לא מתאימה העברת הביקורת שלך... 😆זה גם תלוי באיזה גבר מדובר.. יש כמה שאני מכירה שאצלם זה בדיוק הפוך..
שהאגו הגברי שלהם לא מאפשר להם לקבל הערות מגברים (תחרות סמויה?) ובגלל שאישה לא מהווה עבורם איום אז הם פתוחים יותר לקבלת ביקורת..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מתאימה העברת הביקורת שלך... 😆זה גם תלוי באיזה גבר מדובר.. יש כמה שאני מכירה שאצלם זה בדיוק הפוך..
שהאגו הגברי שלהם לא מאפשר להם לקבל הערות מגברים (תחרות סמויה?) ובגלל שאישה לא מהווה עבורם איום אז הם פתוחים יותר לקבלת ביקורת..
את קולדפייר לא היית מעיף אם הייתה לך הזדמנות? 🙄(לא קולדפייר למי שתוהה)
א. לא ראיתי אותו במכון מעולם אז אין לי סיבה.את קולדפייר לא היית מעיף אם הייתה לך הזדמנות? 🙄
רואים שאתה לא מכיר אותו... 😆את קולדפייר לא היית מעיף אם הייתה לך הזדמנות? 🙄
אה, ברור שלא.. לא ניסיתי להגיד שכל ביקורת מתקבלת בברכה.לפני שאת נכנסת לעניין מגדרי, חשוב לציין שלא כל ביקורת מתקבלת בברכה, אני שונא שאומרים את זה.
כשהמאמן/ מאמנת נותנים לך ביקורת רק בשביל להראות סמכות/ להשמיע קול היא בדרך כלל ביקורת טיפשית.
והוא לא מכיר אותי 😵💫🥊רואים שאתה לא מכיר אותו... 😆
אה.. לא חוכמה. אני סנאי חופר ומציק. אני מדברת על נשים אמיתיות...לא מתאימה העברת הביקורת שלך... 😆
ברור. הסיבה היחידה שלא קוראים לך סאנשיין זה כי השם הזה כבר תפוס.אי אפשר להעיף אותי. אין שמחת חיים במכון בלעדיי.
רציני? 😣אנשים שרואים אותך שם מגנזיום על הידיים ושואלים אותך "מה זה ? סטרואידים?"
אני מוכנה להחליף איתו.. אבל בתנאי שזה יגיע עם המוניטין.. 😆ברור. הסיבה היחידה שלא קוראים לך סאנשיין זה כי השם הזה כבר תפוס.
לפעמים כשאני קורא הודעות שלכם זה כבר נראה שהתחלפתם 🙄אני מוכנה להחליף איתו..
אהה זה מזכיר לי... הנשים שמשאירות גושי שיער על הריצפה של המלתחות.את זה שהשאיר "ליפה" מגעילה ומלאה שעירות בלוקרים!!! 🤢🤢
אלוהים... האימה!!🤢🤢
רציני? 😣