נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
כמה זמן נהוג לנוח אם נגיד אני עושה 3 סטים של בנץ' 3 סטים לג פרס 3 סטים של גב (FBW)
כמה זמן אתם נחים בין כל סט?
כמה זמן אתם נחים בין כל סט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעצימות גבוהה נהוג לנוח בין 3 ל5 דקות, ובנפחים גבוהים סביב ה 2 דק'
אבל זה באמת אינדיבידואלי לכל אחד כמו שיוג'יניוס אמר..
אם נחת דקה בין הסטים והצלחת לעשות 3X6 אז המשקל קל לך. כשתתקדם במשקלים (אני מקווה שאתה מתקדם מהר ומנצל את אפקט המתאמן המתחיל) זה יהיה יותר ויותר קשה ואז אין מצב שדקה תספיק לך.לנוח 2 דקות זה בסדר נגיד? כי עד עכשיו נחתי דקה והצלחתי לעשות תסטים פשוט חושב שזה קצת אולי..
^^^^^ מסכים עם כל מילה ש yujinius כתבאם אני עושה אימונים 3 פעמים בשבוע ( FBW )
ונגיד עושה בנץ' פרס 3 סטים של 6 חזרות במשקל שהכי קשה לי נגיד שזה עכשיו 18.25 כל צד.. לנוח 2 דקות זה בסדר נגיד? כי עד עכשיו נחתי דקה והצלחתי לעשות תסטים פשוט חושב שזה קצת אולי..
מה זה אפקט המתאמן המתחיל זה משהו שצריך לנצל מהר? כי אני לא חושב שאני מנצל אותו בגלל שאני לא מעלה הרבה משקלים כי מפחד לעשות טכניקה לא טובה .אם נחת דקה בין הסטים והצלחת לעשות 3X6 אז המשקל קל לך. כשתתקדם במשקלים (אני מקווה שאתה מתקדם מהר ומנצל את אפקט המתאמן המתחיל) זה יהיה יותר ויותר קשה ואז אין מצב שדקה תספיק לך.
לשאלתך, כן שתי דקות זה בסדר, וגם יותר זה בסדר.
בתור מתאמן מתחיל אתה יכול להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון.מה זה אפקט המתאמן המתחיל זה משהו שצריך לנצל מהר?
כמובן שזה לא צריך לבוא על חשבון טכניקה אבל בעיקרון זה כן אפשרי למתאמן מתחיל להתחזק מאימון לאימון ולשמור על טכניקה.כי אני לא חושב שאני מנצל אותו בגלל שאני לא מעלה הרבה משקלים כי מפחד לעשות טכניקה לא טובה .
בתור מתאמן מתחיל אתה יכול להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון.
כמובן שזה לא צריך לבוא על חשבון טכניקה אבל בעיקרון זה כן אפשרי למתאמן מתחיל להתחזק מאימון לאימון ולשמור על טכניקה.
תשמע בבנץ' פרס אני מרגיש שיפור ויכולת עליה כנל לגבי תרגילי גב ויד אחורית..
אבל Shoulder Press אני תקוע באותו משקל (8) חודשיים וזה המשקל ההתחלתי...
אני לא יודע למה ..
מה המשקל גוף והגובה, וכמה שקלת לפני חודשיים?
כן אני בחיטוב אבל אני נתקע רק בכתפיים וטיפה יד קדמיתאתה כרגע בחיטוב? אל תתפלא שאתה נתקע במשקלי העבודה.
אל תצפה למשוך את ההתקדמות לאורך זמן כאשר אתה נמצא במאזן קלורי שלילי.
אז למה אתה על 1600 קל' ליום?אם כבר אתה פה אז אני אשאל שאלה קצת אחרת במקום לפתוח עוד נושא.. אני צריך להיות על 1800 ואין לי רעיון עוד מה להוסיף לתפריט
Screenshot
יש לך רעיון ?
( נראלי חסר חלבונים )