזה. 😳הייתי מדיח את כל המשתמשים בזה:
צפה בקובץ המצורף 30797
ואם הוא אקטיבי?.. על זה לא חשבת אה...
ואם הוא אקטיבי?.. על זה לא חשבת אה...
הייתי מדיח את כל המשתמשים בזה:
צפה בקובץ המצורף 30797