הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן מנוחה בין סטים

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
כמה זמן נהוג לנוח אם נגיד אני עושה 3 סטים של בנץ' 3 סטים לג פרס 3 סטים של גב (FBW)
כמה זמן אתם נחים בין כל סט?

בעצימות גבוהה נהוג לנוח בין 3 ל5 דקות, ובנפחים גבוהים סביב ה 2 דק'

אבל זה באמת אינדיבידואלי לכל אחד כמו שיוג'יניוס אמר..

• פותח/ת השרשור
בעצימות גבוהה נהוג לנוח בין 3 ל5 דקות, ובנפחים גבוהים סביב ה 2 דק'

אבל זה באמת אינדיבידואלי לכל אחד כמו שיוג'יניוס אמר..

אם אני עושה אימונים 3 פעמים בשבוע ( FBW )
ונגיד עושה בנץ' פרס 3 סטים של 6 חזרות במשקל שהכי קשה לי נגיד שזה עכשיו 18.25 כל צד.. לנוח 2 דקות זה בסדר נגיד? כי עד עכשיו נחתי דקה והצלחתי לעשות תסטים פשוט חושב שזה קצת אולי..

לנוח 2 דקות זה בסדר נגיד? כי עד עכשיו נחתי דקה והצלחתי לעשות תסטים פשוט חושב שזה קצת אולי..
אם נחת דקה בין הסטים והצלחת לעשות 3X6 אז המשקל קל לך. כשתתקדם במשקלים (אני מקווה שאתה מתקדם מהר ומנצל את אפקט המתאמן המתחיל) זה יהיה יותר ויותר קשה ואז אין מצב שדקה תספיק לך.
לשאלתך, כן שתי דקות זה בסדר, וגם יותר זה בסדר.

אם אני עושה אימונים 3 פעמים בשבוע ( FBW )
ונגיד עושה בנץ' פרס 3 סטים של 6 חזרות במשקל שהכי קשה לי נגיד שזה עכשיו 18.25 כל צד.. לנוח 2 דקות זה בסדר נגיד? כי עד עכשיו נחתי דקה והצלחתי לעשות תסטים פשוט חושב שזה קצת אולי..
^^^^^ מסכים עם כל מילה ש yujinius כתב

• פותח/ת השרשור
אם נחת דקה בין הסטים והצלחת לעשות 3X6 אז המשקל קל לך. כשתתקדם במשקלים (אני מקווה שאתה מתקדם מהר ומנצל את אפקט המתאמן המתחיל) זה יהיה יותר ויותר קשה ואז אין מצב שדקה תספיק לך.
לשאלתך, כן שתי דקות זה בסדר, וגם יותר זה בסדר.
מה זה אפקט המתאמן המתחיל זה משהו שצריך לנצל מהר? כי אני לא חושב שאני מנצל אותו בגלל שאני לא מעלה הרבה משקלים כי מפחד לעשות טכניקה לא טובה .

מה זה אפקט המתאמן המתחיל זה משהו שצריך לנצל מהר?
בתור מתאמן מתחיל אתה יכול להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון.
כי אני לא חושב שאני מנצל אותו בגלל שאני לא מעלה הרבה משקלים כי מפחד לעשות טכניקה לא טובה .
כמובן שזה לא צריך לבוא על חשבון טכניקה אבל בעיקרון זה כן אפשרי למתאמן מתחיל להתחזק מאימון לאימון ולשמור על טכניקה.

• פותח/ת השרשור
בתור מתאמן מתחיל אתה יכול להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון.

כמובן שזה לא צריך לבוא על חשבון טכניקה אבל בעיקרון זה כן אפשרי למתאמן מתחיל להתחזק מאימון לאימון ולשמור על טכניקה.

תשמע בבנץ' פרס אני מרגיש שיפור ויכולת עליה כנל לגבי תרגילי גב ויד אחורית..
אבל Shoulder Press אני תקוע באותו משקל (8) חודשיים וזה המשקל ההתחלתי...
אני לא יודע למה ..

תשמע בבנץ' פרס אני מרגיש שיפור ויכולת עליה כנל לגבי תרגילי גב ויד אחורית..
אבל Shoulder Press אני תקוע באותו משקל (8) חודשיים וזה המשקל ההתחלתי...
אני לא יודע למה ..

מה המשקל גוף והגובה, וכמה שקלת לפני חודשיים?

• פותח/ת השרשור
מה המשקל גוף והגובה, וכמה שקלת לפני חודשיים?

אני שוקל בידיוק אותו דבר החיטוב שלי די גרוע ורק ליפני כמה ימים קיבלתי משקל מזון .. כנראה שזאת היית הבעיה למרות שאכלתי מתפריט עם קצת צ'יטים..

אז 78 , גובה 1.73 , ואותו דבר מבחינת משקל ליפני חודשיים.. אני על אחוז שומן 19 ( בדיקה ליפני חודשיים מקווה שירדתי למרות שלא נראלי )

אתה כרגע בחיטוב? אל תתפלא שאתה נתקע במשקלי העבודה.

אל תצפה למשוך את ההתקדמות לאורך זמן כאשר אתה נמצא במאזן קלורי שלילי.

• פותח/ת השרשור
אל תצפה למשוך את ההתקדמות לאורך זמן כאשר אתה נמצא במאזן קלורי שלילי.

אם כבר אתה פה אז אני אשאל שאלה קצת אחרת במקום לפתוח עוד נושא.. אני צריך להיות על 1800 ואין לי רעיון עוד מה להוסיף לתפריט
Screenshot

יש לך רעיון ?
( נראלי חסר חלבונים )

אם כבר אתה פה אז אני אשאל שאלה קצת אחרת במקום לפתוח עוד נושא.. אני צריך להיות על 1800 ואין לי רעיון עוד מה להוסיף לתפריט
Screenshot

יש לך רעיון ?
( נראלי חסר חלבונים )
אז למה אתה על 1600 קל' ליום?
ואתה מצפה להתקדם מאימון לאימון? זה קורה אם משלבים תזונה נכונה ומעניקים לגוף את מה שצריך.

הרעיון שאתה מחפש: העלה בכמות הקלוריות על ידי תוספת חלבון.
אפשרויות לא חסר. אשמח לפרט אם תרצה.

ולגבי זמן המנוחה, בהתאם למטרה שלך לרוב, כח מרבי 3-5, כח מתפרץ והיפרטרופיה 2, סבולת עד דקה.

Back
למעלה תחתית