הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שהייתם מדיחים מהחדר כושר לו הייתם יכולים

לא יכול להיות ש @Doron M יתקל על האימון הראשון בגרייט שייפ בדילמה הבלתי פתורה הבאה:
IMG-20151101-WA0002.jpg

ועוד באימון נפח... 😆

בן אדם בחדר כושר שלי שעושה כתפיים, יד קדמית ואחורית, וחזה עם אותו משקל.

אני פשוט מתרחק כדי שלא אדבק בטמטום.

עדיף כבר hook grip על אחיזה משולבת.
כל פעם שאני רואה אנשים משתמשים באחיזה משולבת אני מדמיין את הבייספ שלהם נקרע...
חבל, כי אי אפשר לעשות דדליפט כבד אחרת.

השאלה למי אתה קורה קרוספיטר, למי אתה קורא בילדר ולמי אתה קורא ליפטר.
האם אדם שהכריז על עצמו כבילדר המתאמן למטרת פיתוח גוף הוא בהכרח כזה, והאם כל צעיר שנרשם למכון קרוספיט ואפילו הצטרף לתחרות נוער לראשונה הוא קרוספיטר?...
לדעתי הגדרה עצמית היא חסרת משמעות במקרה הזה אלא שאם התשובה חיובית בעיינך אין ספק שאתה צודק.
במידה ומדובר במקצוענים, לא תמצא קרוספיטר/בילדר שלא מרים כבד.
ההגדרה בהחלט חשובה, אני חושב שמי שמשתתף בחוג טניס הוא טניסאי, מי שמשתתף בחוג קרוספיט הוא קרוספיטר ומי שמשתתף בחוג הרמת משקולות הוא משקולן. זה לא אומר שמישהו מהם מקצוען כרגע או יהיה מקצוען בעתיד, אבל זה אומר שהוא עוסק בתחום הזה. הרמה שלו לא קשורה להגדרת העיסוק שלו.

אבל לרקורד - דיברתי על קרוספיטרים ממוצעים, מי שמייק מאמן. לטענתו, 95% לא מרימים כבד. זה תקף לא רק אצל המתאמנים שלו, אלא לשאר 95% מהקרוספיטרים. זה המצב, כמעט כולם לא-חזקים.
אני לא בטוח לגביי ה95%, אבל זה בכל מקרה הרוב המוחץ - גם אם זה 90% או 85% או אפילו "רק" 80%.

הקרוספיטרים הכלליים (אלו שבאים ל"חוג") 100% מהם לא מרים כבד.

קרוספיטרים מתחרים אלו שלקחו את הקרוספיט לפן התחרותי והמתקדם יותר שלו כולם מבינים את החשיבות של תרגילי הבסיס ומנסים להתקדם בו כמה שהם יכולים ושמים את אימוני הכוח במעלה הראשונה שלהם.
מסכים איתך לחלוטין, ותוך התעלמות מהעובדה שבעיניי זה מגוחך להשקיע 3+ שעות שבועיות באימונים קשים מבלי להיות מסוגל להרים 150+ בסקוואט/דדליפט בשום שלב בחיים (מדברים על גברים, כמובן שלנשים המספרים שונים), אני אומר שזה מגוחך שהם משתמשים באחיזה משולבת בשביל דדליפט של 2 ספרות.

2. פעם אחרונה שבדקתי עשירון עליון זה לא 95%
אמרת עשירון עליון של הגברים. זה אומר 10% מהגברים. גברים הם חצי מהאוכלוסייה, ולכן, העשירון העליון של הגברים הוא 5%. זה אומר ש-95% לא מרימים כבד. שמח שאתה מסכים איתי.

ההבדל הוא שלי גם יש טיעון לדעה. מה הטיעון שלך לגביי האחיזה המשולבת, שהא-סימטריה היא יתרון ולא חיסרון? סבבה, למה?

4. כן, אני מעדיף
מאוד לא יעיל להקשות את מתאמן בלמידת תרגיל כלשהו, כשאפשר שלא. כשהוא רק מתחיל הרבה יותר חשובה המכניקה ומנח הגב, למשל, מאשר ללמוד להסתדר עם אחיזה פחות נוחה.

5. ברור, העולם שלך צר מאוד
שוב, אני לא אשם שהמשקולנים שלך טוענים טענות שלא עומדות במבחן המכניקה או הפיזיקה או הפיזיולוגיה הבסיסיים ביותר. אם תמצא משהו שכן, אני יותר מאשמח שתפנה אותי, אבל נכון לרגע זה, אני לא חושב שיותר מ-5% מהחומר הטוב שנתקלתי בו הגיע ממישהו שלא קשור לStarting Strength (בין אם ריפטו בעצמו או המאמנים שלו). קשה לך לקבל את זה, אבל הוא דיי היחיד שלא מוכר בולשיט. לכן אתה חושב שזו מגלומניה, אבל בשורה התחתונה הטיעונים שלו יותר טובים - משמעותית, משל האחרים.

רחמיי ותנחומיי
רחמיי ותנחומיי אם תצליח לגרום לי, אחד שבדרך כלל דווקא כן משועשע מהפוסטים הלא-אינפורמטיביים שלך, לתת לך באן. גם אם הוא יהיה זמני.

לי זה נראה דיי כבד:

רחמיי ותנחומיי אם תצליח לגרום לי, אחד שבדרך כלל דווקא כן משועשע מהפוסטים הלא-אינפורמטיביים שלך, לתת לך באן. גם אם הוא יהיה זמני.
לול
אתה יכול לחסוך את זה, אתה לא תצא גבר או סופר מנהל אם תעשה את זה וזה בטוח לא יועיל לא לי ולא לך. מציע לך לצאת מהעניין הזה של כוח הניהול ולחיות את החיים יותר באיזי - קיבלת טיפ ממישהו שמסתכל מבחוץ

לול
אתה יכול לחסוך את זה, אתה לא תצא גבר או סופר מנהל אם תעשה את זה וזה בטוח לא יועיל לא לי ולא לך. מציע לך לצאת מהעניין הזה של כוח הניהול ולחיות את החיים יותר באיזי - קיבלת טיפ ממישהו שמסתכל מבחוץ
הטיפים שלך לא רלוונטיים,
את ההטרלות המגוחכות שלך תשמור למי שיש כוח אליהן, ורמז - זה לא אני.
בפעם הבאה - זה באן. אל תגיד שלא אמרתי מראש. רוצה לנסות? תנסה.

אוף ,קשה לי לבחור צד. מצד אחד ריפטו באמת שמן ומצד שני הקרוספיטרים היו עד לא מזמן האנשים הכי מעצבנים במכון שלי. עד שהגיע איזה טמבל שקופץ על חבל עם מסכת חמצן...

אני לא חושב שצריך להעיף אותו כי הוא עושה תרגילים של ילדות ומפנה לי את המשקולות. עדיף חדר כושר מלא באידיוטים שקופצים על חבל מחדר כושר שאני צריך לחכות בו לראק.

זה כמו שאבקש ממך לצחצח שיניים עם היד החלשה, תנסה

גם כשעשיתי SS לא הייתה לי בעיית אחיזה. היה לי אז מתח של בערך 40 לחמישיות פלוס משקל גוף זה היה אז בערך 130 קילו באחיזה רגילה? מספיק טוב כדי לאזן.
סליחה שאני מגיב קצת מאוחר
אבל ממה שהבנתי בדרכ עושים את האחיזה המשולבת ככה שהיד החלשה היא ההפוכה, אצלי עשיתי בדיוק ההפך מההתחלה כי לא ידעתי, ועכשיו אני רגיל לזה ולא יכול להפוך ידיים ככה שיד שמאל תהיה הפוכה

לא נראה לי שברק התכוון למישהו שלא מסוגל לנשןם בכוחות עצמו. אלא elevation mask

WTF... למה להתאמן עם מסכת אב"כ...🤦‍♂️
אתה רוצה פחות חמצן...? שים שקית על הראש ותקשור אותה חזק!!! ואל תוריד אותה 🤣

Hook grip
רצועות.

במיוחד לכאלה עם בייספ קצר.

ובסרטונים ש @Beast and cheat העלה כאן נראה שהם מסתדרים אפילו בלי זה.
סליחה שאני מגיב קצת מאוחר
אבל ממה שהבנתי בדרכ עושים את האחיזה המשולבת ככה שהיד החלשה היא ההפוכה, אצלי עשיתי בדיוק ההפך מההתחלה כי לא ידעתי, ועכשיו אני רגיל לזה ולא יכול להפוך ידיים ככה שיד שמאל תהיה הפוכה
אתה בן 14, כמה הדד שלך שאתה עושה כבר אחיזה משולבת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית