אנשים שהייתם מדיחים מהחדר כושר לו הייתם יכולים

זה גם תלוי באיזה גבר מדובר.. יש כמה שאני מכירה שאצלם זה בדיוק הפוך..
שהאגו הגברי שלהם לא מאפשר להם לקבל הערות מגברים (תחרות סמויה?) ובגלל שאישה לא מהווה עבורם איום אז הם פתוחים יותר לקבלת ביקורת..
לא מתאימה העברת הביקורת שלך... 😆

אנשים שחושבים שהמכון שייך לאבא שלהם ומשאירים פלטות על המוט/כל ציוד אחר שלא במקום אחרי שמסיימים

לפני שאת נכנסת לעניין מגדרי, חשוב לציין שלא כל ביקורת מתקבלת בברכה, אני שונא שאומרים את זה.
כשהמאמן/ מאמנת נותנים לך ביקורת רק בשביל להראות סמכות/ להשמיע קול היא בדרך כלל ביקורת טיפשית.
אה, ברור שלא.. לא ניסיתי להגיד שכל ביקורת מתקבלת בברכה.
דיברתי נטו על הנכונות להקשיב למאמנות נשים.. ואני לא מכלילה. וזו בדיוק הייתה הנקודה- שזה תלוי באופי המתאמן.

המון זמן לא הייתי במכון כושר רגיל , שיש שם בילדרים (עד עכשיו התאמנתי במכון בקרוספיט , רק אני המוט והצמיגים , בלי אנשים שמפריעים)
כשחזרתי להתאמן (בבסיס , ובבית במכון כושר רגיל) גיליתי כמה העולם מטומטם

אז לנושא :

אנשים שרואים אותך מתחמם לדדליפט ואומרים לך שים חגורה שמור על הגב
אנשים שרואים אותך אחרי זה עם סט כבד בדדליפט וחגורה ואומרים שזה הכל החגורה עושה ולא אתה
אנשים שרואים אותך שם מגנזיום על הידיים ושואלים אותך "מה זה ? סטרואידים?"
אנשים ששואלים כמה יש לך עם המוט וכשאתה אומר להם עוד 5 סטים הם אומרים "סבבה אבוא עוד 10 דקות" כי באמת חושבים שזה הזמן שלוקח לך לעשות נפח
אנשים שרואים אותך לוחץ בבנצ ואומרים לך שים את הרגליים על הספה כי הגב שלך מתעגל
אנשים שעושים בייספס תוך כדי שהם ספוטרים שלך בבנצ , וכשאתה קם לחנוק אותם הם אומרים להגנתם " לא נגעתי , הכל אתה עשית"
אנשים תמימים שאתה תופס ברגעי רייג' ואומר להם שיתנו לך כאפות בגב ופתאום אתה מגלה את הנטייה שלהם לליטופים
אנשים שרואים אותך עושה בנצ ואומרים לך " כל הכבוד על המשקל , אבל שים כפפות עחי חבל שיהיו לך יבלות" וחושפים בפניך את היבלות המקסימות שיש להם למען ייראו וייראו
אנשים ששואלים אותך "באיזה אבקות השתמשת כדי להגיע למשקלים כאלה ?"

הכל True story , שאזכר בעוד אפרסם

אלו ששואלים אותך "כמה נשאר?"
עונה להם "20 דקות"
והם במבט של "כמה סטים אתה עושה ב-20 דקות?!?!"

מנפלאות הסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית