הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרגשה מוזרה

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
עשיתי היום סקוואט משקל 1RM ירדתי ושעליתי באמצע העלייה הרגשתי זרם מטורף מתחיל מאמצע הירך החיצונית השמאלית עולה עד הגב תחתון בצד שמאל והגב היה תפוס לי לאיזה 2-3 דקות והשתחרר..
הזרם היה כואב בטירוף
מישהוא יודע מה קרה פה?
קבעתי טור לפיזיוטרפיסט אבל זה רק עוד שבוע אני רוצה להגיע אליו עם קצת ידע מה קרה לי

אי אפשר באמת להבין מה קרה מהנתונים שהצגת, אבל אם עכשיו הכל בסדר ואין כאבים אז אתה כבר יכול להיות רגוע.

בכל אופן, אתה מוזמן להעלות סרטון טכניקה כדי שנוכל לתת לך חוות דעת.
מעבר לזה, אני לא מאמין שמישהו פה יוכל לעזור לך (אולי אני יופתע)

• פותח/ת השרשור
אי אפשר באמת להבין מה קרה מהנתונים שהצגת, אבל אם עכשיו הכל בסדר ואין כאבים אז אתה כבר יכול להיות רגוע.

בכל אופן, אתה מוזמן להעלות סרטון טכניקה כדי שנוכל לתת לך חוות דעת.
מעבר לזה, אני לא מאמין שמישהו פה יוכל לעזור לך (אולי אני יופתע)
ייעוץ - טכניקה סקוואט

קשה לי להאמין שמישהו פה יתן לך תשובה מינימאלית בפורום כשבימינו גם רופאים בבעיות מהסוג שציינת ברוב המקרים לא ידעו לתת לך תשובה ,וכניראה תיצטרך פשוט להיזהר יותר בפעם הבאה,זרמים נימולים עיקצוצים והקרנות לאזורים שונים ברוב המקרים ממה שאני קראתי בקטנה נובע מפגיעות בעמוד השדרה ובמערכת העצבים המרכזית או ההיקפית.

תוריד משקלים
מה.

אז יכאב לו פחות אם יוריד?
(זה RM1ׂׂ

עצתי - בדוק טכניקה (מקווה שניסית RM1 עם גורם מקצועי לידך, אדרבה אם מדובר בפעם ראשונה שניסית) + וודא עם רופא את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
חחח קצת ישן האשכול...אם אתם מעוניים הייתי אצל רופא שמתמחה בעניין(לא יודע מה הוא אורטופד או משהו) אחרי צילומים בדיקות וכל אלה הוא אמר שזה כלום ופשוט להזהר באימונים

חחח קצת ישן האשכול...אם אתם מעוניים הייתי אצל רופא שמתמחה בעניין(לא יודע מה הוא אורטופד או משהו) אחרי צילומים בדיקות וכל אלה הוא אמר שזה כלום ופשוט להזהר באימונים
כשהם לא מוצאים כלום כי הם לא מספיק משוכללים עדיין מבחינת ידע ומיכשור,אז הם אומרים שזה כלום,הם צריכים להגיד ,סלח לי אבל המדע עדיין לא מספיק מתקדם כדי לדעת איזה עצב או חוליה נפגעה,אולי עוד 50 שנה נדע,בעיקרון זה לא רציני כי אם זה היה רציני אז כניראה שהבדיקות היו מראות.

• פותח/ת השרשור
כשהם לא מוצאים כלום כי הם לא מספיק משוכללים עדיין מבחינת ידע ומיכשור,אז הם אומרים שזה כלום,הם צריכים להגיד ,סלח לי אבל המדע עדיין לא מספיק מתקדם כדי לדעת איזה עצב או חוליה נפגעה,אולי עוד 50 שנה נדע,בעיקרון זה לא רציני כי אם זה היה רציני אז כניראה שהבדיקות היו מראות.
וואלה צודק...גם זה לא קרה לי מאז אז לא נראה לי זה משהו רציני

נערך לאחרונה:
אנחנו ברבלס נשתדל לסדר לך את זה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית