הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לצורת האכילה

Liorbu

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
שלום לכולם, קיבלתי בייעוץ האישי תפריט שנראה לי טוב. אשמח רק להתייעץ אתכם בנוגע למשהו: האם שתייה תוך כדי הארוכה עלולה להפריע לעיקול? כלומר אם אני אוכל טיפה מדבר אחד ואז מיד לוקח שלוק מים (זה פשוט עוזר לי עם מאכלים שפחות טעימים לי כדי להעביר את הטעם מהר, ללעוס ולערבב את זה בפה עם מים). תודה רבה!

הדבר היחיד ממה שאני יודע שעלול להפריע זה אם בגלל שאתה שותה עם הארוחה אתה לועס פחות את האוכל, כלומר מוריד עם המים במקום ללעוס יותר. זה עלול ליצור בעיות בקיבה לאורך זמן כי היא צריכה לפרק אוכל לא לעוס כמו שצריך.
זה פשוט עוזר לי עם מאכלים שפחות טעימים לי כדי להעביר את הטעם מהר
אה ועוד שאלה, למה שלא תחליף את המאכלים האלה במאכלים שיותר טעימים לך עם ערכים דומים?

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה אבל בכל זאת יש הרבה משם שאני לא אוהב כל כך. אני בוחר את מה שהכי קל לי ומנסה להסתדר.

שלום לכולם, קיבלתי בייעוץ האישי תפריט שנראה לי טוב. אשמח רק להתייעץ אתכם בנוגע למשהו: האם שתייה תוך כדי הארוכה עלולה להפריע לעיקול? כלומר אם אני אוכל טיפה מדבר אחד ואז מיד לוקח שלוק מים (זה פשוט עוזר לי עם מאכלים שפחות טעימים לי כדי להעביר את הטעם מהר, ללעוס ולערבב את זה בפה עם מים). תודה רבה!
א) יש לך את משה להתייעצות הזאת, אתה יכול לשאול אותו כל דבר (מניסיון)
ב) אין בעיה
ג) אל תאכל משהו לא טעים, תאכל רק מה שטוב לך, תבקש ממשה חלופות למה שאתה לא אוהב בתפריו, ןאם אתה רוצה להכניס משהו תבקש הוא יכניס לך כל מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
מצאתי דרך לאכול גם מה שאני פחות אוהב על ידי כך שאני משלב נגיד כריך גבינה עם ירקות במקום כריך עם גבינה וסלט בנפרד. אני רק התחלתי ואני הבנתי שהגוף שלי יתרגל לכך בעוד שבועיים אולי. כמובן שאני מגוון במאכלים כדי לא להשתעמם.

מצאתי דרך לאכול גם מה שאני פחות אוהב על ידי כך שאני משלב נגיד כריך גבינה עם ירקות במקום כריך עם גבינה וסלט בנפרד. אני רק התחלתי ואני הבנתי שהגוף שלי יתרגל לכך בעוד שבועיים אולי. כמובן שאני מגוון במאכלים כדי לא להשתעמם.
אם כל התפריט שלך סבל,You're doing it wrong.
אבל אם חלק מהתפריט הוא סבל,חפיף. גם לי חלק מהמאכלים זה מרגיש כמו רעל,אוכלים קצת בכוח עם מים.

Back
למעלה תחתית