עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר גמור כל עוד את מתמידה על תזונה, אימונים ושינה טובה הכל ילך בצורה טובה 😃ואם אני מתאמנת 5 יום בחדכ 2 רק אירובי ו3 גם וגם איזה אימון כוח לעשות
ואם אני מתאמנת 5 יום בחדכ 2 רק אירובי ו3 גם וגם איזה אימון כוח לעשות
מה הבעיה במלח בחיטוב?????????*, ללא מלח, קמח מלא
*לפחות 2 ליטר מים ברז/מנרליים ביום.
.
מה הבעיה במלח בחיטוב?????????
ולחם מקמח מלא? רוב התזונות בחיטוב ממליצות על אוכל מלא.
ולגבי ה2 ליטר לא קצת הגזמנו?
בלי קשר לחיטוב: יש לשים לב לכמויות המלח היומיות.
בחיטוב עדיף להמנע מפחמימות כמה שאפשר - בגבולות הסביר, משתי סיבות עקריות:
1. פחמימות אוגרות נוזלים = מראה יותר נפוח ומשקל גבוה יותר.
2. פחמימות מעלות את האינסולין, מה שמקשה על שריפת השומן.
בפרט, קמח (כן, גם קמח מלא!) אשר מבחינת הגוף, כמוהו כמו סוכר.
התכוונתי לקמח לבן בטעות רשמתי מחא אבל גם מלא.. בכללי פחמימות לקצץ רצת לא יקרה כלום.. וכן 2 ליטר במים זה מצויין לא באלך אל תשתה מים נותנות לגופינו אנרגייה ותחושת שובע וממריצה את החילוף החומרים..מה הבעיה במלח בחיטוב?????????
ולחם מקמח מלא? רוב התזונות בחיטוב ממליצות על אוכל מלא.
ולגבי ה2 ליטר לא קצת הגזמנו?
התכוונתי לקמח לבן בטעות רשמתי מחא אבל גם מלא.. בכללי פחמימות לקצץ רצת לא יקרה כלום.. וכן 2 ליטר במים זה מצויין לא באלך אל תשתה מים נותנות לגופינו אנרגייה ותחושת שובע וממריצה את החילוף החומרים..
ומלח סופח שומנים לגופינו..
ואחי אם יש לך בעיה אם שרשמתי סבבה אף אחד לא אמר לך לעשות את זה..
אתה רציני? אתה חושב שאם אין קלוריות במים אז לא מספיק אנרגיה.. אני רואה שקמת הפוך הבוקר..וואלה? מים "נותנות" אנרגיה לגופינו?
כמה קלוריות יש במים?
אתה רציני? אתה חושב שאם אין קלוריות במים אז לא מספיק אנרגיה.. אני רואה שקמת הפוך הבוקר..
ושוב חאלס על כל שטות לקטול.. אני המלצתי על 2 ליטר מים ביום.. לא נוח אל תשתה 2 ליטר .. מצידי אל תשתה בכלל..
איך זה לא פשוט? אני שותה את זה בלתי להתכוון.2 ליטר ליום זה לא פשוט בכלל.
יש לכם פופקורן?
זה תגובה של ילד קטן, אני בדיון איתך , אם עשית בגרות באזרחות היית יודע שיש כזה דבר שנקרא קונצנזוס שזה אומר שנותנים לגיטימציה לשמוע דעות של אחרים גם אם לא מסכימים לגביהם.התכוונתי לקמח לבן בטעות רשמתי מחא אבל גם מלא.. בכללי פחמימות לקצץ רצת לא יקרה כלום.. וכן 2 ליטר במים זה מצויין לא באלך אל תשתה מים נותנות לגופינו אנרגייה ותחושת שובע וממריצה את החילוף החומרים..
ומלח סופח שומנים לגופינו..
ואחי אם יש לך בעיה אם שרשמתי סבבה אף אחד לא אמר לך לעשות את זה..
I'm a lady! Don't ask what my weight is.באיזה משקל אתה? ומה הפעילות האירובית שאתה עושה במהלך היום יום?
מהמקרר ובחזרה?ומה הפעילות האירובית שאתה עושה במהלך היום יום?