הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפרק כף יד

Protain

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אני מתאמן כ4 חודש עם תכנית אימונים מסודרת ובחודש החארון יש לי כאבים בשתי הידים במפרק כף היד (בדרך כלל בעבודה על הבייספס) בימים החארונים ביד ימין יש גם כאב מעל המפרק נוטה לכיוון של האצבעות , קניתי רצועות ליידים וזה באמת עוזר אבל עדין אחרי שאני מסיים סט ומוירד את המשקולת יש לי כאב בכף היד בײמין מה לעשות?

גם לי זה קרה במיוחד כשהתחלתי להתאמן. אתה עובד עם מוט נכון? יש כאלה שהמוט לא מתאים להם לפחות לא בהתחלה. תעבור למשקולות חופשיות ותראה שאין כאב.

כמו שאמרתי גם לי היה את אותו הכאב אבל עכשיו אחרי 4\3 שנה בחד"כ אני מצליח להשתמש במוט בלי כאב, כנראה שהאזור התחזק.

שלום אני מתאמן כ4 חודש עם תכנית אימונים מסודרת ובחודש החארון יש לי כאבים בשתי הידים במפרק כף היד (בדרך כלל בעבודה על הבייספס) בימים החארונים ביד ימין יש גם כאב מעל המפרק נוטה לכיוון של האצבעות , קניתי רצועות ליידים וזה באמת עוזר אבל עדין אחרי שאני מסיים סט ומוירד את המשקולת יש לי כאב בכף היד בײמין מה לעשות?

תוריד תרגילים ועומס בהם יש עומס מוגבר על שורש כף היד ( נפוץ אצל מפמפמי בייספס ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית