ייעוץ להתחיל להוסיף אירובי בחיטוב

Fuking_Pro

משתמש מתחיל
46
6
נק' מוניטין:
-2
46
6
שלום , אני כמעט חודש בחיטוב ואני רוצה להתחיל להוסיף אירובי , האם ריצה באה בחשבון? הבנתי שזה שורף שריר ?
או לעשות מכונת סקי בכל סוף אימון כחצי שעה ?
תודה !

איך עשית חודש חיטוב בלי אירובי? כל הקטע בחיטוב זה האירובי.
תרוץ תשחה תעשה סקי תקפוץ בחבל,הכל אותו דבר פשוט שהדופק יהיה גבוה. 50-60 דקות ביום כפול 5 בשבוע.

• פותח/ת השרשור
תרוץ תשחה תעשה סקי תקפוץ בחבל,הכל אותו דבר פשוט שהדופק יהיה גבוה. 50-60 דקות ביום כפול 5 בשבוע.
הייתי עושה ממש קצת אבל הבנתי שכל עוד יש מאזן קלורי שלילי הכל טוב ויפה לא ככה ?
בכל מקרה תודה אני יתחיל אירובי ...60-50 דקות דופק גבוה לכמה קלוריות זה שווה ל 500?

• פותח/ת השרשור
אמור להיות ככה,בלי אירובי אני לא יורד אפילו גרם,גם שאני במאזן שלילי.
אולי זה דפק בי אני כבר לא יודע..
בכל מקרה תודה אני יתחיל אירובי ...60-50 דקות דופק גבוה לכמה קלוריות זה שווה ל 500?

לא נכון, כל הקטע בחיטוב הוא גירעון, אני עשיתי חיטוב והגעתי ל10% ללא אירובי ורק לאחר מכן הוספתי אירובי על מנת להגדיל את הגירעון.

וריצה לא "שורפת שריר" אלא כל פעילות קארדיו שתכניס את הגוף לגירעון קלורי גדול מדי ותגרום לו לספק אנרגיה מהמסת שריר, אבל שוב זה לא קורה כמו קסם אתה עושה אלפיים וקם למחרת שחיף זה תהליך ארוך מאוד של חודשים בגירעון קיצוני על מנת לאבד מסה נכבדת.

מסקנה:
תגיע לגירעון מספק על ידי אכילה נכונה , ואם ברצונך לעשות אירובי אין בעיה רק תשים לב שאתה בתחום הגיריעון הרציונלי בחיטוב מומלץ 300-500 תלוי בשלב החיטוב.

כל הקטע בחיטוב זה מאזן קלורי שלילי,ממש לא אירובי.

הייתי עושה ממש קצת אבל הבנתי שכל עוד יש מאזן קלורי שלילי הכל טוב ויפה לא ככה ?
כן ככה
אמור להיות ככה,בלי אירובי אני לא יורד אפילו גרם,גם שאני במאזן שלילי.
אולי זה דפק בי אני כבר לא יודע..
אם אתה לא יורד אז בהגדרה אתה לא במאזן שלילי, בלי קשר לאירובי

עשיתי 3 חודשים בלי אירובי
כל הקטע של חיטוב זה תזונה ואימוני כוח אירובי זה רק בשביל להגדיל את הגירעון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית