עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אקח לתשומת לבי, המטרה היא ליצור מסלול מוט ישר יותר בשמירה על הQUES שהצגת ?אתה מבצע את אותה תנועה של הסקוואט
בפרונט הירידה היא למטה לא אחורה
והעלייה מתבצעת מהחזה ולא מהתחת
אקח לתשומת לבי, המטרה היא ליצור מסלול מוט ישר יותר בשמירה על הQUES שהצגת ?
1. זה מזרון אימונים לאומנויות לחימה, כמו שאתה רואה פירקתי את החלק שאני מתאמן בו כדי להגיע למשטח גומי שיש מתחתיו.לי דווקא נראה בסדר גמור
יש לי 2 דברים שמעניינים אותי...
1. החיפוי רצפה פאזל הזה...נראה לי שהוא רך מדי כדי לבצע עליו תרגילים כאלה הרגל שוקעת לא?
2. מה קורהההה עם האפקטים של החיות? אתה מתאמן במשק?
שלום לכולם, סרטון מהיום , מבצע 3X3 , זו היא השלשה האחרונה. רציתי לדעת אם יש מה לשפר.
שאלה נוספת - האם להכניס את הפרונט סקואט ביום של הדדליפט או עדיף שהדדליפט יהיה עם הבאק סקואט ?
תחילת עבודה - 0:22, מתנצל על הנהירות לחמור יש לו"ז משלו.
נראה בסדר גמור
תודה , אמשיך להתקדם .החמור עשה את הסרטון.
כל הכבוד,אחלה סקוואט.
עדיף שהדדליפט יהיה עם הבאק סקוואט, פחות עומס על הזוקפים לפני הדדתודה , אמשיך להתקדם .
בנוגע לימי אימון , לשלב את הפרונט סקואט ביום עם הדדליפט או שעדיף שהדדליפט יהיה ביום עם הבאק סקואט ?
או שזה מינורי?
חח מצחיקה הקביעה הזאת, תלוי כמה כבד הפרונט סקווט. אני הייתי מעדיף לשים את הדד עם הפרונט סקווט.עדיף שהדדליפט יהיה עם הבאק סקוואט, פחות עומס על הזוקפים לפני הדד
המטרה לדעתי בפרונט הוא לשמור על גב אנכי כמה שיותר כמובן שהמסלול מוט צריל להיות ישר